Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ברשותי רדיו דיסק מסוג clarion cz500

המכשיר עבד יפה במשך שנה , לא היו איתו בעיות בכלל .

לאחרונה נתקלתי בבעיות מתח ברכב שגרמו לנפילת מתח כללית מספר פעמים .

בפעם האחרונה שהיה לי נפילת מתח ברכב , הרדיו דיסק הפסיק לעבוד ונתן לי שגיאה של "MCU UPG".

כאשר השגיאה הופיעה הפאנל נשאר דלוק עם הכיתוב הזה גם כשאשר הוצאתי את מפתחות הרכב .

לאחר מכן ניסיתי לאפס את זה ע"י הוצאת המינוס מהמצבר , כמו כן גם זה נכשל וכתוצאה מזה הכיתוב ירד מהפאנל אך הפאנל נשאר דלוק ללא שום כיתוב על המסך (רק אור כחול) .

לאחר חפירה באינטרנט ניסיתי לעשות ריסט למכשיר , דבר זה כיבה את המכשיר אך מאז אני לא יכול להדליק אותו ואפילו את האור הכחול שהוא הראה לי לפני כבר אין .

דרך אגב , בדקתי חיווט ובדקתי פיוזים והכל תקין .

אם מישהו נתקל בזה בעבר או מישהו שיודע מה הפיתרון , אני אודה לו מאוד .

שיהיה שבוע מעולה ,,, ותודה לעוזרים

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

תנסה להוציא לו את הפיוז ל24 שעות אולי יש לו איזה סוללה פנימית ששומרת את התקלה ואחרי יום היא תגמר אני חושב.

יש לדברים חשמליים שגעונות כאלה לפעמים.:?

פורסם

במידע וטעית והכיתוב היה: ״MCU ULG״.

זוהי הודעה של מנגנון המונע גניבות. כרגע המכשיר שלך נעול. כדי לשחרר אותו, אתה צריך שיהיה לך את הקוד שיחרור שכתוב בספר שלו.

פעולות לשיחרור:

1. תדליק את האוטו. הרדיו ישמיע צליל ״ביפ״ ולא יתפקד.

2. לחיצה ארוכה על כפתור Band.

3. הכנס את הקוד.

4. תהנה

• תוכן חדש...