Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

משתף אותכם בחוייה קשה טרייה מלפני שעה בדיוק.

אני וגיסי חוזרים מנופש משפחתי בצפון וכמה דקות לפני צומת עמיעד מבחינים בבהלה שמתפתחת מלפנינו.

עוצרים את הרכב, איתנו עוד כ-3 מכוניות שכבר עצרו והתופת מתגלה:

(היינו הראשונים שהגיעו לאיזור, כנראה כ-20 שניות לאחר התאונה עצמה, גיסי חובש קרבי יוצא יחידה מובחרת לקח את האירוע והסיוע הראשוני לידיו עד להגעת מד"א. אני עזרתי כמה שיכלתי)

ב.מ.וו M5, מספר זר, פגועה בכל חלקה הקדמי (כל תא המנוע מעוך לגמרי), רכב אפוף עשן ובפנים בן-אדם אחד שכוב על ההגה.

רכב נוסף, ממה שאני הצלחתי לזהות כנראה סופר לנסר, מעוכה לגמרי משני הצדדים (קדימה ואחורה) בצורה מזוויעה, אין בג'אז, אין תא מנוע, מרכב הרכב התקצר משני צדדיו למימדים מזעריים.

במיצובישי, הנהג (בחור דתי, הזקן ביצבץ מעט מבין ההרס) נמחץ מקדימה על ההגה, מאחורה אדם נוסף במושב האחורי מחוץ לגמרי(כנראה שניהם גמורים).

נוסעת נוספת לצידו של הנהג הוצאה מהרכב בהלם.

ממה שהצלחתי להבין הייתה עוד נוסעת במושב האחורי שקיבעו לה את הראש למשענת.

רכב שלישי נוסף חווה פגיעה קלה ו-2 נוסעים בתוכו חטפו פגיעות קלות כנראה מהחגורה.

למד"א לקח כ-7 דקות להגיע לזירה.

פתחתי את דלת ה-M5. הנהג התעורר, סירב לשתות מים ולמרות שהפצרתי בו להישאר בכסאו עד להגעת מד"א הוא התעקש בכח לצאת. והוא יצא. המום לגמרי, חתכים במצחו, מעיף מבטים לעבר רכבו ההרוס, הולך וזז.

הסתכלתי לתוך הרכב והבחנתי במסך ה-IDRIVE הדולק ועטיפות דיסקים מתחת לדוושות.

מצב הרכב, יחסית לרכב השני המעורב, היה פשוט מדהים.

סלון הרכב מבפנים נשאר כמעט שלם לחלוטין! כסא הנהג קרס, כריות האויר(לא ספרתי אבל הרבה במספר) נפתחו, כולל מאחור, בדלתות/וילונות/כיסאות ומה לא.

שמשת הרכב מקדימה לא התנפצה למרות הפגיעה האדירה. היא כאילו התקפלה על עצמה, מרוסקת לגמרי אבל בחתיכה אחת.

ההגה נשאר במקומו! כמו כל הדשבורד מקדימה.

קשה להבין מה גרם לתאונה. לפי החלקים הקדמיים של שני הרכבים כנראה מדובר בתאונה חזיתית בעת עקיפה.

נהג ה-M5 התנהג מוזר לדעתי ולדעת גיסי. כאילו מבוהל ומפוחד.

מד"א הגיעו כאמור.

ביקשנו מכל האנשים שעזרו בטיפול הראשוני להתפנות ולתת למד"א ולכיבוי האש (להם יש המון עבודה בניסור המיצובישי) לסיים את עבודותם.

זהו. לבטח זה יהיה מעודכן עוד היום או מחר באינטרנט ובחדשות.

אנשים, סעו בזהירות!

אמיר.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שאתה בדקת את כל השמשות התחליפיות אחת לאחת ואתה יודע על מה אתה מדבר.

שמשה קדמית מיוצרת בשיטת ה-TRIPLEX, כאשר בין שתי שכבות זכוכית מדביקים טפט ניילון שקוף דביק, שמחזיק את הרסיסים בשעת תאונה. גם השמשות התחליפיות מיוצרות בשיטה זו.

פורסם
התאונה התרחשה כ-15 ק"מ צפונית לצומת גולני, סמוך לצומת צלמון
זה מזכיר לי (מן הסתם) שבזמן המלחמה חזרנו מירושלים הביתה ו-M5 כסופה עם מספר זר עקפה אותו בצומת גולני.

שמרו על עצמכם.

פורסם
זה מזכיר לי (מן הסתם) שבזמן המלחמה חזרנו מירושלים הביתה ו-M5 כסופה עם מספר זר עקפה אותו בצומת גולני.

אתמול, בדרכנו לכפר גלעדי שם נפשנו, במהלך הנהיגה עברה מולי אותה M5, עם הלוחיות הזרות.

סיננתי לאבא שלי "תראה איזה רכב אבא, זאת M5 נדירה..מחו"ל כנראה..איזה רכב מדהים".

היום כבר פתחתי את דלת הנהג באותה מכונית מרוסקת.

פורסם

כנראה שה507 כ"ס עלו לו לראש וחשב שיספיק לעקוף...

דארווין מכה שנית..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אאוץ', תאונה מחרידה.

BMW, כל הכבוד על התושיה והעזרה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אתמול, בדרכנו לכפר גלעדי שם נפשנו, במהלך הנהיגה עברה מולי אותה M5, עם הלוחיות הזרות.

סיננתי לאבא שלי "תראה איזה רכב אבא, זאת M5 נדירה..מחו"ל כנראה..איזה רכב מדהים".

היום כבר פתחתי את דלת הנהג באותה מכונית מרוסקת.

אם כבר סטינו קצת מהנושא.

בדיוק ב"חופשה" הזאת בירושלים, היה ליד המלון שאיכסנו אותנו בו M5 כחולה שחנתה על המדרכה.

לא האמנתי למראה עיניי וישר הלכתי להסתכל עליה.

שחזרנו מירושלים ראיתי את ה-M5 הכסופה ליד צומת גולני.

כמה ימים אח"כ אני רואה במוטוקאר את כמות הספורטיביות שנמכרו בישראל וליד ה-M5-שתי מכוניות שנמכרו, בזמן הזה הבנתי כמה בר מזל אני שזכיתי לראותם בישראל.

ד"א, כפר גלעדי? מה עשיתם שם? אני גר לא רחוק.

פורסם

מעניין מי יצא לעקיפה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מצד אחד רכב מודרני עם רמת בטיחות, ככל הנראה, גבוהה עד גבוהה ביותר, עם מספר גדול של כריות אוויר ועם משקל גבוה, כנראה פי שתיים מהסופר לנסר שנפגעה.

מהצד השני רכב שהמילה "בטיחות" בכלל לא הייתה קיימת בזמן שהרכב תוכנן, אולי כרית אוויר אחת, אם בכלל, משקל נמוך, מהירות גבוהה - השילוב של כל הגורמים הללו השאיר סיכויים נמוכים ביותר עד אפסיים להישרדות נוסעי הסופר-לנסר. לראיה, ככל הנראה שלושה שהיו ברכב נהרגו.

לפי מה שמתואר כאן הנהג של ה- BMW יצא בחיים. זו בפשטות המהות של בטיחות רכבים מודרניים.

התיאור של ה- BMW מתאר בצורה מושלמת מה המטרה של היצרנים בעיצוב רכב בטיחותי ברמה גבוהה.

אבל הכי חשוב- שוב אנחנו עדים לתאונה קטלנית שנגרמה, ככל הנראה, עקב עקיפה בדרך לא פנוייה. אם נהג ה- BMW אשם בתאונה אני מאחל לו מכל הלב שיחלים במהרה מפצעיו כדי שוכל להירקב בכלא אפל עד סוף ימיו. למרות שזה בטח לא יקרה כי כתוב שהיה לרכב לוחיות זרות וגם ממילא בתי המשפט בארץ נותנים "לקורבן" התאונה שחייו נהרסו עונש מופחת בגלל הטראומה שעבר.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...