Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

תהיתי מה דעתכם על תוספי דלק למיניהם כגון K44 וכל מה שמוכרים בתחנות דלק השונות ובכלל.

האם זה באמת מועיל ?

האם כל הפיח והזבל שלכאורה יוצא לא סותם לאט לאט את הממיר קטליטי ? הרי הוא ( הממיר ) אמור לשרוף שאריות דלק ( נוזל ) ולא שאריות פיח מוצקות ? או שאני סתם אוכל סרט .

במה אתם משתמשים ובאיזו תדירות ?

מה המחירים הממומלצים?

מעניין...

תודה לכם

אלעד צדוק

פורסם
שלום לכולם .

תהיתי מה דעתכם על תוספי דלק למיניהם כגון K44 וכל מה שמוכרים בתחנות דלק השונות ובכלל.

האם זה באמת מועיל ?

האם כל הפיח והזבל שלכאורה יוצא לא סותם לאט לאט את הממיר קטליטי ? הרי הוא ( הממיר ) אמור לשרוף שאריות דלק ( נוזל ) ולא שאריות פיח מוצקות ? או שאני סתם אוכל סרט .

במה אתם משתמשים ובאיזו תדירות ?

מה המחירים הממומלצים?

מעניין...

תודה לכם

אלעד צדוק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=183232

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אני קניתי פעם לדובלו את GOLD LABEL,לא הרגשתי בחיסכון בדלק,כוח מנוע.

אבא שלי פעם נכשל טסט על זיהום,הציעו לו לקנות את התוסף,לאחר מכן הוא עבר,לא יודע אם זה באמת עבד או שעשו בהתחלה בדיקה לא נכונה.

אישית ברכב חדש לא שם את הדברים הללו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תוספי הדלק למיניהם מתחלקים לשלושה סוגים :

1. הבלתי ידועים - אלו תוספי הדלק שחברות הזיקוק שמות בדלק במהלך הייצור לפי תקן או מעבר לו (סונול גולד , לדוגמא).

הם אמורים להספיק ובעצם יצרני הרכב לא ממליצים להשתמש בדבר מעבר לכך.

2. תוספי "מעבר טסט" - כגון - "גולד לייבל" / BK - 44 וכו'. בשימוש נכון לפני הטסט עשויים בחלק מהמקרים לעזור במעבר

מבחן 4 הגזים. אין בשימוש בהם לשפר צריכת דלק, ביצועים , תקינות מכנית לאורך טווח. מאפיין אותם התווויית שימוש ל "10,000

ק"מ...". עפ"ר אין בהם נזק חוץ מלכיס.

3. תוספים לשימוש שוטף האמורים לשפר תצרוכת דלק, לשפר ביצועים , להוריד זיהום, לשמור על תקינות מכלולים מכניים ועוד שלל

פלאים. היצרנים ממליצים הוספה כל 2,000 ק"מ פחות או יותר.

בתחום זה יש להזהר - רב התכשירים מיותרים וחסרי תועלת אמיתית. יש בודדים שווים - בעיקר לצורך שמירת ניקיון מזרקי הדלק.

אני אישית ממליץ , לאחר המלצות ומחקר מעמיק + ניסיון חיובי בשטח על תוסף מסוג 3 בשם :

Injection Reiniger או INJECTION CLEANER של חברת LIQUI MOLY . זהו מוצר גרמני מקורי, נמכר בארץ בתחום מחירים 25-45 ש"ח, והוא אכן עושה עבודתו.

ראה כאן :

http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/en_5110.html?Opendocument&land=GB&voilalang=e&voiladb=web.nsf

פורסם

אני קניתי גולד לייבל ולא הרגשתי שום שינוי.

לגבי BG 44 לא ניסיתי ,אומרים שהוא יותר טוב ..

yulianx , לפעמים המכונים אומרים לך נכשלת על זיהום אויר כי רוצים שתקנה מהם את התוסף

תתפלאו אבל זה קורה לא מעט וזה קרה לי על בשרי

פורסם
אני קניתי גולד לייבל ולא הרגשתי שום שינוי.

לגבי BG 44 לא ניסיתי ,אומרים שהוא יותר טוב ..

yulianx , לפעמים המכונים אומרים לך נכשלת על זיהום אויר כי רוצים שתקנה מהם את התוסף

תתפלאו אבל זה קורה לא מעט וזה קרה לי על בשרי

אני יודע אבל הוא העדיף לשלם את ה 40 שקל וזהו,מאז אותו הרכב נאון 96 עבר באותו המקום בלי בעיה טסט,כניראה שהצינור לא הוכנס טוב או משהו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במידה ואתה נכשל בטסט על זיהום אוויר ויודע שעובדים עליך כדי שתקנה תוסף ב 80 שקל - אני חושב שזה קנס ראוי.

אני אישיתי מעדיף להכנס לטסט, להוציא עוד 150-200 שקל חאווה ולעבור ישר, מאשר להתחיל לרוץ בגלל ריג'קטים אחרים.

קרה לי בעבר שהכשילו אותי על משהו בפרונט, ניגשתי למוסך, הוא אמר שהכל תקין והחזיר אותי למכון טסטים, שם לא כיבדו את מה שהוא אמר, ואמרו לי תסתדר בעצמך לך למקום אחר או משהו, בזמן שהם ממליצים על מוסך כלשהו שכל פעם השם שלו עלה מצד הבוחנים ( קומבינה משהו לא? )

בקיצור חיכיתי שבועיים וניגשתי במכון טסטים אחר ושם עברתי, והיה לי רק ריג'קט של מגב אחורי יבש?!

בקיצור הכל בדיחה ומסחטת כספים, ככה זה עובד היום, לומדים לחיות עם זה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מה הכוונה עוד 150-200?

פורסם

הכוונה היא שכל מכון טסטים עם החארטות שלו והרצון להרוויח.

מצד אחד טוב להם להכשיל, כי אחרי זה אתה משלם על בדיקה חוזרת, מצד שני הם גם רוצים להרוויח מחלפים, ולכן הרבה פעמים תתקל ברכב שנכשל על נורה, מגבים, או לוחיות - ובמקרה יש להם במקום כמו חנות קטנטנה שמוכרת את זה, ואם תקנה מהם באותו הרגע יעבירו אותך.

לזה אני קורא קנס מעבר.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
מה הכוונה עוד 150-200?

הכוונה לשלם עוד כסף ....על החירטוט הזה באותו הרגע כדי לעבור ,

קצת צודק האמת....

פורסם

אתם מצפים שאחרי מזיגה של התוסף האוטו יתחיל לנסוע בלי דלק ולהכין לכם קפה בעצירה?

התוסף של bg k44 נחשב לתוסף טוב.

• תוכן חדש...