Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב יונדאי I30 2009 וכבר כמה חודשים קיימת אצלי בעיה ברכב שבמוסכים המורשים לא יודעים בוודאות לזהות את התקלה.

מהחלק האחורי של הרכב נשמעים מן פיצוצים כאלה ("בומים") בזמן נסיעה/עמידה וגם כשהמנוע דומם בזמן תדלוק.

ביקרתי בשני מוסכים מורשים של יונדאי עם הבעיה, באחד חשדו בשסתום מיכל דלק והחליפו אותו והבעיה לא נפתרה ובשני זיהו שיש סימנים של פגיעות במיכל הדלק ומשערים שזאת הבעיה.

חשוב לציין שבאף אחד מהמוסכים לא שמעו את הרעשים מכיוון שבעיה זאת אקראית ולא מופיעה כל הזמן (כמו שבאים לדוקטור ופתאום בריאים..)

בכל מקרה, יתכן שבעיה זאת היא באמת במיכל דלק פשוט אינני רוצה לשלם עלות יקרה של תיקון (2000-3000 ש"ח) כשאיני בטוח שזאת התקלה.

לאחרונה שמעתי משני אנשים נוספים אשר ברשותם רכבי יונדאי I20 שכנראה סובלים מבעיה דומה שמטרידה אותם לכן אני לא ממהר להחליף את מיכל הדלק.

ברצוני לדעת אם קיימים עוד לקוחות של יונדאי עם בעיה דומה ואולי קיימת תקלת ייצור מערכתית ברכבים האלה וצריך להציג אותה בפני שירות יונדאי.

תודה,

אליאור

פורסם

שלום אליאור

ברשותי רכב חברה מסוג יונדאי I-20 וגם אני שומע מדי פעם רעשי דפיקה עמומים מהחלק האחורי בדרך כלל כשניה שתיים

אחרי עצירה.הרכב מטופל לפי הספר במוסך מורשה ועבר טסט לפני מספר שבועות ולא נמצאה תקלה כלשהיא.

ליאור

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שלום,

ברשותי רכב יונדאי I30 2009 וכבר כמה חודשים קיימת אצלי בעיה ברכב שבמוסכים המורשים לא יודעים בוודאות לזהות את התקלה.

מהחלק האחורי של הרכב נשמעים מן פיצוצים כאלה ("בומים") בזמן נסיעה/עמידה וגם כשהמנוע דומם בזמן תדלוק.

ביקרתי בשני מוסכים מורשים של יונדאי עם הבעיה, באחד חשדו בשסתום מיכל דלק והחליפו אותו והבעיה לא נפתרה ובשני זיהו שיש סימנים של פגיעות במיכל הדלק ומשערים שזאת הבעיה.

חשוב לציין שבאף אחד מהמוסכים לא שמעו את הרעשים מכיוון שבעיה זאת אקראית ולא מופיעה כל הזמן (כמו שבאים לדוקטור ופתאום בריאים..)

בכל מקרה, יתכן שבעיה זאת היא באמת במיכל דלק פשוט אינני רוצה לשלם עלות יקרה של תיקון (2000-3000 ש"ח) כשאיני בטוח שזאת התקלה.

לאחרונה שמעתי משני אנשים נוספים אשר ברשותם רכבי יונדאי I20 שכנראה סובלים מבעיה דומה שמטרידה אותם לכן אני לא ממהר להחליף את מיכל הדלק.

ברצוני לדעת אם קיימים עוד לקוחות של יונדאי עם בעיה דומה ואולי קיימת תקלת ייצור מערכתית ברכבים האלה וצריך להציג אותה בפני שירות יונדאי.

תודה,

אליאור

שלום בהמשך לתקלה של ליאור אני לפני יומיים קניתי יונדאי 30 2009 ויש לי בידיוק את אותה התופעה של הבומים האלה שנשמעים מהחלק האחורי של הרכב !!! מה זה ?! ליאור , האם התקלה אצלך טופלה או עדיין אם אותם רעשים ? האם יש מישהו שמכיר/ יודע ??

פורסם

תראה בתקלות מהסוג הזה שלא מזההים הייתי מרחיב את החיפוש לפורומים בחו"ל בטוח זה קרה לעוד מישהו , במקרה שלי תקלה אחרת ברנו מגאן טרטרה אותי למשך ארבעה חודשים אז שמצאתי פתרון ונתתי אותו למוסך, אפילו דרשתי חלק מהכסף חזרה.

פורסם

קיים אצלי בפוקוס, ממיר קטליטי שמתקרר ומתכווץ זה ההשערה שלי.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

וואי אח שלי אני ואנגלית לא הכי חברים התקווה היחידה שלי זה שאליאור יענה על ההודעה שלי אולי מאז הוא מצא פיתרון לבעיה כי זה בידיוק אותו הדבר , וזה מבאס !!! לפני יומיים קניתי אותה !

תודה ושבת שלום

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום.

גם לי יש בעיה דומה.

ברשותי יונדאי i30 מודל 2009.

הרעש נשמע כמו חבטה מלמטה בחלק האחורי במהלך נסיעה וגם כשהאוטו עוצר.

האם ישנם עדכונים בקשר לעניין?

תודה.

פורסם

אולי באמת זה המיכל דלק. בלי קשר למכות/ פגיעות שאיבחנו במוסך השני.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

באמת מעניין מה התעדכן עם החבר'ה שכתבו כאן.

אשמח לעדכונים, אצלי זה עדיין רלוונטי ובמוסך של הסוכנות שקניתי ממנה כמובן לא שומעים כלום, או לא רוצים לשמוע...

פורסם

כמו שרשמו מעלי, כנראה מדובר בברזל שמתחמם ומתקרר וכך מתרחב ומתכווץ וגורם לרעשים.

נסו להתאגד ולשלוח מכתב ליבואן עם הבעיה, אולי יכירו בה.

שי.

פורסם
כמו שרשמו מעלי, כנראה מדובר בברזל שמתחמם ומתקרר וכך מתרחב ומתכווץ וגורם לרעשים.

נסו להתאגד ולשלוח מכתב ליבואן עם הבעיה, אולי יכירו בה.

שי.

קשה לי להאמין שזו הבעיה.

גם כשהאוטו חם, במהלך הנסיעה ולאחר נסיעה ארוכה הרעשים נשמעים, כך שההסבר הזה פחות נשמע הגיוני.

פורסם

כאחד שמוכר חלקים מקוריים ליונדאי, אני מכיר את כל ה"מחלות" של הרכבים האלו, אבל בתקלה הזו עדיין לא נתקלתי.

חברים יקרים, אני אנסה לבדוק אם התקלה הזו מוכרת ומבטיח להגיב פה בהקדם עם תשובה.

• תוכן חדש...