Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מצדיק אלימות, אבל הנהג המצלם הביא את זה על עצמו. נראה שחיפש בכוח חומרים למצלמה.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

stio, אנו לא יודעים מה היה קודם, כך שאני לא חושב שהוא חיפש בכוח חומר לצילום.

אך בהחלט הוא חיפש בכוח מכות, אתה רואה שיורדים אליך שני חברה מהרכב, תעשה קולות של שטיח ואל תחמם אותם ולבטח אל תכנס להם בבימר.

פורסם (נערך)

איזו בימר? זאת מאזדה 323.

אולי הוא היה צריך להבליג, אך בטח שהתגובה שלהם ערסית ולא מוצדקת.

אני מאוד מצטער שהם נפלו על נהג כזה ולא על מישהו אחר שהיה יוצא גם הוא ומלמד אותם לקח מול המצלמה.

הבחור הצעיר שצועק ושואג בהתחלה התחיל לעשות פוזות בקטנה עד שקלט שמי שבא מולו

הוא שקט ולא מזיק ואז הרשה לעצמו להתנהג כפי שהתנהג.

עריכה אחרונה על ידי m1011409
פורסם
מקבץ של עבירות מהימים האחרונים.

אין פה משהו מיוחד, אלא עבירות שאני רואה מדי יום...

[video=youtube_share;rN59hVBvqy4]

אהה מחלף וולפסון האגדי. אנשים כל כך לא יודעים לנהוג שם שזה עצוב. כל יום זה נס שאיזה חמור לא סוטה מהנתיב ונכנס במישהו.

פורסם

אני אגיד את האמת נסעתי שם פעמיים וזה מאוד בלבל אותי,לא יודע איך להסביר את זה אבל למישהו שלא מכיר את המחלף זה מבלבל.

נאלצתי גם כן לחתוך אנשים כדי לרדת לאן שהייתי צריך.

גם הWAZE לא עזר לי,עד שהוא אמר לי איפה לפנות כבר עברתי את זה...מרגיש שגם התוכנה מתבלבלת :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני משוחד בגלל שאני מכיר את המחלף, למעשה סוג של כיכר ענקית, וכמו כל כיכר שיש בארץ, רבים לא יודעים או לא רוצים לדעת איך נוסעים בה.

בשטח יש סימנים ברורים על הכביש ומי שטורח להסתכל מסתדר טוב מאוד, בפועל יש תמיד את אלה שנעמדים בנתיב הלא נכון בגלל שהוא פנוי יותר ואז חותכים את התנועה גם שני נתיבים הצידה מהמסלול שבו הם נמצאים.

תנסה את ה ME ותראה שהיא תנחה אותך יותר טוב מה WAZE.

פורסם

אני עובר בכיכר הזו על בסיס יומי.

ב-95% מהמקרים יש רכבים בשמאלי שחותכים ימינה ביציאה לאיילון.

עבירה שנעשית כל כך הרבה פעמים ולא נאכפת, כנראה כבר נראית לגיטימית להרבה נהגים...

פורסם

שני רכבים עוברים מנתיב נסיעה ישר, לנתיב פניה שמאלה, עוקפים רכב ואז חוזרים לנתיב שלהם.

קמארו עבר מנתיב שמאלי לנתיב פניה ימינה, עשה פרסה בנתיב נגדי תוך כדי שהוא עובר ברמזור אדום.

ויונדאי טוסון לבנה, עברה מנתיב שמאלי לנתיב ימני של פניה שמאלה, כדי להיזכר שהייתה צריכה לעשות פרסה וגורמת לכמעט תאונה.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם
לא מצדיק אלימות, אבל הנהג המצלם הביא את זה על עצמו. נראה שחיפש בכוח חומרים למצלמה.

מאיפה אתה קובע כזו עובדה?

מאחל לך את אותו האירוע ונראה איך תתמודד!

יש למישהו עדכון לגבי האירוע? נמאס מערסים!

פורסם

1. אני לא נקלע לאירועים שאני לא יודע איך לצאת מהם, קרי לא מחזיק את היד על הצופר ונצמד לרכב לפניי, ואז נכנס בו. עדיין חושב שהוא הביא את זה על עצמו, אלא אם כן קרה משהו לפני שאנחנו לא יודעים.

2. לשאלתך, ההתמודדות שלי היא גז מדמיע. פותר את הבעיה. ממליץ לך גם.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...