Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לא מזמן קניתי איביזה טורבו שנת 2002 האוטו עם טורבו GT2876 עם ציפ של פרילינג. הציפ הזה עובד בלי מאפ

המאפ סנסור שלי מנותק. עכשיו שקניתי את האוטו דלקו לי 3 מנורות: מנורת כרית אויר,מנורת צ'ק אנג'ן,בקרת יציבות. חיברנו VAG-COM היום היה כמה תקלות למדה קידמית מתה,מאפ מנותק. שניסינו למחוק את המנורת כרית אויר היא לא נעלמת, גם אחריי ניתוק מצבר היא נשארה דולקת מישהו יודע ממה זה נובע? ואחריי שעשינו לוג עם הVAG-COM נדלקה מנורת EPC שבחיים לא נידלקה לי ניכנסו שוב לVAG-COM ועל הEPC רשום BRAKE משהו לא בסדר, מנורות ברקס עובדות אמרו לי שיש חיישן מתחת לדוושת בלם שאולי יכול לגרום לזה. מישהו יכול לעזור לי? תודה.

פורסם

מתחת לכיסאות נמצאים הקונקטורים של כריות אוויר שלפעמים משתחררות.

וכן יכול להיות החישן של הברקס עם כול האורות תקינים.

שים למדה חדשה והאוטו יסע הרבה הרבה יותר חזק.

• ספונסר פורום
פורסם

כן מחבר של כריות האויר הוא צהוב .

אם התקלה מדברת על מתג אור בלימה אז התקלה

היא בדרך כלל במתג העליון (יש שם שניים )שהוא בצבע כחול

ומחירו כ 220 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אמרו לי שהמתג הכחול זה שאין אורות ברקס בכלל ויש לי אורות ברקס האם זה עדיין החיישן הזה מתחת לברקס או שזה יכול להיות משהו אחר?

• ספונסר פורום
פורסם

תראה בשרשור הזה ,אמנם הוא קצת ארוך אבל בסוף מתבררת הבעיה

במתג הבלימה הכחול כפי שכתבתי לך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...