Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית BMW סדרה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אחרי הרבה זמן שחסכתי כסף

כמו שלכל אחד יש משהו שהוא שואף אני שאפתי לקנות BMW ולא בגלל פוזה כי זה BMW זה סוג של רכב חום בשבילי ..

אני מעוניין בBMW סדרה 3 שנתונים 2001-2003

הייתי ברשותי סיאט איביזה FR 2005..

רציתי לדעת בבקשה מה עלות אחזקה ברכב הנל טיפולים קטן\גדול.

מוסכים באיזור אשדוד?

חלקי חילוף כמה יקרים הם משל הסיאט...?

פורסם

אשמח אם תפרט איזה דגם...בגדול אם סדרה 3 זה חלום עבורך לא הייתי מתפשר על משהו שהוא פחות משש ציל׳ עדיף מאובזרת ( עור,סאן רוף בקרת אקלים וכו) היסטוריית טיפולים ודוגמא מקורית ככל האפשר,אגב מה תקציבך?

Porsche 944 turbo

פורסם

סביב ה50 ראיתי אחת דיי מעיניינת כמו שאמרת 6 ציל

התחייבות בבדיקה מודל 2000 סדרה 323I

בלי שום מכה מה שנאר ללכת לבדוק במוסך מה אתה אומר על זה נשמע סביר?

תודה מראש

פורסם

הייתי לי לפני ה330 323 אבל E36 אם אני לא טועה זה אותו המנוע,מאוד אמין,החלפת שמנים כל 15K,בדוק היטב את מערכת הקירור,חשמל,דלתות,גומיות.

בדיקה במכון לא תיתן לך יותר מידי מעבר לקומפרסייה ושלדה,לכן הייתי לוקח את הרכב לבדיקה למוסך מומחה (ציקי אורן ביהוד לדוגמא) ושייתן לך הצעת מחיר על הדרך.

סך הכל מדובר ברכב דיי זריז,קצת עצל ביצאה המהקום,אבל מנגד דיי חסכוני לעומת ה325,ובטח ה330,יחסי העברה חסכוניים למהירות שיוט (אצלי זה 140 ב2.4 אלף טור)

50000 נשמע סביר בהנחה שהרכב שמור מטופל בחלקים מקוריים על ידי מוסך מומחה,וקילומטרז' סביר.

Porsche 944 turbo

פורסם
ממה שהבנתי הקילומטרז סביב ה200 שזה בשביל השנתון סביר מאוד נראה לי

חד משמעית יקר מידי!

50K עבור E46 שעברה 200 לפני המתחית פנים וזה אפילו לא ה328,רד מזה אלא אם כן יש לו זהב 24 קראט בתא המטען אני לא רואה הצדקה לשלם סכום כזה ולא תוספות של גאנטים גדולים מערכת לא באמת מפצים על סכום שכזה.

,יש בחור נחמד שאני מכיר שמוכר את ה325 שנת 2001 עם 110 אלף קילומטר עם היסטוריית טיפולים מלאה בקמור,הרכב מקורי לחלוטין.

המחיר המוצע הוא 60K אני בטוח שתוכלו להגיע להבנה במחיר.

בהצלחה.

Porsche 944 turbo

פורסם
המחיר שהוא רוצה זה 40K לא 50

מה התקציב שלך?,זאת שאלה יותר רלוונטית מאשר בכמה אתה יכול לקנות דוגמא ספציפית.

אם זה בגבולות ה40K אני הייתי שוקל E36 שמורה(גם יותר אמינה גם יותר מתנהגת וגם לדעתי יותר יפה).

Porsche 944 turbo

פורסם

ה E46 לא היית מוצלחת במיוחד בכל הנוגע לאמינות, אני הייתי קונה רכב כזה רק מאחד שבאמת שמר עליה וידע לאתר תקלות לפני שהם נהפכו לקטסטרופה.

אני מחזיק 07 E90 320 ואני יכול להגיד לך שכמעט כל הצנרת העליונה ברכב שלי, קרסה בשנתיים האחרונות. (כמעט אצל כל היצרנים האירופים, הצנרת מגמגמת לאחר 6 שנים)

למזלי אני עושה בדיקות ברמה דו שבועית ומאתר דליפות קטנות עוד לפני שהם מגיעות לחוסר נוזל קירור והתחממות.

הרכב שלי לעולם לא התחמם, אבל אם הייתי בן אדם "נורמלי"- שבודק שמן מים פעם ב10K, אז הרכב שלי היה נשרף כבר מזמן.

בגדול הייתי ממליץ לך ללכת על המשושת צילינדרים אם כבר אתה הולך על זה.

הסדרה 5 E39 מאותם שנים אמורה להיות הרבה יותר מוצלחת.

אתה יכול לראות את עלויות האחזקה שלי על סדרה 3, שמעודכנות לשנה שעברה.

במהלך השנה האחרונה השקעתי באוטו בערך עוד 8K. (האוטו שלי במצב ממש טוב ומטופל בחלקי OEM או מקוריים של BMW).

נ.ב 90% מהדברים אני עושה לבד ולכן עלויות האחזקה שלי הן בערך 50% ממה שהיה עולה לאדם רגיל.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...