Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שבת האחרון, ליד אן ארבור במישיגן, נהג וולבו שלא ציית לתמרור עצור פגע ב Duesenberg Phaeton 1929, הרכב הקלאסי התהפך 3 פעמים והנוסעים משפחה בת 5 נפשות הועפו כולם החוצה מכיון שאין חגורות בטיחות, האב האם והבן נהרגו במקום ושני הילדים האחרים נפצעו קשה.

כל תאונה היא איומה, אבל העובדה שכלי רכב קלאסי מעורב בה, ואני שומעת זאת בפעם הראשונה חשבתי לשתף אתכם, לינק לכתבה

http://www.clickondetroit.com/news/4791142/detail.html

התמונות המצורפות להמחשה בלבד ואין להן קשר לתאונה

dues2901.jpg

dues2901a.jpg

dues2901b.jpg

פורסם

...אולי שווה לחשוב על להתקין איזה חגורות בטיחות נשלפות או משהו

כך הרכב יוכל להשאר קלאסי - בעת תצוגה

אך בנסיעה הנוסעים יהיו חגורים ובטוחים יותר

חבל לשמוע בכל מקרה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לא להאמין.

אז נכון, יש ערך כספי ואספני לרכב הקלאסי, אבל יש משפט שאומר "חבל על מי שמת".

כמה שהוא נכון פה.

פחים עקומים ניתן לשחזר - אנשים חיים לא.

כשמדובר בחיי אדם, אין כבר טעם או כל ערך להשקעה ברכב, לכספים, לריצות...

מצער כל כך לראות אירוע כזה.

לאחר קריאת הכתבה, ראיתי שמדובר בילד בן 8 שנהרג עם הוריו בני ה-35.

ההורים והילד הותירו אחריהם אח ואחות, בני 7 ו-9.

נורא.

ואני חשבתי שדברים כאלו לא יכולים לעולם לקרות

לצערי ולצער כולנו, תמיד יש פעם ראשונה.

ערב שקט לכולנו - הכי חשוב!

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

מדובר ברכב מהיקרים והמתוחכמים מבחינה הנדסית לתקופתו, וכן ברכב כבד למדי, ובכל זאת הרכב הועף והתהפך מספר פעמים.

הדבר מלמד על התקדמות בטכנולוגית הבטיחות במהלך 70 השנים המפרידים בין הדוזנברג לוולוו, כמו גם על מהירותה (המופרזת?) של האחרונה.

גלעד

בברכה,

גלעד

פורסם
מדובר ברכב מהיקרים והמתוחכמים מבחינה הנדסית לתקופתו, וכן ברכב כבד למדי, ובכל זאת הרכב הועף והתהפך מספר פעמים.

הדבר מלמד על התקדמות בטכנולוגית הבטיחות במהלך 70 השנים המפרידים בין הדוזנברג לוולוו, כמו גם על מהירותה (המופרזת?) של האחרונה.

גלעד

גלעד מנשמע??

כן הרכב אכן כבד כשלושה טון, והרכב הספציפי הזה ערכו נאמד ביותר מחצי מליון דולרים בלינק הבא נתן לראות בווידאו את הכתבה ואת ההרס, השתולללות של צעיר בן 25 ומשפחה שלמה נהרסה ולמה הסיפור נשמע כל כך מוכר???

http://www.clickondetroit.com/news/4794575/detail.html

שרק יהייה טוב

אירית

פורסם

לא שזה משנה למשפחה שנסעה ברכב, אבל להערכתי הכוונה היא כי הרכב סבב סביב ציר הגובה של הרכב (כמו סביבון) ולא התהפך (סביב ציר האורך של הרכב), לפי תמונות הרכב, וכן לפי הערכה כי מרכז הכובד של הרכב נמוך יחסית (נדרש תכנון הנדסי טוב לביצועים של הרכב, שישאירו מאחור גם רכבים מודרניים בהאצה ל-100, ובמהירות המירבית).

ממראה הרכב, עושה רושם שחגורות בטיחות היו חוסכות בחיי אדם, שכן הרכב עצמו נותר שלם יחסית.

בברכת נסיעה חגורה ובטוחה,

גלעד

בברכה,

גלעד

פורסם

למה חשבת שזה לא יכול לקרות ?

הפחד הקבוע שלי כשאני נוהג או נמצא עם חבר שנוהג ברכב קלאסי\אספנות הוא תאונה !

שהאוטו יתקלקל, שיתקע, שיתפרק, אבל שלא יהיה מעורב בתאונה :crazyeyes

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

נורא...

ראיתי גם את הוידאו ואת התמונות של המשפחה שנפגעה.

הרכב באמת לא חשוב ומצידי שיישרף, אם רק זה יכול להחזיר לחיים את האבא/אמא/ילד...

יהי זכרם ברוך:cry:

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ממש נורא.

יצא לי לנהוג כמה מאות ק"מ באנגליה בקרמן גיאה שנת 1964 שלא היה מצויד בחגורות בטיחות, וזה היה פחד מוות לנסוע כך בכבישים של המאה ה-21.

כשהאוטו שלי חזר לכביש, התקנתי בו חגורות מהסוג המודרני - אני לא מוכן למות למען האוטנטיות.

אבל - האוטו שלי הוא לא דוזנברג קלאסי ששווה $500,000. אני מניח שאם מתקינית חגורות באוטו כזה זה ממש פוגם בערך שלו.

לדעתי חגורות שאפשר להסיר אותם עלולים להסיר את עצמם בזמן תאונה, כך שאין לי מושג מה הפתרון.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...