Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתה מסתכל בספר הלא נכון גבר..

עכשיו בדקתי באתר של פיוניר וגם ל7700 וגם ל770MP יש עיגול באמצע צד ולא שתי עיגולים.

אני חושב שאתה מדבר על ה7600...

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

אז בעצם אם אני מזמין אותו באינטרנט, אני צריך רק להסתמך על התמונה באתר, ולקוות שאני יקבל את הדגם הנכון?! מוזר לי שמוציאים 2 דגמים על אותו שם..

פורסם

גם לי זה מוזר מאוד שיש 2 צורות שונות של אותו דגם אבל לפי מה שהבנתי אחד זה הדגם האירופאי ואחד זה האמריקאי

לירן

פורסם

לפי מה שהבנתי מהאתר של פיונייר יש אפשרות להחליף צבעים בתצוגה אבל לא בטוח שזה בדגם של ה 7700 אם זה בזה אז חייבת להיות אפשרות תבדוק בספר או שתיגש לעוזי רדיו או איזו חנות של מתקינים מורשים של פיונייר שעובדים עם עוזי רדיו אני מאמין שהם יוכלו לעזור לך יותר מאיתנו...

לירן

פורסם

אני לא יודע איך זה במכשיר הזה אבל לי יש מכשיר יותר יישן של ואני יכול להגיד לך איך משנים בו, סביר להניח שזה אותו דרך......

תכבה את המכשיר, שהמכשיר מכובה תלחץ לחיצה ארוכה על הכפתור function זה אמור לפתוח איזה שהו תפריט, תלחץ על function לחיצות רגילות עד שתגיע למסך שרשום בו ILL במסך הזה אתה משנה את הצבע של התצוגה, במידה ואין לך מסך כזה אז אני לא יודע אם אתה יכול לשנות אבל שוב אני מזכיר שזה מה שאני יודע לפי מכשיר יותר יישן ולא היה לי נסיון עם המכשיר הזה אז יכול להיות שישנה דרך אחרת, בכל מקרה תודיע לנו אם זה עבד בצורה הזאת....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

יווווווווווווווווווו

הנושא הזה כל-כך נטחן ועדיין יש אנשים שמדברים שטויות... :\

הבחור מדבר על הגירסה האירופאית של ה-7700, שכוללת טיונר RDS וניראית בדיוק כמו בתמונה הנ"ל.

לאיזה "צבע תצוגה" אתה מתכוון ?

אם אתה מתכוון למסך, אז מן הסתם אי-אפשר, זה מסך OEL כחול.

אם אתה מתכוון לכפתורים, אז כן, יש אפשרות לבחור בין ירוק לאדום. איך? תבדוק בחוברת, נו...

פורסם

תבדוק בחוברת..מאוד עזרת לבחור, אני בטוח שהוא מודה לך נורא.

לא חידשת לו כלום, ואתה מנסה לזלזל באנשים שכן ניסו לעזור.

אם הנושא נטחן כל כך הרבה, תן פה קישור לת'רד שיש בו פתרון לבעיה והבחור יוכל לעזור לעצמו לבד.

פורסם

מה שנטחן זה ההבדל בין הדגמים של פיוניר, זה אפילו מופיע ב-FAQ כמה וכמה פעמים - וזה מה ששיגע אותי.

אין לי שום בעיה עם השאלה של הבחור, היא לגיטימית לגמרי. הוא שאל אם יש אפשרות לשנות את הצבע, ועניתי לו שאם הוא מתכוון לצבע הכפתורים, אז כן.

ואני לא מבין מה הבעיה בתשובה "תבדוק בחוברת" ?

האפשרות מופיעה באחד מהתפריטים של ההגדרות. אני בספק אם אפילו העובדים של פיוניר שתכננו את המכשיר זוכרים בעל-פה איפה כל דבר נמצא.

הנה גירסה מקוונת של החוברת.

* כשהמכשיר מכובה, לוחצים לחיצה ארוכה על Function ואז מגיעים לתפריט ההגדרות. כעת, כל לחיצה על Function תעבור להגדרה אחרת: שעון, מרווח קפיצות בסריקת הרדיו, PI אוטומטי (מה שזה לא אומר..), Warning, AUX, Dimmer, Brightness, ILLUMI (illumination color), Rear SP, Telephone, Ever Scroll.

הדגשתי את ההגדרה שקובעת את צבע הכפתורים (הסוגריים במקור).

כל-כך מסובך לבדוק? זה לקח לי בדיוק שלוש דקות, כולל הזמן שהייתי צריך לחכות בשביל שהקובץ ירד.

פורסם

או קיי, הבנתי אותך. אבל עכשיו אני בטוח שעזרת לבחור והוא ידע מה לעשות עם הצבעים.

כנראה שאם הוא שאל את השאלה פה, אז הוא לא מצא שום הסבר בחוברת או שהוא לא הבין את ההסבר שם. בכל מקרה, עכשיו הכל ברור, וגם אנשים שירצו לשאול את אותה השאלה בעתיד יוכלו לערוך חיפוש ולמצוא את התשובה פה...

• תוכן חדש...