Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע כמה מכם התנסו בחוויה של כניסה למכונית שנהנית מריפוד עור. או אפילו סלון מרופד בעור אמיתי.

מדובר בחוויה רב חושית.

זה כמובן המראה, ממשיך בתחושת המגע בחומר חי ולא סינטטי וכל זה עטוף בריח שאי אפשר לטעות בו.

ריח חזק ומודגש שגם נעלים, תיק או מעיל שעשויים מהחומר הזה יתגאו בו. אי אפשר לטעות.

ריח יוקרתי. עשיר. ריח שונה. לא ניחוח פרחוני או מבושם ולא ריח של ממתק.

ובקיצור ריח עם אופי.

באחד מרכבי אני נהנה מהחוייה הזו. מושבים המרופדים בעור ואלקנטרה (סוג איכותי מאוד של בד) ודיפוני דלתות מעור.

בכדי שאוכל לשמור על האיכויות של הריפוד, בדקתי מספר מוצרים ומשום מה החלטתי לרכוש את המוצר שבכותרת.

החומר מופיע בבקבוק מודרני וממותג, כשהחומר בצבע כתום בהיר.

היום החלטתי לנסות לראשונה את החומר. אבל הניסוי נעשה דווקא לא במכונית שבה העור מופיע בנדיבות אלא רק על ההגה של השניה שמצופה בחומר הזה. הגה שחור שזוכה לניקוי אמנם, אבל אף פעם עד היום לא זכה למגע של חומר יעודי.

אולי אני לא לגמרי מדייק, כי לאחרונה שמתי לב שהתחליב של קארפלן דש-פלאש מציין שגם עור יאהב אותו. ואכן הוא ניקה מעט ובוודאי לא עשה נזקים. זיקוקים לא היו שם. את זה דווקא היה על הדש והדיפונים.

בקיצור - מטלית מיקרו משובחת, חומר וניגוב ראשון. אח"כ כמות נוספת, נדיבה יותר על חלק נקי של המטלית ומריחה נוספת ויסודית.

התחושה הראשונית מעט דביקה. סוג של חשש...

שעה מאוחר יותר, כניסה למכונית ופשוט לא יאמן...הרכב מריח כאלו כולו מצופה בעור. ריח נהדר. המגע של ההגה כבר לא דביק. אולי מעט רך יותר. אבל במידה מזערית. ההגה לא מבריק יותר ממקודם. שריטה עדינה שעליו לא נעלמה. אבל תחושת המגע בסה"כ מעט משודרגת.

לסיכום:

אין שינוי משמעותי במראה. אשר לא היה פגום מראש. יש שיפור מסויים בתחושת המגע.

אבל כאמור ה WOW הגדול זה הריח. מכונית עם מושבי בד שמריחה כאלו מרעה שלם מרפד אותה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אם אתה אוהב את הריח אז יש להם גם תרסיס בריח עור.

אני כרגע "תקוע" עם חומר שיספיק להרבה זמן...

בשבועות הקרובים, איישם את החומר על משטחים גדולים ברכב הרלוונטי. אחזור ואעדכן.

פורסם

הקונדישינר אכן מעולה! מוצר איכותי מאוד.

אתה התרשמת מהריח בלבד, שהוא מצוין כשלעצמו, אבל הפאנץ' הגדול של המוצר הזה זו כמות גדולה מאוד של ויטמין E ועוד מספר חומרים שפשוט מרככים את העור, וגורמים לריפוד מקומט ובלוי להראות צעיר יותר בכמה שנים.

ממש מומלץ לאילו מכם שריפוד העור שלהם נראה ממש מקומט ובעל סדקים, 2-3 שכבות בהפרש של יום יתנו תוצאה מצוינת.

פורסם
ממש מומלץ לאילו מכם שריפוד העור שלהם נראה ממש מקומט ובעל סדקים, 2-3 שכבות בהפרש של יום יתנו תוצאה מצוינת.

אני לא מחכה למצב כזה. מבחינתי זה יהיה כשלון גדול אם אגיע לזה...

פורסם

vix אז אתה אומר שכבה ביום שלושה ימים על הרגליים ? לפני או אחרי מקלחת ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
vix אז אתה אומר שכבה ביום שלושה ימים על הרגליים ? לפני או אחרי מקלחת ?

לייק!!! אגב, shayy, התיאורים שלך ממש מרתקים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
הפאנץ' הגדול של המוצר הזה זו כמות גדולה מאוד של ויטמין E ועוד מספר חומרים שפשוט מרככים את העור, וגורמים לריפוד מקומט ובלוי להראות צעיר יותר בכמה שנים.

ממש מומלץ לאילו מכם שריפוד העור שלהם נראה ממש מקומט ובעל סדקים

חביבי לפי מה שרשמת אני קונה את החומר לסבתא :lol:.

JL Audio

פורסם
אגב, shayy, התיאורים שלך ממש מרתקים.

תודה :mm_yeah:

פורסם

Shayy, קודם כל תודה על חוות הדעת,אשמח לשמוע לגבי ישום של החומר על משטחים יותר גדולים על מנת שאחליט אם לרכוש את המוצר..נכון להיום אני משתמש במוצר אחר שעושה את העבודה,ולא מעבר לזה ואשמח למוצר טוב יותר.תודה

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני השתמשתי תמיד בחומרים של lexol, גם לניקוי המושבים וגם בחומר המרכך.

לאחרונה רכשתי את חומר הניקוי של CG, ולדעתי הוא יעיל בהרבה מזה של lexol.

בחומר הריכוך עדיין לא יצא לי להשתמש, כי נשאר לי עדיין דיי הרבה מהקודם,

מה גם שהוא עושה עבודה טובה, גם מבחינת הריכוך וגם הריח שלו דומה למה ששי מתאר.

פורסם
אני לא יודע כמה מכם התנסו בחוויה של כניסה למכונית שנהנית מריפוד עור. או אפילו סלון מרופד בעור אמיתי.

מדובר בחוויה רב חושית.

זה כמובן המראה, ממשיך בתחושת המגע בחומר חי ולא סינטטי וכל זה עטוף בריח שאי אפשר לטעות בו.

ריח חזק ומודגש שגם נעלים, תיק או מעיל שעשויים מהחומר הזה יתגאו בו. אי אפשר לטעות.

ריח יוקרתי. עשיר. ריח שונה. לא ניחוח פרחוני או מבושם ולא ריח של ממתק.

ובקיצור ריח עם אופי.

באחד מרכבי אני נהנה מהחוייה הזו. מושבים המרופדים בעור ואלקנטרה (סוג איכותי מאוד של בד) ודיפוני דלתות מעור.

בכדי שאוכל לשמור על האיכויות של הריפוד, בדקתי מספר מוצרים ומשום מה החלטתי לרכוש את המוצר שבכותרת.

החומר מופיע בבקבוק מודרני וממותג, כשהחומר בצבע כתום בהיר.

היום החלטתי לנסות לראשונה את החומר. אבל הניסוי נעשה דווקא לא במכונית שבה העור מופיע בנדיבות אלא רק על ההגה של השניה שמצופה בחומר הזה. הגה שחור שזוכה לניקוי אמנם, אבל אף פעם עד היום לא זכה למגע של חומר יעודי.

אולי אני לא לגמרי מדייק, כי לאחרונה שמתי לב שהתחליב של קארפלן דש-פלאש מציין שגם עור יאהב אותו. ואכן הוא ניקה מעט ובוודאי לא עשה נזקים. זיקוקים לא היו שם. את זה דווקא היה על הדש והדיפונים.

בקיצור - מטלית מיקרו משובחת, חומר וניגוב ראשון. אח"כ כמות נוספת, נדיבה יותר על חלק נקי של המטלית ומריחה נוספת ויסודית.

התחושה הראשונית מעט דביקה. סוג של חשש...

שעה מאוחר יותר, כניסה למכונית ופשוט לא יאמן...הרכב מריח כאלו כולו מצופה בעור. ריח נהדר. המגע של ההגה כבר לא דביק. אולי מעט רך יותר. אבל במידה מזערית. ההגה לא מבריק יותר ממקודם. שריטה עדינה שעליו לא נעלמה. אבל תחושת המגע בסה"כ מעט משודרגת.

לסיכום:

אין שינוי משמעותי במראה. אשר לא היה פגום מראש. יש שיפור מסויים בתחושת המגע.

אבל כאמור ה WOW הגדול זה הריח. מכונית עם מושבי בד שמריחה כאלו מרעה שלם מרפד אותה.

אם היית מפרסם מאמר שמטרתו קידום אתרים,סביר שגוגל היו בועטים אותך בגלל שימוש מופרז במילת המפתח "ריח" :-o

ניכר מדברייך שהריח היה לרוחך ולכן יש לי טיפ :idea: נחמד שקבלתי מאדם שכמוך גם הוא התאהב בריח של הקונדישינר לריפודי עור שלו ( Pinnacle Leather Conditioner ) בערך פעם בחודש הוא שם טיפה וחצי מהחומר שלו על ספוגית קטנה ושם אותה באחת הפינות או מתחת למושב. הוא טוען שזה מחזיק מעמד זמן רב וגם אני שמתי לב לריח המיוחד כשהייתי ברכבו.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
, 2-3 שכבות בהפרש של יום יתנו תוצאה מצוינת.

ללמוד אני אוהב.

יישמתי שוב עכשיו את החומר. הפעם אפילו הקפדתי יותר על ההוראות. מצויין לעבור על המשטח עם מיקרו יבש לאחר שהחומר התייבש. עשיתי זאת.

ואפילו עוד פעם. (יישום מלא)

קשה לי להגיד שיש הבדל דרמאטי מאתמול.

אני יכול להגיד כמה דברים - המצב של ההגה היה טוב גם כך. אז אין סיבה שיקרה משהו דרמאטי.

מצויין על החומר שקודם יש לנקות עם חומר יעודי לכך. ולא עשיתי זאת. אז אולי זה היה משנה משהו.

יחד עם זאת, אין לי סיבה לביקורת שלילית כלל וכלל.

התחושה של ההגה - של עור מעט טרי יותר למגע.

לגבי הריח. שוב פעם:

אני מאוד אוהב אותו. מעניין כמה זמן זה יחזיק. זה ריח שמשתלט על כל ריח אחר שיש ברכב.

ממשפחת הריחות של "אוטו חדש". לא בושם ולא ממתק, ריח של חומר.

אציין ששטח הפנים של הגה הוא פיצפון. מעניין מה יקרה כשאיישם על רכב עם 7 מושבים. אני מקווה שאני לא אמצא את כולם מסטולים אחרי כמה דקות...או שאולי זה טוב.

נקודה נוספת - שטיפת בד המיקרופייבר עם סבון כלים נוזלי מורידה את החומר די בקלות וגם את מעט הלכלוך (או הצבע) שהצטבר.

יחד עם זאת, הריח כל כך דומיננטי שאפילו לאחר השטיפה אפשר לזהות אותו על הבד.

וגם, לאחר נהיגה, בטמפרטורות שונות, הריח לא נדבק לידיים.

Shayy, קודם כל תודה על חוות הדעת,אשמח לשמוע לגבי ישום של החומר על משטחים יותר גדולים על מנת שאחליט אם לרכוש את המוצר..נכון להיום אני משתמש במוצר אחר שעושה את העבודה,ולא מעבר לזה ואשמח למוצר טוב יותר.תודה

יניבalfa - מבטיח שאעדכן. קח בחשבון שזה יקרה תוך שבועיים. בשבוע הבא אני לא אוכל לעשות זאת.

אם תהיה לך סבלנות, תקבל חוות דעת מלאה. אם אתה לא מסוגל להתאפק, נדמה לי שנפילה גדולה לא תהיה פה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יניבalfa - מבטיח שאעדכן. קח בחשבון שזה יקרה תוך שבועיים. בשבוע הבא אני לא אוכל לעשות זאת.

אם תהיה לך סבלנות, תקבל חוות דעת מלאה. אם אתה לא מסוגל להתאפק, נדמה לי שנפילה גדולה לא תהיה פה.

חובות צריך לשלם.

מדובר בפורד S_MAX מדגם טיטניום. המושבים מרופדים באלקנטרה ועור. המכונית בת שנה וקצת והמצב הפנימי מעולה. אין שום סימן לבלאי ועד היום כשנכנסים אליה יש ריח של חדש, בעיקר בזכות ריפודי העור.

לכן, היישום נועד לשימור ולא לקפיצת מדרגה.

לאחר ניקוי פנימי של המכונית שכלל שאיבה נמרחו כל משטחי העור בחומר באמצעות מיקרופייבר. מלבד המושבים גם דיפוני הדלתות ההגה ומשענת היד כוללים עור. השימוש בחומר היה נדיב למדי.

החומר מתייבש/נספג מהר ואינו משנה את התחושה המקורית הנעימה של המגע בעור.

המראה של העור הפך לעמוק יותר, מעט כהה ומבריק יותר. למרות שחשבתי לפני היישום שהמצב מושלם, הסתבר שהיישום בכל זאת תרם למראה.

כמובן שגם הריח שעליו כתבתי, בהחלט לטעמי.

היישום בוצע פעם אחת ולא פעמיים כפי שמומלץ בהוראות. כנראה אחזור על כך עוד חודש...

בשורה התחתונה - מומלץ.

• תוכן חדש...