Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים של OPEL CORSA OPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו קטע

ביום שישי קניתי אופל OPC וביום ראשון נסעתי לי בכבישי חיפה שלפתע ראיתי בור "ברחתי" ממנו ונכנסתי לבור השני שהיה ישר אחריו

אז יאללה עיריית חיפה זבלים... נסעתי לפנצ'רייה אחרי בדיקות מעמיקות של כל החברות צמיגים אין כאלו בארץ continental sportcontact 2 225/35/18 אז פניתי לחברה אומרים לי תבוא יש צמיג תבוא נרכיב שאלתי את המחיר והם לא מוכנים להגיד בטלפון צריך להגיע הגעתי היתעניינתי ואמרו לי שהצמיג עולה 3000 שקל!! אחרי שוק של 4 שעות ועיקול המחיר היתקשרי ואמרתי שאני בא לכחת . הגעתי למקום התחילו לבדוק אומרים שאין תצמיג בארץ !! נסעתי חזרה הביתה . אחרי 3 ימים של טלפונים לחברה טלפונים ליבואן וטלפונים לאמא של המהנדס של אופל שלא הביא צמיגים לארץ עדיין והרכב כבר שנה שנייה בכביש . אז הביאו לי בסוף צמיג שהיה על איזה רכב תצוגה משנת 2011 ואמרו לי תשלם חביבי 3000 שקל! ... אאא וכמעת שחכתי שהרכב לא מגיע עם גלגל רזרבי אז כן כל הזמן הזה אהיתי בלי רכב שרק קניתי בגלל צמיג .

לתפארת מדינת ישראל

פורסם

בחיי הייתי צריך לקרוא את הפוסט שלך 3 פעמים כדי להבין מה אתה רוצה.

קודם כל; תתחדש.

שנית; התפוצץ צמיג בגלל בור בעיר? מגיע לך פיצוי מהעירייה. (ולא חסר מקרים של אנשים שהחליפו ארבעה צמיגים + חישוקים על חשבון עיריות כאלו ואחרות בגלל נדירות הצמיג והחישוק)

שלישית; כבר שילמת? יופי, עכשיו תפעל לקבל את הפיצוי מהעירייה, וסע בזהירות. על חתך 35 לא "עפים" בעיר.

מעבר לזה, תתקין Chrome - יש שם spellchecker מובנה. מומלץ מאוד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

היו לי פעם 4 צמיגים continental sportcontact 2 אומנם מידה שונה (195.45,15) לא ההיתי מרוצה מהם.אבל לפחות המחיר היה 330 שקל לצמיג.

פורסם

באמת שילמת 3000 ש"ח על צמיג ישן?

אני לא מאמין.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

חבר, אני אתן לך עצה (כבר צירפו לך לינק למעלה ל tires4u) אני על בשרי חוויתי מזה להסתובב בפנצ'ריות ולבזבז שעות מבלי להעליב אבל יש המון המון בעלי מקצוע בעסק הזה שפשוט מחפשים איך להעיף סחורה והשירות שלהם פשוט מתחת לכל ביקורת.

כדי לחסוך לך את כל הכאב ראש תמיד תמיד סקר טלפוני ולהעזר באתרים כמו tires4u.co.il / http://www.tyrereviews.co.uk על מנת לבדוק את איכות הצמיג, מניסיון עדיף לסגור הכל טלפונית ולנסוע טיפה רחוק מאשר לעשות סבב פנצ'ריות באיזור ולהסתמך על מה שקרוב.

מקווה שתוכל להגיע עם המוסך להבנה כי באמת במחיר ששילמת היית מביא 3 צמיגים לא פחות ממעולים כמו שרשמו לך למעלה.

• תוכן חדש...