Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם מגברים מסוג class ab

כאלה מסוג d או t

מה ההבדלים בינהם ? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם ?

קיבלתי פעם הסבר על קצה המזלג מניר נדמה לי .

מגבר מסוג d למשל הוא דיגיטלי אך זה לא אומר שהוא לא איכותי

מכל אלה שיכולים לתרום מהידע שלהם לפורום.

תודה.

פורסם

rocco23,

אני מאמין שאם תשתמש במנוע החיפוש של הפורום תמצא הרבה תשובות לשאלות שלך. בכל אופן אני אסביר לך בקצרה מה ההבדל בין השיטות הנ"ל:

CLASS AB = המגבר שבנוי בשיטה הזאת יהיה האיכותי ביותר מבחינת איכות הצליל מבין כל השיטות הנ"ל. המגבר הוא גם המגבר שמבזבז הכי הרבה אנרגיה, דבר שגורם לחימום יחסי גבוהה ולצריכת הזרם הגבוהה ביותר מבין 3 השיטות הנ"ל.

CLASS D = מגבר שבנוי בשיטה הזאת מתאים בעיקר להגברה של תדרים נמוכים, בד"כ עד 250HZ. המגבר נציל יחסית, ולכן הוא גם יעיל מבחינת תצרוכת החשמל. בד"כ משתמשים במגבר כזה להגברה של סאבים שהם גם מנגנים בתחום תדרים שמגבר כזה מסוגל להגביר בצורה טובה, וגם צריכים הספק גבוהה יחסית שאמור לגרום לצריכת זרם גבוהה יחסית.

CLASS T = מגבר שבנוי בשיטה הזאת הוא מגבר דיגיטלי שפותח ע"י חברת TRIPATH. על פי הצהרות היצרן המגבר הזה אמור לנגן באיכות של מגבר CLASS AB עם יעילות ונצילות של מגבר שבנוי ב - CLASS D. מניסיון אישי עם מגברים של החברה הנ"ל בתחום האודיו המקצועי, אני חושב שהמגברים של החברה הזאת ירודים מבחינת איכות הצליל והאמינות שלהם. אומנם עדיין לא יצא לי לבדוק מגבר של רכב שבנוי בטכנולוגיה הזאת, אבל אשמח לעשות בדיקות למגבר כזה. רצ"ב קישור לאתר של היצרן: http://www.tripath.com/

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו תודה רבה !

ההסברים שלך כל כך נהירים ואתה תמיד שש לעזור.

ניר פשוט אין מילים על ההשקעה בזכותך אני כל יום לומד דבר חדש תודה.

שניכם פשוט נכס לפרום

פורסם

שניכם פשוט נכס לפרום

ממממ.....:roll: ???

asd.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...