Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אולי זאת לא הכותרת הכי מוצלחת בעולם אבל חשבתי לשתף אתכם בשיחה שנהלתי היום עם מורל.

שבווע שעבר רכשתי CDM54 חדשים מאלי (elik0) לאחר שהוא החליט סופית שאין לו צורך בהם יותר (כן, בטח. בדיוק עוד שבוע הוא שוב ישנה את דעתו :roll:).

בכל מקרה, בדף הנתונים המצורף של הדרייברים מצויין כי תדר ה FS של הדרייבר עומד על 400HZ. גם בדף הנתונים באתר האינטרנט של מורל מצויין כי תדר ההדהוד העצמי עומד על 400HZ ואילו תחום התדרים המומלץ הוא 600-7000HZ.

מאידך גיסא, הקרוס של האילייט שלושה חלקים חותך את ה CDM54 ב 300HZ ובסלופ של 6DB :? .

אם זה לא מספיק אז בדף התיאור של ה CDM54 מופיע המשפט הבא:

The unit is rear-vented and has a CAR (Controlled Acoustic Resistance) filter, providing a low resonance point of below 350Hz and excellent acoustic loading without the need for a rear

chamber

במילים אחרות, תדר ההדהוד העצמי עומד על פחות מ 350HZ.

אוקיי. מה הולך פה?

זה מיד. לדעתי (וזאת דעתי בלבד) מיד איכותי צריך להתחיל להיות לינארי מאיזור ה 300HZ (מתי שהתדר מתחיל להיות כיווני) ולהסתיים אי שם גבוה באיזור ה 4-5K. עם הסעיף השני אין ל CDM בעייה, השאלה היא מאיפה הוא מתחיל.

הרמתי טלפון היום למורל ואמרתי שיש לי שאלה טכנית בקשר לדרייבר מסויים. הפנו אותי לזיו, שאמר לי שהוא מנהל חנות המפעל ומתעסק עם דרייברים ביתיים. הייתה שיחה נעימה ונחמדה מאוד (שבמהלכה גלשנו גם לעניינים מורליים אחרים) שבסיומה הובהר לי כי תדר ה FS של ה CDM54 עומד על 300HZ וככל הנראה יש טעות בדפי הנתונים ובאתר.

קצת תמוהה לי העסק, אך נראה לי שטלפון עם מורל הוא הבג"צ בעניין הזה.

בכל אופן רק רציתי לשתף אתכם עם הסיפור הזה. אני חושב שזאת גאווה מאוד גדולה למדינה שקיים אצלנו מפעל כל-כך מוערך ומה גם שבשעת צרה ניתן לפנות אליהם... בעברית.

המשך יום נפלא,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על השיתוף איתמר..

באמת נחמד שאפשר לדבר בעיברית על נושאים כל כך קשים :roll: (ואני לא ציני כאן..)

בהצלחה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אאאאאאאללללללללללללללללייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!

אכן! הבחור לא יציב!

גם אני רכשתי CDM54 ואני גם נמצא באותה הדילמה - אבל אם מוראל אומרים 300 הרץ (וזה באמת התדר בקרוס 33 שלהם) אז אני אחתוך ב300 הרץ.

אבל יש עוד זמן עד ההתקנה. הרבה זמן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה אדי מהההההה!!! :p

נדב זה לא כל כך ישן , אני אפילו לא השתמשתי בהם

חבל שהם ישבו אצלי במגירה

מגיע להם להיות אצל איתמר

בין כה וכה

הדלתות והקורות שלי כבר מרופדות עור

עכשיו צריך לחכות לחיווט

וזהו בערך :)

אני החלטתי על סט שני חלקים [אבל תהיה הכנה לשלושה]

יהיה שמח

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אאאאאאאללללללללללללללללייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!

אכן! הבחור לא יציב!

גם אני רכשתי CDM54 ואני גם נמצא באותה הדילמה - אבל אם מוראל אומרים 300 הרץ (וזה באמת התדר בקרוס 33 שלהם) אז אני אחתוך ב300 הרץ.

אבל יש עוד זמן עד ההתקנה. הרבה זמן.

לא יציב ? :shock:

הוא מהיציבים שיש לשיטתו.

למעשה הוא מוגבר אקטיבית !

מילא שאלי מכר אבל איתמר למה אתה היית צריך ? זוכר את השיחה שלנו ? :roll:

פורסם

רוקו23 - אני התכוונתי לזה שאלי לא יציב!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
רוקו23 - אני התכוונתי לזה שאלי לא יציב![/quot

אדי,

ולמי חשבת שאני התכוונתי ? !

ברור שאלי !

ההערה לאיתמר הייתה בעקבות קנייתו מאלי כי לי ידוע שיש לו דברים אחרים.

פורסם

מי מנבל את הפה בטלפון?

עופר בטח התבלבל באלי :)

יש פה רק אל אחד, אממ אלי :)

עופר , אתה לא רציני בעליל

אני צריך לרדוף אחריך?

בכל מקרה , תרומות למפגש עם פסיכולוג יתקבלו בברכה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יוסי, הסיבה שהחלטתי ללכת על שלושה חלקים היא בגלל שלא יהיה ניתן להגיע לתוצאה טובה ברכב בתצורת שני חלקים. לא בגלל הסיבה שיש "בור" בין שני האלמנטים, אלא בגלל שאני לא יכול להתקין את הבניות ברכב שלי. אני (גדול) והאוטו (קטן) והבניות (גדולות) וזה לא הולך ביחד :cry: .

אז אם אני חייב למקם את המיד-וופר בצורה אנכית בדלת => צריך עוד אלמנט מיד. אז זה מה שקרה 8)

אבל זהו, נשבע'לך שאנ'לא קונה יותר שום דבר.

אליקו, תודה. כשאני ארצה להתקדם ל 5.1 אני אדע למי לפנות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יוסי, הסיבה שהחלטתי ללכת על שלושה חלקים היא בגלל שלא יהיה ניתן להגיע לתוצאה טובה ברכב בתצורת שני חלקים. לא בגלל הסיבה שיש "בור" בין שני האלמנטים, אלא בגלל שאני לא יכול להתקין את הבניות ברכב שלי. אני (גדול) והאוטו (קטן) והבניות (גדולות) וזה לא הולך ביחד :cry: .

אז אם אני חייב למקם את המיד-וופר בצורה אנכית בדלת => צריך עוד אלמנט מיד. אז זה מה שקרה 8)

אבל זהו, נשבע'לך שאנ'לא קונה יותר שום דבר.

אליקו, תודה. כשאני ארצה להתקדם ל 5.1 אני אדע למי לפנות.

איתמר.

רק תודיע לי כשתלך על 5.1 אני אפנה אותך ל-shrink שהמלצתי לאלי .

הוא בא עם אחריות לשלוש שנים.:lol:

פורסם

יופי יופי מה שהולך פה בפורום , אליקו למד לנבל את פיו , על איתמר נטען שהוא זקוק לשרינק . מה יהיה בסוף ?

חברה תרדו מההובי זה מתחיל להיות מסוכן לילדים קטנים כמוכם :lol: לכו תשחקו במשהו אחר . תשאירו את המשחק הזה לקשוחים

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...