Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם..

לפני שבועיים נתתי הצעה על מגבר +8 רמקולים....להפתעתי זכיתי בו יום למחרת בסכום של 390 ש"ח!.

רציתי בבקשה לדעת אם מישהו מכיר את החברה של המגבר (בקישור למטה) המגבר עצמו 1600 וואט +רמקולים וכו' הכל מפורט באתר.....

אשמח אם תיתנו לי חוות דעת למי שמכיר שמע או ניתקל בחברה הזאת...כי אני לא יודע אם יהיה שווה לי להתקין הכל.... תודה טל

זה הקישור למגבר +הרמקולים:

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=YHmagber1600

פורסם

תבטל את הקנייה לפני שזה מגיע אליך בדואר.

אחרי שתברר (אגב, בירור מומלץ לעשות לפני הקנייה, סתם ככה באופן כללי) תשלח

לי את ברכותיך .

תעשה חיפוש קטן על first austria (ותגיע למשוואה)=זבל סיני מהרמה הנמוכה ביותר.

מה צריך לרשום לך בהערות לפני הקנייה שזה זבל?!

את כל זה קראת?!

"לא יתקבלו החזרות לאחר התקנה

נא לבקש מהמתקין לבדוק את הרמקולים לפני התקנתם

התקנת הרמקולים מעידה על ויתור זכות ההחזרה

חברתנו לא אחראית על ההתקנה"

ZZR

פורסם

לי יש דעה שונה!

במחיר הזה תיקח מה כבר יכול להיות כל כך גרוע?

שירשםו הרמקולים ו הווחת מגבר ו זבל ככל שהוא יהייה הוא שווה את המחיר שלו.

לא האזנית למוזיקה במגבר כזה אבל זה 400 שקל וזה לא הכי נורא.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

אני ברוב הפעמים דולג ב"זבל סיני " . אבל פה לצערי אני יכול לומר לך [רק על המגבר כי במקרה התנסתי בו בעבר] שהוא גרוע ושאני אומר גרוע אני משווה אותו למגברי פרוסאוד שגם הם על הפנים מגבירים בצורה גרוע וניראה כאילו ילד בן 5 תיכנן ובנה את המעגל שלהם .מגבר כמעט זהה להגברה של HU ממוצע טיפה יותר .

אם אני אומר לך תתרחק מהמגבר הזהאז סמוך עליי שאני יודע מה אני אומר .אלה אם כן מציעים לך אותו ב80 שח אז הוא שווה את זה.

לגבי הרמקולים איני יכול לעזור לך היות ולא שמעתי אותם .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ובכלל כאן לא מכרז.. אתה לא נתת הצעה , זו פשוט מכירה קבוצתית מין הסתם... והיא עולה 390 , לא שהיא עולה יותר ואתה זכית בה ב 390..

אם עדיין לא מאוחר... תבטל , אם אי אפשר... תתחדש:-)

פורסם

אסף הפתעת אותי שאתה תגיד זבל סיני?עוד ישללו ממך את תעודת יקיר סין.

אבל אם אתה אומר שהוא זבל אז למה הוא שווה 80 ש"ח?מה תעשה איתו?תחזיק איתו את הדלת?

כבר עדיף לבזבז את הכסף על משהו אחר.

פורסם

אמרתי זאת כיוון שאם המחיר שהיו דורשים עבורו נגיד באתר היה כ80 שח לדעתי הוא שווה זאת כי כמו שאמרתי הוא נותן לדעתי טיפה יותר מפאנל ממוצע 50*4 .ויכול להיות נחמד לטיולים למרפסת לחצר וכו. אני למשל בחצר שומע עם פרוסאונד 4 ערוצים 400 וואט שמחובר ל4 קווקסיאלים של קליפורנהי בום ושומעים חמוד מאד . קיצר עזבו את הרעיונות שלי. המגבר הזה כשלעצמו לא משתלם לרכוש אותו לצורך חיבורו ברכב. חבל אפילו להריץ במיוחד בישבילו חיווט ברכב.

[גם מכר שלי עשה את הטעות ורכש אותו ואני באתי והתקנתי לו אותו ,והיתאכזבתי קשות על הזמן היקר שביזבזתי בלהתקין אותו ולהעביר במיוחד חיווט עבורו ברכב של חברי. בכל אופן העפתי לחבר שלי את המגבר הזה ב100 שח אחרי שבוע וסידרתי לו מגבר של SAGA 720W 4 ערוצים ב200 שח והמגבר הזה מזיז לו בכייף סאב של סרווין ווגה HED חמוד ו2 פיונירים אוברוליים 240 מאחור.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בנאדם שכל החיים שומע מה HU ברמקולים רקובים שבאו עם האוטו ירגיש בהבדל , אני יודע שזה ממש ממש זבל סיני שלא שווה גרוש ,

אבל יש אנשים שלא איכפת להם כל כך או שהם לא מבינים כל כך בשביל לדעת מה טוב ומה לא והסט הזה ישמע להם מעולה באוטו.

לדעתי אם אתה מסוג האנשים האלה אתה תהנה מהסט הזה , קנית אין מה לעשות רק לנסות להנות ממנו.

פורסם

טוב שהגעת להחלטה הזאת.

מתוך נסיון שלי ושל כמה חברים אל תחפש מציאות הם סתם מחפשים פראיירים.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...