Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני משוטט לי במכירות ברשת ומוצא מגבר לא מוכר של 4 ערוצים FIRST AUSTRIA 1800W

מגבר עם 4 יציאות MOSFET STREEO בהספק אדיר של 1800W

תדירות: מ HZ 20 עד KHZ 100

adjustable gain control

טרמינל התחברות של הרמקולים והמתח מצופים זהב

לקבלת תוצאות סאונד איכותיות, ולהגנה מקצרים!

יציאה נוספת לRCA

CROSSOVER לפיצול בין אחוריים לקידמיים.

מחיר כולל משלוח388

בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם לגבי העיסקה הזו [תאכלס אני צריך מהמגבר שירים סאב 100ןןאט של סאונדאקסטרים ועוד 2 אחוריים אליפסות של קנווד 200 וואט

מה כבר יש לצפות והאם לדעתכם יש על מה לדבר ...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני לא בטוח שהוא ירים לך סאב....

ותוודא לפני שאתה קונה אותו אם בכלל שיש לך אחריות...ושאל מי נותן את האחריות ותפנה אליו ותאמת את זה!!!!

תברר אצל הספק מי היבואן...תתקשר ליבואן ושאל אם יש אחריות...ומה קורה אם המגבר נשרף?

ואני אישית לא ממליץ לך לקנות את המגבר הזה...האמת לא שמעתי אותו/עליו....

אבל אני דיי בטוח שהוא לא טוב...

היתי ממליץ לך אלטרנטיבה אחרת...לקנות יד שניה, או מהדיוטי פרי PLX44 ב99$...

מגבר מעולה! ממליץ בחום לפי התקציב הזה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אבישיי כן ...:wink:

ודימה אוקיי תודה הבנתי אותך אני אברר שוב למה לדעתך אין סיכוי שהוא יצליח להרים 2 רמקולים אליפסה וסאב שנותן 230RMS ..אוקיי המגבר לא 1800 אבל מינימום אני מצפה שיתן בכלליות 300RMS אז מה דעתך עכשיו?.ושוב אם מישהו מכיר שמע על המגבר או בכלל על החברה אני אשמח לשמוע דברים לטוב ולרע.

פורסם

רמקולים הוא אולי יצליח להרים....וסאב? אני לא חושב..אולי כן אולי לא כי לא שמעתי אותו..

השאלה גם לאיזה תקופה הוא ירים אותם:)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
היי אני משוטט לי במכירות ברשת ומוצא מגבר לא מוכר של 4 ערוצים FIRST AUSTRIA 1800W

מגבר עם 4 יציאות MOSFET STREEO בהספק אדיר של 1800W

תדירות: מ HZ 20 עד KHZ 100

adjustable gain control

טרמינל התחברות של הרמקולים והמתח מצופים זהב

לקבלת תוצאות סאונד איכותיות, ולהגנה מקצרים!

יציאה נוספת לRCA

CROSSOVER לפיצול בין אחוריים לקידמיים.

מחיר כולל משלוח388

בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם לגבי העיסקה הזו [תאכלס אני צריך מהמגבר שירים סאב 100ןןאט של סאונדאקסטרים ועוד 2 אחוריים אליפסות של קנווד 200 וואט

מה כבר יש לצפות והאם לדעתכם יש על מה לדבר ...

הגנה מקצרים...ממש מצחיק, זה מדד הרצינות של החברה.

:king:

פורסם

טוב נו ברור לי שאתם לא רוצים לרעתי אז אני נאלץ לרדת מהעניין ולוותר ולחסוך עוד 200 שקל אוליי זה יעזור לי..זה אומר שאני אצתרך את עזרתכם כבעוד חודש+ שיהיה לי כ550 שח..

תודה ואני באמת מקווה שאני לא מפסיד מגבר סבבה שנותן תמורה טובה ל350 שקל...

אגב מה דעתכם על מגבר פלטינום אודיו 1200 וואט 4 ערוצים ב440 מתחנה מרכזית ת"א.. שמעתי את המגבר כבר אצל 3 אנשים והתרשמתי בכלליות לטובה מהתמורה שלו ביחס לעלות..השאלה האם הוא סביר נותן תמורה ואמין בכלליות ושווה לחשוב בכיוון שלו..

ערב טוב .

אסף

• תוכן חדש...