Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע/מערכת דלק/הצתה/קירור :

רעש מערכת תיזמון ושסתומים נזילות שמן קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים

סרן קדמי ומערכת היגוי :

לתקן זוויות היגוי, שחיקת צמיגים , חופש ונקישה בתיבת הגה

שילדת מרכב-ליקויים בעלי משמעות נמוכה:

תיקונים כלליים בגוף המרכב, תיקון החלפה מכסה מנוע, תיקון כנף קדמי שמאלי, תיקון/החלפה כנף קדמי ימין, תיקון דלתות קדמיות ימין שמאל, תיקון דלת אחורית ימין.

תיקון החלפה מכסה תא מטען, פגיעה/תיקון רצפה אחורית בחלק הסמוך פלגוש, פגיעה/תיקון קורה אורכית קדמית, תיקון ופגיעה קורת אורך אחורית, תיקון כנף אחורית ימנית ושמאלית, תיקון פגיעה פח דופן אחורית, תיקון פח חזית מולחם, תיקונים בבית המנוע, לאחר תאונות ומכות סביב, הוחלפו חלקי מרכב, פגיעות פח ולחיצות

המחיר שהוא דורש הוא 56000 ש"ח שביצעתי את הבדיקה הוא אמר שהוא יחזיר לי כסף אם יש פגיעה בשילדה/מנוע/שסי זה נחשב פגיעה בשילדה? הוא אמר משהו על משמעות נמוכה שאם זה היה גבוה זה היה משהו אחר הוא אמר שהבודק רק עושה כסת"ח מפני פגיעות יש דברים בגו?

בקיצור תגידו לי בבקשה אם היתה פגיעה בשילדה של האוטו הזה או שסי או שלא היתה ואם הוא מתחמק מהתשלום של הבדיקה...כי כסף הוא לא החזיר לי

לאחר שאמר כמובן שלא היו באוטו תאונות ו100% אמינות !!! ואם זה לא פגיעות רציניות אם שווה לי לקנות אותו. תודה רבה על העזרה :)

פורסם

ברח על נפשך

היכן נעשתה הבדיקה?

הלו שמאים !! אלו פגיעות בעלות משמעות נמוכה.

המחיר הנדרש הוא 56K יותר מדי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שילדת מרכב-ליקויים בעלי משמעות נמוכה:

תיקונים כלליים בגוף המרכב, תיקון החלפה מכסה מנוע, תיקון כנף קדמי שמאלי, תיקון/החלפה כנף קדמי ימין, תיקון דלתות קדמיות ימין שמאל, תיקון דלת אחורית ימין.

תיקון החלפה מכסה תא מטען, פגיעה/תיקון רצפה אחורית בחלק הסמוך פלגוש, פגיעה/תיקון קורה אורכית קדמית, תיקון ופגיעה קורת אורך אחורית, תיקון כנף אחורית ימנית ושמאלית, תיקון פגיעה פח דופן אחורית, תיקון פח חזית מולחם, תיקונים בבית המנוע, לאחר תאונות ומכות סביב, הוחלפו חלקי מרכב, פגיעות פח ולחיצות

כמעט כל הרכב תוקן\הוחלף ואתה עדיין תוהה? :shock:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

"אם שווה לי לקנות אותו ?" אם תקרא את מה שכתבת תבין , שמדובר ברכב שעבר , כנראה, תאונה קשה, לפי התוצאות אין בו כמעט אף חלק מרכב שלא הוחלף / תוקן, כולל הקורות. מרכב כזה צריך לברוח ! אגב, לא ציינת איזו יד הרכב. אם זו יד ראשונה אז המוכר צריך ואף חייב היה לדעת על כל התיקונים הללו, ואם הוא לא גילה - הייתי ממליץ לך לשקול לתבוע את הוצאותיך בתביעות קטנות ללא קשר אם הפגיעות הן שסי או לא !

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

תודה על העזרה חברה...יד ראשונה

אני אגיד לך אני הייתי בטוח שמגיע לי כסף בחזרה של הבדיקה וגם הייתי בטוח שזה אוטו שעבר הרבה וצריך לברוח ממנו

הבעיה שהבעל סוכנות הזאת הוא שקרן כל כך טוב שלרגע חשבתי אולי כל מה שקראתי שחור על גבי לבן זה לא נכון

עוד אני מתקשר אליו והוא אומר לי שהוא יבדוק את זה מחר במקום שלו ואם אין פגיעה בשילדה הוא יתבע אותי חחחח

אז אמרתי אני אגיע הביתה יעלה את זה לפורום לאנשים שמבינים הרבה יותר ממני ונראה מה יגידו

ואחרי שאמרתם לי מה שחשבתי אני הולך עם זה עד הסוף וה450 האלה שהוא לא החזיר לי יעלו לו הרבה יותר

ועוד הוא רושם ללא תאונות!! צילמתי את זה ממש מגוחך

פורסם

ייתכן והוא צודק שהרכב ללא תאונות

ייתכן ומדובר רק בתאונה אחת תאונת שרשרת פגיעה מקדימה ומאחור ועוד שני כלי רכב , כל אחד מצד, בצומת, סואנת.

תעלה את שם הסוחר כדי שנדע גם להיזהר.

אהבתי את הקטע שהוא רוצה לתבוע אותך. אין גבול לחוצפתו של הבן אדם. מחק את המילה בן אדם ובמקומה רשום סוחר, כי בן אדם הוא לא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קודם כל השוק לא מפוצץ.

שנית מכאנית הרכב במצב חדש,קרי 2007, שחיקת צמיגים...נו באמת אין להם מה לרשום.

פיזית, הרכב עבר טראומה אין ספק,כל המרכב הוחלף!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ממתי יש לו תיבת הגה?

אני לא יודע למה הלכת עליו האוטו עבר כמה וכמה מכות...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

WTF הרכב הזה עבר התעללות לא נורמלית!

איך אתה בכלל חושב להעלות על דעתך לקנות דבר כזה?

וואו! פה כבר באמת נשבר שיא חדש שמישהו מבקש לקבל חוות דעת על בדיקה במכון.

לא חשבת שאפילו אם יש פגיעות שהן משמעות נמוכה הן עלולות להזיק בעתיד? ושלא נדבר על כמות הפגיעות.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

למיטב הבנתי תיקון קורה אורכית צריך להיחשב פגיעה בעלת משמעות גבוהה. מוזר מאוד שהמכון לא רשם זאת וגם שבשיחה שלאחר הבדיקה לא נאמר לך על ידי הבוחן שלרכב יש פגיעה בשלדה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מדובר בסוחר/ מוכר נוכל ושקרן. לפי ההתנהלות שלו עד כה אני בספק אם תראה ממנו כסף החזר עלות הבדיקה. האמת אם יש לך התחייבות בכתב ממנו על כך שעלות הבדיקה תוחזר במידה והרכב עבר תאונה, אז יש לך עילה לתביעה. אחרת, לדעתי אין פה קייס.

פורסם

לאחר שהבטיח לשלם את מחיר הבדיקה לאוטו אם יש נזק בשילדה ואמר שהרכב ללא תאונות, 100 אחוז אמינות.

נמצא שכל החלפים ברכב, כל הדברים, שופצו תוקנו או הוחלפו ויש גם פגיעה בשילדה.

לאחר שלא רצה להחזיר את הכסף אני מפרסם את שמו.

הסוכנות היא AR trade in, ראשון לציון, סחרוב 1.

פורסם

כנראה שאין מכך מנוס, וחבל לי אם אני מכליל אחרים, אבל כנראה שכלל האצבע הזה נכון ב99% מהמקרים.

אלא אם מדובר על ליס או יבואן אמין שלא יעז להכפיש את שמו ולהתעסק עם רמאויות (סתם דוגמאות, לובינסקי, אלבר, אלדן ויש עוד חברות רציניות) רוב הסיכוי שבכל שאר המגרשים הקיקיוניים תמצא זבל שתוקן ,שופץ, ונמכר לפראייר התורן.

הרי תבין דבר אחד, אלו הם הצינורות שדרכן מוכרות החברות הרציניות את כל הרכבים שלהן שכוסחו, עברו תאונות קשות וכו'.

הן בד"כ גם ביב השופכין של חברות הביטוח שמנצלות "אובדן להלכה" על מנת למכור רכבים לשיקום אחרי תאונות קשות לאותם סוחרים.

למה לעזאזל מישהו שיש לו רכב מצויין (פרטי או חברת ליס) ימכרו רכב מצויין לעוד יד שצריכה להרויח?

לא נורא, שילמת שכר לימוד נמוך, תתנחם בזה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

זה רק מוכיח (שוב!) שבמצב של היום, שווה לחסוך עוד כמה אלפי שקלים ולקנות רכב חדש מהחברה.

הדבר היחיד שמבאס זה לחכות 17 ימי עבודה עד שהרכב יגיע.

• תוכן חדש...