Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דקה לפני שאני מבצע את הרכישה - אני רוצה דעתכם :

מה התוספות שלו ביחס ל9851

מה יש ב9855 שאין בו (חוץ מכל נושא התצוגה....אין לי עיניין בזה לא אוהב לא דולפינים ולא שום חיות)

ואיך הוא שבהשוואה לסדרה 8 של פיוניר...?

חבר'ה זה מאוד דחוף לי כי אני רוצה לבצע את ההזמנה עד היום בערב כדי שלסופ"ש זה יהיה ואני אוכל להתחיל להתקין ת'מערכת

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ל CDA-9855 יש 3 יציאות למגברים (כל יציאה 4V).

יש לו גם סלייד פאנל כדי לדפדף בתפריט.

בעיקרון אין בינהם הרבה הבדל פרט למה שציינתי , אם זאת ה9855 קצת יותר איכותי מבחינת הצליל שהוא מפיק,תודות ל4V, ויש לו אקולייזר יותר רציני,אופציה לקבלת הודעות למכשיר,והפאנל מופעל מוטורית ליותר מצבים מה9853.

ה9855 הוא כרגע הדגם המוביל שלהם.

אני מביא כזה שבוע הבא אם תרצה להשוות בינהם.

אם עוד לא קנית הייתי ממליץ על ה9855, עוד כמה דולרים, ויש הבדל.

under construction..

פורסם

ההבדל הוא לא כמה דולרים....אני רוכש בארץ וההבדל למעלה מ800 שקל !

3 יציאות יש גם ל9853

אני לא מקבל את הטענה לצליל יותר איכותי בגלל "4 וולט" זה חרטה, אם אין רעשים אז 4 וולט לא יעזור....ובטח לא יחדד צליל

מה זה אקולייזר יותר רציני ? במה זה מתבטא...בנתיים אני מבין שרק פיצ'רים תצוגתיים מבדילים בין השניים ולא שום דבר שמיע...ואם זה המצב בהחלט אין שום צורך ב9855 אני מסתכל על הכביש - לא על המערכת

תודה בכל מקרה - אם אתה יודע שינויים נוספים תעדכן

פורסם

וגם אם נניח שהיה צליל יותר איכותי בגללת המתח, אין ל9855 יתרון כי גם ל9853 יש 4V. הRETAIL של ה9853 דרך אגב היה גבוה ב100$. בפעם האחרונה שבדקתי בארה"ב דווקא ה9853 עלה יותר למרות שהוא דגם שהוחלף (לא יודע אם זה המצב עכשיו).

פורסם

אייל (אני לא מאמין שאני עושה טעות של כלא פה) אתה בטוח ? כי מפרטים שקראתי באתרים שונים רשום 2V PEROUT אז.....אתה סגור על זה שמדובר ב4 וולט ?

ואם אתה יכול לעמוד על ההבדלים בינהם זה יהיה נחמד מאחד שיש לו ניסיון עם אלפיינים

פורסם

אפילו ל9831 יש 4V אז שלא יהיה לדגם הכי גבוה? ברור שיש 4V. אפילו ראיתי מדידה בפורום אמריקאי שזה 4V "נקי".

http://iweb.alpine-usa.com/pls/admn/item_info?p_item_name=CDA-9835&p_category=10&p_subcategory=45&p_main=10

תקרא בעצמך, מצד שמאל.

עוד לא יצא לי לראות את ה9855 אז אני לא יכול להגיב עליו.

פורסם

בלי קשר ללראות את הדגם.....מתוך הבנת המפרט שלו בהשוואה לדגמים שאתה מכיר....

אגב איך הוא ביחס ל9851 ?

אייל יש לך טעות....הבאת מפרט של 9835 שזה אהההמ אהממממ אנחנו מדברים על 9853

והוא אכן 2V לפי האתר....

פורסם

לא נברתי במפרט שלו אבל לא ראיתי שיש לו יתרון בדיוק כמו של9835 לא היה יתרון על ה9815 (מלבד התצוגה ששופרה משמעותית).

ה9835 יחסית נפוץ, תתאפק קצת ותמצא מישהו שיש לו 9855 ותעשה השוואה.

עריכה:

רשמתי על ה9835, חשבתי שאתה מדבר על התלבטות בינו לבין ה9855 החדש יותר, טעות שלי (לא פעם ראשונה שאני מתבלבל בדגם). מוזר שאלפיין בחרו "להוזיל" את הדגמים מתחת לדגם המוביל.

למרות זאת עדיין ממבט חטוף, מבחינת פיצ'רים הם זהים (קרוס, אקולייזר, טיים דילאי) אבל התצוגה לטעמי שווה את התוספת.

פורסם

אם זה רק תצוגה אז אני מסודר - למה אני ממש לא אוהב תצוגות...מצידי שיהיה עיצוב קר כמו של נקמיצ'י לא ממש עושה לי משהו

העיקר שהסאונד יהיה ברמה טובה

פורסם

גם אני מגדיר את עצמי כמישהו ש"לא אוהב תצוגות" אבל בכל זאת ההבדל הוא כל כך גדול שזה לא רק עניין של יופי אלא גם של נוחות. בין אם זה קריאה מהצג של מידע (MP3 למשל) או שליטה בפונקציות. ההמלצה שלי היא שתלך על ה9855 (או שאולי תוכל למצוא 9835 במחיר טוב).

פורסם

לצערי אין באפשרותי להוסיף עוד 800 שקל למחיר הגם ככה מתוח שנכנסתי אליו (התכוונתי לקנות ב1400 שקל איזה פיוניכס....פתאום אני מוצא את עצמי עם 2300 שקל על אלפיין....להעלות את הסכום ל3100 זה דבר שמבחינתי כבר....אין מצב)

קיצר תודה על העזרה - כנראה שאני אצטרך לסבול את התצוגה הנחותה ולחיות איתה

פורסם

תנסה למצוא אולי יד שניה במצב טוב , ותלך על הדגמים הטובים יותר.

יש הבדל לא קטן בקרוסים ושאר הפיצרים , שלדעתי שווה את הקפיצת מדרגה לפחות לדגמים של 9833 ו 9853. לגבי התצוגה , גם אני טענתי בתוקף שזה מיותר , ואחרי שהתעסקתי אם כל אחד מהם , אני כבר לא חושב שזה כל כך מיותר. בכל מקרה הייתי ממליץ לך להתמתח בשביל ה 33\53

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...