Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לנושא הזה, ברצוני לקבל כמה עצות מועילות.

אני צריך רכב לתקופה של חצי שנה-שנה, בתקציב של עד 5K.

הכיוון שלי הוא לקנות רכב משנת 92 לכל היותר עם טסט עד 2012, ובמקרה הגרוע לגרוט אותו.

הדרישות שלי מהרכב:

מספיק מקום ל-2 בוגרים ושלושה כסאות בטיחות מאחור.

עדיפות קלה לתיבת הילוכים אוטומאטית (לא מאוד מהותי).

תא מטען לא קטן (גם לא חייב להיות ענק).

חשוב לי מאוד שהרכב ישרוד לפחות את החצי שנה הקרובה ללא תקלות משמעותיות. אינני רוצה להיתקע על בסיס שבועי/חודשי.

צריכת הדלק לא כ"כ משנה לי, אני נוסע פחות מ-10K בשנה.

חבר הפורום ZVIT בודק לי לגבי רכב של שכן שלו (וולוו 740 1992 2L), וללא קשר, במידה ורכב זה לא יהיה רלוונטי, ברצוני לקבל את עצתכם בשלושה נושאים:

1. האם במקרה שלי עדיף לי באמת למצוא רכב שיהיה בר גריטה בעוד חצי שנה? כי מצאתי לדוג' ביד 2 פג'ו 405 עם נתונים מרשימים (על הנייר), אבל משנתונים מתקדמים יותר, מה שאומר שבמקרה ונפלתי על לימון לא אוכל לגרוט אותו ולהחזיר לפחות חלק מכסף.

2. האם הרתיעה שלי מרכבים עם מנוע אלומיניום מוצדקת? הבנתי מקריאה בפורום שמנועים אלו רגישים הרבה יותר להזנחה, והרי אני הולך לקנות רכב שסיכוי סביר שלא תוחזק למופת.

3. ולשאלת השאלות, על איזה רכב הייתם ממליצים? אני יודע שחשוב יותר מצבו של אקסמפלר ספציפי, אבל בכל זאת, כוונתי היא אילו רכבים הם בעלי שרידות ועמידות גבוהה יותר מאחרים בתקציב המוגבל שלי.

ראיתי כמה אופציות בולטות: דייהו למיניהם, אפלאוז, 405, אסקורט אריקה ועוד.

וכמובן ישנה האופציה של הוולוו 740 הנ"ל, שמבחינתי היתרון המשמעותי שלה הוא שככל הנראה תוחזקה וטופלה בצורה טובה ויסודית.

תודה על הסבלנות.

פורסם

רשמת 3 כיסאות בטיחות - האם חלקם בוסטרים?

כי אפלאוז, סופר רייסר, פורד אסקורט לא מספיק מרווחים כדי להכניס 3 סיכאות בטיחות גדולים.

אם לפחות אחד המושבים בוסטר, אפשר להסתדר עם משפחתית רגילה ולא חייבים וולוו ענקית.

במיקרה הזה אני ממליץ למצוא מיצובישי לנסר 92 או סובארו DL (ליאונה ) עד 92 במצב נסיעה וטסט כמה שיותר ארוך.

אגב, מישהו כאן מוכר סובארו כזאת במצב נדיר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=377071

אולי כדאי קצת להגדיל את התקציב בשביל רכב במצב טוב, אחרת יש סיכוי לא קטן, שהתקלות לא יאחרו לבוא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

2 בוסטרים וכיסא אחד.

את הוולוו אני לא מעדיף רק בגלל הגודל, אלא בעיקר עקב הבטחון היחסי שלי ברמת התחזוקה של הרכב ע"י הבעלים הקודמים.

הסובארו הנ"ל לצערי לא בתקציב שלי. ברור שהייתי מעדיף להגדיל את התקציב, אבל זו לא אופצייה כרגע, והצורך שלי ברכב הוא מיידי (הרכב הקודם שלי מת בפתאומיות).

משיטוט ביד 2 שמתי לב שהמחירון של 405 ברצפה, ומוצעים שם גם רכבים בשנתון מתקדם יחסית במחירים מאוד נמוכים. אשמח לחוו"ד על הרכב הזה (אמינות, שרידות).

פורסם

חביבי,לצערי אתה כניראה תצטרך להתפשר,אין הרבה מלאי של רכבים עם טסט יחסית ארוך שמיועדים לגריטה במחירים האלה. במיוחד עם אתה מחפש גדול יחסית ושיחסית יהיה במצב סביר

• תוכן חדש...