Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בימר E32 730, קצת תמונות ורשמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבטחתי לפרסם תמונות נוספות של הבימר שלי. ואני מקיים!

אבל לפני תמונות, קצת רשמים.

בימר שלי בא עם מנוע M30, טורי 6 צילינדר. יש לו 185 סוסים, אבל כל סוס זה סוס והרכב דוחף חזק 8).

גיר אוטומטי, 4 הילוכים עם בקרה אלקטרונית. יש אפשרות לבחור הילוכים באופן ידני (מה שאוהבים לקרוא לו "טיפטרוניק"), יש מצב ספורט ומצב חסכוני.

ראוי לציין לטובתה של אלפא 164 הגה חד מאוד ואינפורמטיבי. בבימר הגה פחות אינפורמטיבי ולא חד.

דוושת גז באלפא חדה, תגובה מהירה, בבימר דוושת גז על הרצפה כמו באוטובוס, יש לה גם מהלך מאוד גדול.

גיר אוטומטי במצב חסכוני לא ממהר להוריד הילוכים, לעלות דווקא כן. במצב נסיעה רגיל, גיר מעביר הילוכים על כ-2200סל"ד ויוצא שהוא מכניס הילוך רבעי ואחרון בסביבות 60. בנסיעה איטית, הגיר מעביר הילוכים בסל"ד אפילו נמוך ויתר.

אם מראש מבקשים מהבימר קצת יותר מזה, הוא נותן בכיף ואפשר למשוך הילוכים עד כ-2500~3000סל"ד.

כדי שבימר ייתן יותר מזה, צריך "להגיד" לו את זה עם דוושת גז וכשצריך הוא מעביר למטה הילוך ואפילו שתיים.

מנוע חזק, מושך יפה מאוד מסיבובי סרק. לפי חומר באינטרנט, המנוע מתאפיין במשיכה חזקה על סיבובי ביניים, זה מאוד מורגש, הבימר פשוט דוחף חזק ויש לו קול נעים של שישה צילינדרים.

אני לא מאלו שמתעללים במכונית שלהם, לא נוסע במצב ספורט ולא נותן קיק דאונים, לכן אצלי צריכה 1 ל-9 בכביש ו-1 ל-6 בעיר, שזה בערך לפי נתוני יצרן.

בימר פשוט רכב שכיף לשייט אליו, יש לו אופי מאוד רגוע, המתלים מצד אחד קשיחים, אבל מצד שני לא מעבירים ויבראציות ומכות מכביש, פשוט באלנס אידיאלי. כורסאות נוחות מאוד, סאלון עור יפה ונשמר טוב מאוד אחרי 17 שנה.

מבחינת אבזור לרכב יש מערכת בקרת יציבות, מזגן בקרת אקלים עם שני איזורים, פתחי מיזוג מאחור, חלון גג מקורי שיכול להפתח לבחירה בזוית או להכנס פנימה לגג, כמובן יש את הדברים כמו ח"ח, נ"מ, מ"ח, כורסאות אצלי דווקא לא חשמליות, בקרת שיוט, ABS וכד'.

בימר שלי בא לארץ ביבוא אישי.

bmwe3201uu6.jpg

bmwe3203dh2.jpg

bmwe3204ve5.jpg

bmwe3205pg9.jpg

bmwe3202yn2.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין מה להגיד, פשוט רכב מגניב

מיותר לציין שמדהים שכל התוספות שפירטת נמצאות ברכב שיוצר בשנת 91 ועדיין לא מגיעות כסטנדרט במכוניות החדשות של היום.

פורסם

כרגיל , המנוע נשכח.

שימות שם למטה מתחת למכסה , הוא לא צריך תמונה....

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אחת השמורות !

אני הייתי עושה אותה ידנית עם טורבו לאגזוז :twisted:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רכב באמת שמור ויפה.

מה שאוהבים לקרוא לו "טיפטרוניק" זה לא מה שיש לך. אצלך יש את האופציה לקבע את התיבה על הילוך 1,2,3 או כל הארבעה (D). טיפטרוניק מאפשר מעבר ממצב אוטומטי מלא (D) למצב בו ע"י "upshift" או "downshift" ניתן לעבור בין ההילוכים.

Tiptronic.jpg

פורסם

יפיפיה..

אשרי אנשים כמוך שקונים חלומות מוטרים מאהבה כנה ולא הופכים לעוד חלק מעדר היפניות.

פורסם

שמע, לקנות זו לא הבעיה, הבעיה היא להחזיק, ואין מה לעשות אין מה להשוות ואין מה לדבר, תחזוקה של רכב יפני היא זולה משמעותית מרכב גרמני, הן בדלק והן בתחזוקה שוטפת.

חבל שזה ככה, כי יש אנשים שלא יכולים לעמוד בתחזוקה של רכבים כאלו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
הוא נראה חדש מהחברה, איזה שנה אמרת שהוא?

הבימר שנת 91.

מה שאוהבים לקרוא לו "טיפטרוניק" זה לא מה שיש לך. אצלך יש את האופציה לקבע את התיבה על הילוך 1,2,3 או כל הארבעה (D). טיפטרוניק מאפשר מעבר ממצב אוטומטי מלא (D) למצב בו ע"י "upshift" או "downshift" ניתן לעבור בין ההילוכים.

כפי שהבנתי (לא ניסיתי, אם יש אוטומט שיעביר את ההילוכים בעצמו ויוצא לא אגב לא רע), יש לגיר מצב M בו אני יכול לבחור בכל זמן נתון איזה הילוך יהיה מופעל. יש אפשרות להוריד ולהעלות הילוכים. כמו גיר ידני, רק בלי קלאץ'. הגבלת הילוכים ע"י 1,2,3,D זה דבר טריויאלי שיש בכל אוטומט ממוצע ולא הייתי מציין אותו.

כמה שאני יודע, בימר היה בין הראשונים שהציע אופצייה כזאת. לדגם היו קיימים שני סוגי גיר, אוטומטי רגיל ללא מצבים (חסכוני, ספורט וידני) ואוטומטי אלקטרוני כמו שיש לי.

מבחינת אבזור, הרשו לי לתקן מאט, יש לי מערכת למניעת החלקה ASR ולא מערכת בקרת יציבות EDS שהייתה אופצייה שלא בחר מי שקנה את הרכב. בדש בורד יש מסך LCD בו רכב רושומות כל מיני הודעות, כגון אזהרות על דלת פתוחה, בלם יד מורם (בנוסף להתרעה קולית), רק חבל שהוא רושם בגרמנית. אני יודע שיש אופצייה להחליף שפה, אני יברר איך. יש גם התרעה כמה נישאר עד טיפול. בתחתית של שעון סיבובי מנוע, יש מד צריכת דלק נוכחית בליטרים ל-100ק"מ.

נקווה שישאר שמור כמו שהוא עכשיו גם בהמשך

משתדלים :-). בימר מקבל פעם בשבוע שטיפה ווקס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...