Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוגבר על ידי JBL 60.4.

כרגע יש לי פיוניר 180 וואט ונשמע שהם עומדים להחזיר את נשמתם, מה ששמעתי לפני שבוע נשמע עכשיו זוועה באותו ווליום.

תקציב בסביבות ה400 שקל.

פורסם

+2, המורל עדיפים בקטגורית המחיר הזאת.

רק תשים לב שאתה לא מעלה את הגיין יותר מידי במגבר -

יש לי תחושה שבגלל זה הרמקולים שלך מתחילים להחזיר את נשמתם.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

יכול להיות אם אני לא טועה הגיין על מקס או באמצע כי לא ממש הבנתי באותו זמן מה זה עושה לרמקול...

אפשר הסבר מה הגיין עושה?

פורסם

כנראה שבאמת זאת הבעיה,

בשביל לכוון את הגיין כמו שצריך אתה צריך לעשות את השלבים הבאים:

1. הורדת הגיין למינימום

2. הגברת העוצמה בHU לבערך 80%.

3. לאט לאט להתחיל לסובב את הבורר של הגיין עד שאתה שומע עיוות ברמקולים.

4. לאחר שמיעת העיוות להפסיק לסובב ולסובב טיפטיפה לכיוון המינימום.

כמו כן לבטל את הBASTBOOST במגבר ובHU(אם ישנה אופציה כזו).

בהצלחה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

הייתי עכשיו באוטו ואין בכלל אפשרות לכוון את הגיין :shock:

יש לי שם X-Over משהו כזה לכל זוג ערוצים ויש באס בוסט.

יש עוד משהו לחתוך תדרים אם אני לא טועה אבל אין גיין.

פורסם

ה 6X9 של מורל לא נשמעים הכי טוב בווליום גבוה.

מי שאוהב "להפגיז" אין לו מה לחפש עם פולס 6X9. קנווד, פיוניר, JBL - עם כולם ישמעו יותר חזק ויותר "אומצה אומצה", שזה מה שרוב האנשים מחפשים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, הגזמת...

ה-JBL טובים משמעותית מהקנווד והפיוניר.

אני אישית אהבתי את האקסטרה חדות של ה-JBL והבאס הנעים יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ה 6X9 של מורל לא נשמעים הכי טוב בווליום גבוה.

מי שאוהב "להפגיז" אין לו מה לחפש עם פולס 6X9. קנווד, פיוניר, JBL - עם כולם ישמעו יותר חזק ויותר "אומצה אומצה", שזה מה שרוב האנשים מחפשים.

איתמר.

את הJBL CS3196 שלי קניתי בזמנו עוד לג'אסטי שהייתה לי והייתי מבסוט עד הגג.

עכשיו כשקניתי את ההונדה שלי, מאחורה היו מורכבים 6*9 שלא ידעתי מהם, אך ממספר ימים של נסיעה איתם ברכב, נשבר לי מהצליל העמום, חוסר הפירוט והסאונד שהיה ממש ממש שונה ממה שהכרתי מה6*9 הקודמים שלי.

כשפתחתי את הכיסויים של הרמקולים כדי להחליפם, התברר שלי שאלו רמקולים של פיוניר, אם אני זוכר נכון 200W בצבע כחול (הם עדיין פה איפושהו...). החלטתי שזה הזמן לעשות ניסוי ופשוט הרכבתי רמקול JBL מהסט שהיה לי בצד אחד, בצד השני השארתי פיוניר והתחלתי תוך עדי האזנה לשחק בין הצדדים בHU. באותו רגע התברר לי שההבדל באיכות פשוט הרבה יותר גדול ממש שחשבתי שהוא והרבה יותר משמעותי ממה שאנשים אחרים חושבים. באמת שאין מה להשוות את הJBL לפיוניר/קנווד ודומיהם בעניין הזה.

פורסם

אני לא מכיר את ה JBLים אשר עליהם אתם מדברים, אבל הליינים הזולים שווים באיכותם לקנווד, פיוניר או JVC. ממברנה מפוליפרופילן וטוויטרים מתכתיים-פלסטיים הם לא מתכון מנצח לאיכות סאונד עילאית.

בכל מקרה, זה לא האישיו כאן. מורל פולס \ טמפו 6X9 הוא לא רמקול שמיועד למי שמחפש "להפגיז בווליום".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...