Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אתמול הכרתי לראשונה בחיי, פנים מול פנים, את מכשיר הינשוף המוכר לכולנו.

יצאתי מהמועדון בו אני עובד כדי להקפיץ חבר ונעצרתי ע"י ניידת בדיקת אלכוהול.

השוטר, שהריח ריח אלכוהול מהפה שלי שאל אם שתיתי ועניתי את האמת:

"כן, כוס אחת של וודקה רד-בול."

המתנתי 15 דקות לבדיקה, כאשר אסור לי לעשן או לאכול מסטיק כמובן או כל דבר אחר.

המכשיר נראה כמו מזוודה קטנה שחורה עם צג LCD ירוק.

מהמכשיר יוצא צינור גומי ועליו מתחברת פייה סטרילית חד-פעמית.

ממתינים שמהכשיר יבדוק אוויר סביבתי ושאר נתונים ואז נושפים פעמיים (אימות מדידה) כ-10 שניות בכל פעם, נשיפה קצובה ושלמה.

נשפתי פעמיים, הבדיקה הראתה 55 (UG/L).

השוטר חייך, נתן לי ביד את תוצאות הבדיקה המודפסות מהמכשיר ואמר לי שאני יכול להמשיך בדרכי("קח את זה למזכרת").

"אני רואה אמנם ששתיתי אלכוהול, אבל במידה מועטה וקטנה ועכשיו תיזהר לא לשתות עוד להיום".

השוטרת הנחמדה שהייתה איתו ניהלה איתי שיחה של כמה דקות ואמרה שיש כוונה להוריד את רף ההגבלה עוד יותר נמוך שגם כוס בירה תיחשב לא תקינה :shock: .

בקיצור, הייתי מפוחד מעט, למרות שמאז ומתמיד אני אחראי ומקציב לעצמי את כמות האלכוהול המועטה כמו זאת ששתיתי(רק כשאני נוהג כמובן :wink: ), אבל גם ידעתי שאין סיבה לחשוש.

(דוגמא)

דווקא המקרה אתמול חיזק אותי והראה לי שמה שהיה נהוג אצלי עד היום- תקין לחלוטין, ממש כמו ששיערתי לפני שהוצגו העובדות לפני אתמול.

לפני נעצר נהג שיכור, צעיר, שחגג יום-הולדת 4 שעות לפני (בחצות) ועכשיו הוא שלול רישיון ואולי גם רכב.

אני מקווה שהפרסומות בטלוויזיה יעשו את עבודתם, והכבישים שלנו ישארו נקיים משיכורים מסוכנים.

המשך שבוע נעים ושקט.

**עריכה**- שלא ישתמע ממה שרשמתי שכוס אחת זה בסדר או מה מותר ומה אסור! זה אינדיוידואלי בין כל אחד ואחד ואני לא הייתי מציע לאנשים בכלל לבדוק מה בסדר מבחינתם ומה לא בסדר.

תשתו מים ותרוו נחת.

אמיר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפרופו.

אתמול עצרו אותנו (נהג סחי + 3 מתודלקים היטב.) באותו מצב, בצומת הסירה לבאים מכיוון צפון.

השוטר שואל את הנהג, שתית ?

נהג: "רק אני לא, הם כן"

שוטר: " מאיפה באתם" ?

נהג: "נתניה"

שוטר: "אז איך הגעתם לכיוון הזה ?"

נהג: "כן זו באמת טעות שלי, פעם הבאה נגיע מנתניה להרצליה דרך תל אביב"

וכאן התחלנו לקרקר מצחוק בתוספת השוטר השני שגם לא החזיק את עצמו.

שוטר: "רק אל תשתה כי יש לנו מכשירים ליבדוק את זה, תבלו."

יתכן וזו היתה שאלה מבריקה מבחינת ידיעת הארץ או שזו היתה שאלה מתקילה אבל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אז כמה בעצם מותר לשתות וכמה זמן אחרי ששותים צריך לחכות לפני שאפשר לנהוג שוב ?

הכי הטוב זה אם שתית אלכוהול אל תנהג.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה, פעם ראשונה שבכלל עצר אותי שוטר לביקורת.

בכל מקרה באותו ערב יצאתי למסעדה עם עוד 2 חבר'ה ושתיתי 2 בירות פחות או יותר (דרך אגב לא הזמנתי בשבילי, פשוט חבר שלי קנה ולא סיים...) לאחר שיצאנו והסתובבנו איזה חצי שעה, באחת הפניות מאיזור התעשיה הישן בראשל"צ, אותת לי שוטר לעצור בצד, ולחכות ל"בדיקה שיכרות שיגרתית" כך הוא קרא לזה, רק לאחר שעה וחצי שאנחנו צוחקים באוטו, או מדברים עם השוטר השני ועד שהביאו את המכשיר ואחרי שהשתנתי את כל הנוזלים שיש לי בגוף, הוא נגיש אליי ואמר לי לבוא ולאחר הבדיקה, שדרך אגב התוצאות היו "אין אלכוהול" הוא שיחרר אותי הביתה, קיפלתי את הכיף שיהיה ונסעתי הבייתה ב3:00 בלילה.

אבל היה נחמד להתנסות בזה, כמעט הראש שלי התפוצץ מהנשיפות אבל היה סבבה. זה טוב שעושים את הבדיקות האלו. נתפסו 2 באותו זמן שאני עשיתי את הבדיקה, ככל הנראה הם בלי רישיון כרגע.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

אני חייב לציין שכל התעמולה של הנהיגה בשכרות ,עושה את העבודה.

שמתי לב שהיום ,אנחנו החבר'ה הצעירים ממש מקפידים על זה.

תמיד יש נהג אחד תורן,אם לא נוסעים במוניות.

הגיע הזמן שישימו בטלוויזיה פרסומות שירתיעו כמו שצריך.:roll:

פורסם

נכנסים לזה לאט לאט, אבל יש בעייה של צנזורה

פורסם

לפי מה שאני רואה לא כולם מפנימים את זה. שאני יוצא ממסיבות או כאלה יש המון צעירים שיוצאים מתודלקים.

במקום שניידות יעמדו בצמתים עדיף שיעמדו במקומות בילוי של צעירים וכאלה.

פורסם

לפני פחות מחודש עצרה אותי ניידת ביציאה מאיזור התעשיה של רחובות. נראה לי שהם התכוונו לעשות לי בדיקת שכרות, אבל אחרי שיחה קצרה עם השוטרת הנחמדה, נראה לי שהיא הבינה לבד שממש לא הייתי שיכור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני ממש לא מסכים.

התעמולה הזו משפיעה על אנשים שיש להם קצת כשל בראש, אבל הם לא צריכים תשדירים כדי להבין שלשתות ולנהוג זה לא רעיון טוב.

הבעיה עם עם כל מיני עארסים מטומטמים שככל שיראו יותר את התעמולה - יעשו יותר שטויות על הכביש, כדי לעשות דוקא ולהראות שהם גברים.

ותמיד יהיו את הפרחות שיתחרמנו מהם, כי הם כאלה BAD BOYS.

כבר כמעט 20 שנה הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים עושה את הקמפיינים האלה, ומס' ההרוגים הכבישים רק עולה- אני מסיק מזה שהשיטה לא עובדת.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

אחרי התאונה שחוויתי, כנהג הראשון שהגיש עזרה בזמן אמת, אני לוקח עוד יותר קשה את עניין השתיה והנהיגה (לא שלפני זה לא לקחתי אבל זה רק חיזק).

בכל אופן, אני יודע שזה בעייתי משהו (יש כאלה שיגידו שנפשית הם לא יכולים או מסוגלים לזה) אבל אין ספק שהכרחת נהגים, אולי דווקא כאלה בעלי עבירות קודמות, לעשות ביקור בבית לווינשטיין תעשה פלאים!

אמיר.

פורסם
גם לי קרה מקרה דומה, פעם ראשונה שבכלל עצר אותי שוטר לביקורת.

בכל מקרה באותו ערב יצאתי למסעדה עם עוד 2 חבר'ה ושתיתי 2 בירות פחות או יותר (דרך אגב לא הזמנתי בשבילי, פשוט חבר שלי קנה ולא סיים...) לאחר שיצאנו והסתובבנו איזה חצי שעה, באחת הפניות מאיזור התעשיה הישן בראשל"צ, אותת לי שוטר לעצור בצד, ולחכות ל"בדיקה שיכרות שיגרתית" כך הוא קרא לזה, רק לאחר שעה וחצי שאנחנו צוחקים באוטו, או מדברים עם השוטר השני ועד שהביאו את המכשיר ואחרי שהשתנתי את כל הנוזלים שיש לי בגוף, הוא נגיש אליי ואמר לי לבוא ולאחר הבדיקה, שדרך אגב התוצאות היו "אין אלכוהול" הוא שיחרר אותי הביתה, קיפלתי את הכיף שיהיה ונסעתי הבייתה ב3:00 בלילה.

אבל היה נחמד להתנסות בזה, כמעט הראש שלי התפוצץ מהנשיפות אבל היה סבבה. זה טוב שעושים את הבדיקות האלו. נתפסו 2 באותו זמן שאני עשיתי את הבדיקה, ככל הנראה הם בלי רישיון כרגע.

לא ראית את הפרסומת?? שתי בירות מספיקים בשביל לגרום להרג

פשוט אל תשתו ... על כל אחד יש השפעה שונה בגוף מאלכוהול ואצל כל אחד הכמות "המותרת" שונה ככה שאל תקשיבו לאנשים פשוט לא לשתות אם נוהגים!!!!!!!

פורסם

תראה קוואסאקי, לא הייתי סומך על כל מה שאני רואה בפרסומות - אבל במקרה הזה אני מסכים איתך.

הקטע של נהיגה ואלכוהול מנקודת המבט שלי לא קשור לעובדה שבירה אחת לא עושה אותך "מסטול" ועוד הרבה מונחים אחרים,

הקטע הוא שכשאתה שותה התגובות שלך הרבה יותר איטיות, גם כשאתה שותה במסגרת המגבלה המותרת בחוק - התגובות שלך יהיו איטיות משמעותית.

כבר הייתי עד למקרה שבו חבר ששתה שלוק וודקה - רדבול עלה על ההגה אחרי כמה דקות (אני מדבר על שלוק אחד מכובד, אפילו לא רבע כוס) לא הספיק למנוע תאונה קטנה שנגמרה בעיקום בדלת (הוא עשה רוורס, פתאום רכב הגיח מאחורינו והוא בא ללחוץ ברקס אבל לחץ על הקלאטץ' בטעות, עד שהספיק לקלוט שהוא לא לוחץ על הברקס ולחץ על הדוושה הנכונה הוא כבר נכנס ברכב השני.)

בקיצור - הכי בטוח שכשאתה יוצא למסיבה, אם אתה יודע שבא לך לשתות מההתחלה תקבע עם חבר שהוא נוהג ולא שותה.

התגובות הרבה יותר איטיות ואני אישית לא שותה כלום אם אני יודע שאני צריך לנהוג, חלק מזה הוא שאני נוהג דיי מהר במקומות שמתאימים לכך, ואני אוהב את הידיעה שאני מרוכז ב 100% ויכול לתת את כולי במקרה ואצטרך, לא צריך שום אלכוהול שיעכב אותי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...