Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 306 קבריולט 2.0L

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר שלי מעוניין לרכוש פיגו 306 קבריולט מודל 95 מנוע 2000 סמ"ק והוא רצה לדעת בכללי איך הרכב ומה המחיר שלו?

תודה לעוזרים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מה המחיר שלו? שיבדוק בלוי יצחק.

בכללי הרכב יפיפה, אבל פחות מהנה לנהיגה מ306 מקבילות בצורה משמעותית.

לבדוק את הגג טוב, עלות של גג חדש היא אדירה. גם לנסות לבדוק את מנגנון הגג, עלות תיקון שלו עלולה להגיע גם ל 6K שקל, מניסיון של חבר פורום עם רכב כזה שהיה עוד יחסית צעיר.

גיא

פורסם
שלום חבר שלי מעוניין לרכוש פיגו 306 קבריולט מודל 95 מנוע 2000 סמ"ק והוא רצה לדעת בכללי איך הרכב ומה המחיר שלו?

תודה לעוזרים.

בעבר גם אני חיפשתי פיג'ו קבריולט אך לאחר מסע שיכנועים אדיר החלטתי לא לרכוש את הרכב הנ"ל.

ישנן בעיות בגג וכמו שכבר צויין גג חדש עולה הרבה מאוד כסף, מנגנון הידראולי לפתיחה וסגירה של הגג עלול להתקלקל .... (לסיכום הרכב לא מומלץ מהרבה אנשים שהביעו את דעתם וידיעתם בנושא).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרכב ממש יפיפה אבל בעיה הסיחרות שלו הוא לא נמכר במחיר המחירון שלו והוא נמכר הרבה פחות מכך

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איך בדיוק אפשר לבדוק את מנגון הגג אם אני הולך לראות לדוגמא אחת כזאת למכירה

איך אפשר לבדוק זאת?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

קודם כל בדוק גומיות טוב טוב !

אם חסר לך גומיה אחת אז יכנס לך המון גשם.

שפוך גם על הגג המון מים באיחוד בקטעים שהוא מתחבר עם החלונות ואם האוטו זה יראה לך את האטימות האמיתית שלו .

אתה גם יכול לפתוח אותו עם היד וליראות מה המצב של הגומיות.

שאתה פותח את הגג תשים לב שהוא נפתח חלק ולא מדלדל כזה בקושי .

תפתח מאחורה בתא המטען ותבדוק את המנוע של הגג אם הוא רקוב ואם יש לו שמן והכל ..

יוגב

פורסם
כנס עם הרכב למתקן שטיפה.

אם יש נזילה - תגלה אותה.

אחלה רעיון :-P

קשה לי להאמין שהבעלים יסכים לבדיקה כזו למרות שהוא מקבל שטיפה חינם לרכב.

פורסם

מניסיוני עם רכב קבריולט בעל גג מבד, לא יכניסו אותך למכונת שטיפה עם הרכב, וזה ממש לא מומלץ. כשאני בדקתי את גג הרכב, שפכתי עליו הרבה מאוד מים באמצעות צינור, וכך גיליתי נזילות. בד"כ הן מתגלות בחיבורים בין החלון לגג. בדוק שהחלון האחורי צלול ולא עכור, כי גם זה עסק יקר. בגדול, כמו שאמרו לפני, תזהר כפליים מהעניין של הגג, בנוסף לכל מכלולי הרכב כמובן.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם

קח את האוטו לבדיקה אצל ז'ק מיראג' ליד מגדל שלום בתל אביב, רח' יעבץ לכוון שוק הכרמל.

בשום פנים ואופן אסור להכניס האוטו למתקן שטיפה. אסור גם להשפריץ מים בכינון ישיר על הגומיות. גם באוטו חדש לחלוטין יחדרו מים בנקודות אלה. הבדיקה מתבצעת עם צינור שבקצהו ידית של מקלחת מלמעלה ובלחץ נמוך, כמו בגשם.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...