Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי חיפוש אבל לא מצאתי ממש חוות דעת לגבי רכב זה...

רציתי לקבל חוות דעת מבעלי רכב מסוג זה (וכאלה שמכירים)

אחזקה יקרה??? (תדירות ביקורים במוסך? עלות חלפים? עלות טיפול תקופתי?)

יחס צריכת דלק

ובכלל האם כדאי ללכת בכיוון הזה?

דייהטסו שרייד 1300 מודל 93 , ידני

פורסם

שלום.

ברשותי 306 דגם XT.

הרכב עצמו מאובזר היטב, מאוד נוח ומאוד מהנה לנהיגה.

תכיפות הביקורים במוסך תלויה לרוב באחזקה השוטפת שלו.

רכב שנשמר לאורך השנים וטופל,כראוי, בזמן- יראה אמינות בהתאם.

חלקי חילוף יש לרכב בשפה ומחירי הטיפולים מאוד סבירים.

המנוע הוא 1800... צריכת הדלק מעולה לנפח הנ"ל והרכב גם מרגיש מאוד זריז.

אם כדאי או לא זה תלוי בצרכים שלך...ובמה שאתה מחפש..

במושב האחורי לא יהיה מקום רב ל-3 מבוגרים.. אבל יהיה מקום מספיק ל-3 ילדים לדוגמא.

אמיר.

פורסם

מה ההבדל בין דגם XT לדגם XR???

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למיטב ידיעתי XT זוהי רמת האבזור הגבוהה ביותר ומגיעה עם מנוע 1800 (וג'נטים סגסוגת אאל"ט)

לעומת זאת, XR יש 1400 ויש גם 1600 והיא מהווה רמת גימור ביניים , כאשר XN היא הנמוכה ביותר עם מנוע 1400 בלבד, בלי ה"כ, בלי ח"ח נ"מ כ"א ABS או כל אביזר נוחות/בטיחות אחר .

הערה : לדעתי יש הבדל לפני ואחרי מתיחת הפנים בין רמות האבזור/גימור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

QUOTE=אייל]למיטב ידיעתי XT זוהי רמת האבזור הגבוהה ביותר ומגיעה עם מנוע 1800 (וג'נטים סגסוגת אאל"ט)

לעומת זאת, XR יש 1400 ויש גם 1600 והיא מהווה רמת גימור ביניים , כאשר XN היא הנמוכה ביותר עם מנוע 1400 בלבד, בלי ה"כ, בלי ח"ח נ"מ כ"א ABS או כל אביזר נוחות/בטיחות אחר .

הערה : לדעתי יש הבדל לפני ואחרי מתיחת הפנים בין רמות האבזור/גימור.

יש גם את דגם הדאימונדואני הבנתי שהוא "הטופ" של ה 306 עם כל האיבזור, הייתכן כי ה XT כמוה?

בעלי XT XN XR ודאימונד הגיבו והאירו את עיננו מה יש לכל אחד ברכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדיאמונד מדובר בתוספת שהכניסו לרכב בארץ ומדובר בתוספת אבזור. חלונות חשמל אחוריים לדוגמא.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

בעיקרון,רמת גימור XT היא הגבוהה ביותר,וניתן לזהות לפי חישוקי הסגסוגת וריפוד הקטיפה בפנים,שחתיכה ממנו מרפדת את מכסה תא הכפפות...הדיאמונד היתה 1.6 ידנית בלבד,והיתה שווה לרמת גימור XR.בשנים האחרונות גם ה 1.4 קיבלה הגה כוח.למעט ה 1.4 כל הדגמים הגיעו עם מזגן מקורי,שב 1.4 זו היתה אופצייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

דגמי XR קיימים עם כל המנועים 1400 1600 ו-1800.

אצלי דגם (112 כ"ס) 16V 1800 ידני כולל: ABS, חלונות חשמל (קידמי + אחורי), הגה כח, מזגן (ללא בקרת אקלים) ו-2 כריות אוויר.

פורסם

לנו יש פיז'ו 306 שנת 95 מנוע 1400

תקשיב טוב טוב לצריכת דלק :

ליטר לכול 13 קילומטר .

האוטו מאוד נוח ,ואני מדבר מניסיון כאני נוהג בו .

אוטו מאוד מהנה לנהיגה ובדגם שלי עוד אין הגה כוח חחחחח.

ובכלל כול הפ'יזו למינהם מהנות לנהיגה :wink:

פורסם

לא כל מה שנאמר פה מדוייק.

האיבזור של ה-306 התעדכן עם הזמן, גם לפני מתיחת הפנים, וגם שהגיעו דגמי 1.6 אוטומט ב-99.

למשל ב-94 כרית אויר לא הייתה סטנדרטית, או לא הייתה קיימת בכלל ביין הדגמים אבל ב95 היא נהפכה לסטנדרט גם בדגמי ה-XN. ואחרי מתיחת הפנים לדגמי הXN היה הגה כוח, שתי כריות, נ"מ ושליטה על הרדיו מההגה.

לא לכל דגמי הXT היו ג'נטים מגנזיום, לחבר שלי הייתה אחת 94 עם ג'נטים ברזל. אבל, אם אני לא טועה, לXT הייתה מע' בקרת אקלים.

פורסם

ברשותי 306 דגם XR שנת 96

גיר ידני נפח 1600

חלונות חשמל מקדימה ואחורה, נעילה מרכזית, הגה כח, מזגן וכרית אויר אחת לנהג.

ל'

פורסם
לא כל מה שנאמר פה מדוייק.

האיבזור של ה-306 התעדכן עם הזמן, גם לפני מתיחת הפנים, וגם שהגיעו דגמי 1.6 אוטומט ב-99.

למשל ב-94 כרית אויר לא הייתה סטנדרטית, או לא הייתה קיימת בכלל ביין הדגמים אבל ב95 היא נהפכה לסטנדרט גם בדגמי ה-XN. ואחרי מתיחת הפנים לדגמי הXN היה הגה כוח, שתי כריות, נ"מ ושליטה על הרדיו מההגה.

לא לכל דגמי הXT היו ג'נטים מגנזיום, לחבר שלי הייתה אחת 94 עם ג'נטים ברזל. אבל, אם אני לא טועה, לXT הייתה מע' בקרת אקלים.

הייתה לי XN שנת 95 והיא באה ללא כרית אוויר (ועם מזגן ח$א של אלכס אורגינל),

כך שזה לא נהפך לסטנדט.

לעומת זאת, אני יודע שב96 התחילו להביא אותן עם כריות אוויר, כמו גם ב106...

אבל אתה צודק, אפשר למצוא רכבים מאותו שנתון , אותו דגם , אותה רמת אבזור , ועם אבזור שונה.

לדעתי הגיעו משלוחים עם אבזור כזה ועם אבזור אחר באותה שנה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הייתה לי XN שנת 95 והיא באה ללא כרית אוויר (ועם מזגן ח$א של אלכס אורגינל),

כך שזה לא נהפך לסטנדט.

לעומת זאת, אני יודע שב96 התחילו להביא אותן עם כריות אוויר, כמו גם ב106...

אבל אתה צודק, אפשר למצוא רכבים מאותו שנתון , אותו דגם , אותה רמת אבזור , ועם אבזור שונה.

לדעתי הגיעו משלוחים עם אבזור כזה ועם אבזור אחר באותה שנה.

דווקא יש כרית אויר בדגם של 95.

אבל רק לנהג חחח

פורסם

OK, בואו נעשה סדר.

כמו שכבר נאמר כאן, בפועל, דגם ה-XT הוא המאובזר ביותר מבין כל הדגמים (כולל הדיאמונד).

עד שנת 94 דגם ה-XT כלל מע' בקרת אקלים, ריפודי קטיפה, תא נוסף מעל התא כפפות מרופד באותו בד קטיפה, 4 ח"ח , ה"כ ונ"מ....(לגבי המנועים אני לא כ"כ יודע, אצלי הוא 1800)

בשנת 95, נוספו לדגם ה-XT גם אותם ג'אנטים סגסוגת מקוריים ופנסי ערפל (אני לא יודע לגבי כרית אויר).

הדיאמונד כבר יצא מאוחר יותר והדגמים כבר כללו כריות אויר ואם איני טועה גם ABS....

אך לפי הבנתי ה-XT עדיין היה מגיע מאובזר ומפואר יותר.

אמיר.

• תוכן חדש...