Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי שהקידמיים בפג'ו שלי הם 6.5 אבל הם נראים כמו 5.25,

אז אני רוצה להרחיב את המקום לרמקולים בדלת הקידמית ל6.5.

מה עדיף לעשות? פודים או הגבהה?

כמה זה אמור לעלות?

באיזה מקום באזור ירושלים (לא חובה) אפשר לעשות את זה ולקבל עבודה נקיה ויפה?

Seat Ibiza 2012

פורסם

לירן את העבודה הזאת ואתה ונניח אלי יכולים לעשות ממש בלי יותר מידי בעיות .(מה שנקרא פודים)

תראה איך עשו פה , קנה עץ MDF בהתחלה חתיחה קטנה , תנסה ותראה מה יצא .

לגבי עבודה "קנויה" כזאת אפשר לעשות בכל מיני מקומות סע לתלפיות תברר מחירים תראה עבודות שהם עשו ותחליט .

יש כאן בטוח אנשים שעשו עבודות כאלה אצל מוסכים חכה שהם ימליצו לך או להפך .

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אין כל צורך בבנייה.

בדיוק לפני כשבוע הפתענו חבר ליומולדת והרכבנו לו מערכת בפז'ו 306 שלו.

הרמקולים המקוריים הם 5.25.

ניתן ע"י שימוש בדרמל להרחיב מעט את הפלסטיק מסביב לתושבת הרמקול המקורית ולהכניס 6.5 ללא כל בעיה.

כך גם ניתן לשמור על הרשת המקורית של הדלת. היא תסגר בחזרה למקומה המקורי.

10 דקות תיקח לך העבודה לכל דלת, רק דרוש זוג ידיים מיומנות.

פורסם

איזה רמקולים הרכבתם לו?

השאלה גם אם מבחינת עומק הרמקולים יכנסו?

ואצל חבר שלי לפעמים כששומעים בווליום קצת גבוה יש זימזומים מכיוון הדלת ממה זה נוצר?

Seat Ibiza 2012

פורסם

Hertz Energy מן הדגמים החדשים.

גם מבחינת עומק אין כל בעיה. נכנס בדיוק.

ובמקרה הכי גרוע של רמקול בעל מגנט גדול - טבעת MDF של פחות מ2 ס"מ גם נכנסת שם וגם לא תפריע לרשת המקורית.

הזמזומים הם תוצאה של רעידות הפלסטיק עקב בריחת אויר מן הדלת, ברגים משוחררים, תדרים מסויימים שגורמים לחלקי דלת מסויימים לרטוט. ישנם 1001 סיבות ופתרונות לדבר.

פורסם

בולי, יש לך איזה הסבר איך בדיוק אני יכול לבצע את ההרחבה או שלא? (איזה ראשים צריך לדרמל וכו')

בכל מקרה תודה רבה עזרת לי המון!!

Seat Ibiza 2012

פורסם

אם אני אוכל אני אצלם היום \ מחר את הרמקול בדלת הפז'ו.

אבל ככה על רגל אחת:

לאחר הורדת מכסה הרשת והוצאת הרמקול, ישנה טבעת פלסטיק קטנה עליה יושב רמקול 5.25 ואם תשים לב, הטבעת רחבה ממנו בהרבה.

קשה מעט להסביר זאת ללא תמונות, אבל תשתדל להשתמש בשכל הישר ו''לגלח'' לאט לאט את הטבעת כאשר אתה משאיר מקום בדיוק לברגים ומסגרת רמקול ה6.5.

עד כאן זה החלק הקל.

לאחר שתוריד ותגלח את חלקי הפלסטיק מתושבת הדלת, הרמקול עדיין לא ייכנס חלק.

תאלץ להכניסו בזוית, כאשר הוא פונה כלפי מטה והמגנט מעלה ולאט לאט עם לחץ עדית במסגרת הרמקול הוא ייכנס בדיוק.

שים לב!

הדבר היחידי שיפריע לך בהכנסת הרמקול הם הטרמינלים של הממזר...

סובב אותו תוך כדי שאתה מנסה להכניסו אל הדלת עד שהוא יחליק למקומו.

בהצלחה.

• תוכן חדש...