Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

קיבלתי מפרט ממתקין למערכת לאוטו דייהטסו yrv, למוזיקה טראנס חשוב בס עמיד, מידת הקומפוננט מקדימה בדש בורד 4 אינצ', אני לא בטוח אם לרכוש קומפוננט 4 אינצ' שיהיה בדש בורד או קומפוננט בדלתות שייצא יותר זול, את הרמקולים האחוריים שהגיעו עם האוטו אני משאיר מאחורה, כרגע זה 3800 ש"ח כולל התקנה ואני מעוניין לרדת בתקציב לבין 2000-3000 ש"ח, אשמח לשמוע פה הצעות, שוקל לוותר על המגבר כרגע, למרות שהבנתי שזה הכרחי לסאב... מבולבל בקיצור, תודה רבה לכולם!

מפרט:

Hu - pioneer 3950

קומפוננט - phaze4 אינצ'

סאב - רוקפורד p1 או dragster 8 אינצ'

מגבר - 4 ערוצים 700 800

התקנה - 500 ש"ח (כולל התקנת מגבר 250 ש"ח)

פורסם

אז ככה,כמה דברים:

לדעתי תילך על הP1 ל רוקפורד בתור הסאב.

בקשר להד יוניט הייתי הולך על פיוניר מהסדרות היותר גבוהות.

ובקשר למגבר-איזה חברה? איזה דגם? כמה הוא מוציא ליציאה ובכמה בגישור?

פורסם

בבקשה אבל בבקשה דיי עם הדיונים האלה נמעס לי לכתוב אותם התגובות.

בוא אני יסביר לך כמה דברים ברגע שאתה פותח דיון.

1. קודם כל קוראים את חוקי הפורום (לא שאני רואה פה משהו שעברת עליו).

2. מחפשים אם היה דיון כזה או דומה לו בכפתור החיפוש למעלה.

3. לכל אחד יש את הטעם שלו ושם אני מצטט משהו שאני מאוד מאוד אוהב לצטט "טעם וריח" (המבין יבין).

בברכה וערב טוב

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

באמת, תריץ חיפוש. תראה שענו ל השאלות שלך עוד לפני המון זמן.

יעקב, איזה ערב בראש שלך?! כבר לפנות בוקר ! :loco:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אהלן כולם, איזה delay יש לי.... :lol:

בקיצור לכל אלה שחושבים שבאתי ישר וכתבתי, אז אין הודעה בפורום הזה שלא קראתי לפני שניגשתי לכתוב פשוט העניין הוא שאני לא מתמצא בחברות ובדגמים וכו'.

לכן אני שואל, בכל זאת לא כל המפרטים אותו דבר..

אז תודה לכולם!!

מתן, 3950 זה לא מהסדרה הגבוהה?

מגבר חשבתי על http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=439

יציאות 85x4 rms

תכל'ס לא הבנתי כמה הוא מוציא בגישור...

פורסם

סט רמקולים 4" : מק אודיו פרוטקטור. הכי מתאים כמעט ששמעתי לאלקטרונית. צריך לעלות כ 700-800 ש"ח.

מגבר: מק אודיו Z4200 . יתן לך את כל הכח שתצטרך. 1300 ש"ח.

סאב SX12 של פייז. עולה כ 700-800 ש"ח.

מהלך ממברנה של 16 מ"מ. יתן לך באס מעולה וחזק , מאוד נציל .

כיוון שהכל מאותו יבואן הבחור שיתקין לך יוכל לתת לך הנחה יפה נוספת על הציוד.

בקיצר הכל פחות מ 3000 ש"ח.

התקנה טובה ואתה מסודר.

פורסם

בקיצר הכל פחות מ 3000 ש"ח.

התקנה טובה ואתה מסודר.

שכחת רדיו דיסק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שכחת רדיו דיסק.

מה רע ברדיו רגיל / בקלטות ? :wink:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ככה זה שאני חוזר מאוחר :?

לא בא לי לישון כ"כ מהר :wink:

יעקב

פורסם

כמה שטויות בת'רד אחד:shock:

לכו לישון!

לפותח הת'רד

סט של פייז אמור להיות סט ברמה סבירה לפחות - איך בדיוק הוא נשמע אני לא יודע כי לא יצא לי לשמוע אבל מדובר ביצרן טוב.

הבעיה - שאף אחד לא יכול לאמר לך אם אתה תאהב את הסט הזה או לא - אתה צריך לשמוע אותו ולהחליט לבד.

הדברים שאתה צריך לשים אליהם לב:

P1 של רוקפורד זה סאב חלשלוש שבקלות אפשר להביא אותו לעיוותים - התוצאה שלו לא משהו בכלל. ועוד 8 אינטש - אני לא יודע מה אתה תצליח להוציא ממנו.

סאבוופרים של דראגסטר הם אמנם חזקים יחסית - אבל גם לא בדיוק מדוייקים וברוב ההתקנות ששמעתי אותם הם עיוותו בטירוף.

עדיף באמת את הP1 אבל אני מסתייג מזה.

סיבה נוספת להסתייגות הזאת היא שהסט הקדמי שלך הוא 4 אינטש, קשה לי להאמין שמסאב 8 אינטש אתה תקבל כיסוי של באס שיספק אותך - במקרה שלך, למיטב הבנתי התקציב הוא מאוד מוגבל, הייתי קונה במקום את הסאבוופר הזה שני רמקולים 6*9 ומגביר אותם במגבר ככה שהם יהיו חסומים בLPF וינגנו 200 הרץ ומטה ככה שהם גם יכפו לך על הסט הקדמי וגם יתנו באס שלדעתי יהיה יותר מורגש מסאב 8 אינטש מסכן.

(אם הייתי מביא סאב 8 אינטש של פוקל או של JL או של סרווין זה כבר היה מקשה עליי להחליט כזאת החלטה)

ורק יותר מאוחר כשיהיה לך תקציב נוסף הייתי מוסיף מונו צנוע וסאב 10 אינטש סביר. (אם סאב 8 מספיק לך ואתה מחפש באס עדין שלא יורד נמוך זה כבר סיפור אחר)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=671

990 ש"ח.

או

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=594

קומפומננט: פייז מה שהציעו לך.

רדיו דיסק תקנה פה יד שניה אחד מהמבחר של ה 646 שנמכר יד שניה ע"י הרבה מחברי הפורום במחיר בדיחה.

וסאב:

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=572

פורסם

קודם כל תודה לכולם במיוחד ל: lanosforce, זה וזה וזה, מתן, שומאכר ויעקוב, שזה כולם בעצם לא? :)

ובכלל תודה לפורום הזה שהוא קיים.

תכל'ס lanosforce נראה לי שאני אלך על קומפוננט בדלתות ולא 4 אינצ' בגלל הטענה של הבאס המועט, בלי קשר לסאב, וגם כי עוד חצי שנה יש מצב שאני מחליף רכב אז להעביר הכל לאוטו החדש אני מעדיף שיהיה 6.5' שיתאים בטוח, בקיצור זה משהו בסגנון אני חושב:

הד יוניט: פיונייר 3950

קומפוננט: dls או מק אודיו

סאב: dls או רוקפורד p1

מגבר: מק אודיו Z4200 או Z4100 או CLARION APX4240

אני מזה לא החלטתי הא...

lanosforce נראה לי שאני אלך על סאב, למרות שמה שהצעת הציע לי גם המתקין בגלל התקציב, שזה 2 אחוריים 6x9, אבל תודה על הנקודה הזאת

זה זה וזה למה התכוונת ביד שנייה 646, פיוניר?

פורסם

בקשר לסאב - אני בשקט יכול לאמר לך תלך על הDLS ולא על הP1

אם זה היה P2 - כבר הייתי אומר לך ללכת לשמוע.

לגבי הסט קומפוננט - אל תצא בהצהרות כאלה אם לא יצא לך לשמוע את הסטים האלה בעצמך - אתה תקנה ובסוף תתאכזב כי מי שהמליץ לך עליהם לא קלע לטעם האישי שלך.

בדיוק כמו שלא כל אחד אוהב עמבה! (למרות שאני חולה על מנגו)

לגבי הHU - סה"כ בטווח מחירים האלה - HU של פיוניר הם מאוד ידידותיים ואני מאמין שזאת בחירה חכמה.

לגבי המגבר כבר הייתי הולך על סדרת הZ של מק אודיו במקום על הקלריון - הם יותר חזקים ורוב הסיכוי שאתה תנצל איתם סאב יותר טוב הוא גבוה יותר. מעבר לזה מדובר במגבר חביב מאוד מבית גרמני.

בהצלחה - ותהיה סבלני, אל תקנה לפני ששמעת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...