Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי...

היום דיברתי אם בן אדם לגבי רובר 216SI שנת 97 1600 אוטו'..

האוטו עשה 60 אלף קילומטר..

שזה כלום לשנה הזאת..ממש כלום..עכשיו הבן אדם אמר לי שהוא מוכן ללכת לבדיקה איתי אם יש פגיעה בשאסי או בשילדה הוא משלם את הבדיקה.אם לא אני.

עכשיו האוטו נשמע שמור מאוד ראיתי אותו כבר..

יפה עם סאנרוף מגנזיום מערכת וכו'..

עכשיו אני מבקש את העצה שלכם לגבי האוטו?

מה אתם אומרים אם הבדיקה יוצאת טובה שווה לקנות או לא?

תודה לעוזרים. המחיר שהוא דורש עליו הוא 31..

אבל הצלחתי להוריד ל27 ואני חושב שעוד אפשר..

פורסם

הרכב נמכר באחוזים ניכרים (30-40-50) פחות ממחירון.

תריץ חיפוש על המילה רובר. תמצא הרבה דיונים על ה216 ו214. רכבים לא אמינים, חלפים יקרים (אם כי יש החולקים על כך).

ערכתי לך את הכותרת, קרא את כללי הפורום ולהבא תרשום כותרת עניינית, לא מדובר פה בסודות, זה פורום ייעוץ ברכישת רכב ולכן לרשום בכותרת :"מבקש עזרה לפני קניית אוטו...פרטים בפנים.." לא עוזר לאף אחד. הכותרת צריכה לתת אינפורמציה לגבי הנושא של ההודעה, וזה לא ממש המקרה שלנו (לפני העריכה)

גיא

• תוכן חדש...