Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם

אני מעוניין לקנות רובר 214

סיפרו לי כבר על הבעיות שלה אבל עם אפשר לשמוע חוות דעת נוספת לפני קניה(מחר)

או אולי להפנות אותי לכתבות על הרכב או מבחני דרכים

או מה אני צריך לבדוק ספציפית ברובר לפני קניה

בתודה גדולה מראש.......

פורסם

אתה יודע, עכשיו לקראת החגים צריכים להפטר מהגרוטאות... אין דבר יותר מסריח מלהתקע עם הרכב בערבי חג או ברגעים קריטיים, שאתה צריך לגמוע קילומטרים רבים לטיולים ברחבי הארץ ונסיעות לדודים לדודות ולסבתות...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לי יש את הדגם החדש יותר - 25 מנוע 1.8 אוטומטי. לחבר שלי יש 216 ידני מסוף שנות ה- 90.

שנינו מרוצים (טפו טפו טפו).

לרבי יצא אולי שם לא טוב, אבל טיפול נאות במוסכים שמכירים את הרכב יזכה את בעל הרכב ביחס זהה מהרכב עצמו.

הרכב נוח, יפה (מאוד יפה, לדעתי וגם לדעת אשתי, אם זה קריטריון :-) ), זריז. ה- 1.4 מאוד זריז ביחס לנפח המנוע שלו.

כדאי לבדוק את הסאן-רוף, שנוטה לנזול. לא מדובר בהחלפה יקרה במיוחד - אבל עדיין סביב 1000 ש"ח אם אינני טועה.

בהצלחה!

(צריך להקים מועדון רובר בארץ, לא?)

אם יש לך עוד שאלות, נסה לקרוא גם בפורום הבריטי (בעצם העולמי) של בעלי רובר:

http://forums.mg-rover.org/

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...