Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשמוע דעות שלכם לגביי הרכב רובר.

עכשיו יש לי שאלה, מה ההבדל בין רובר 214 ל- 216 ?

ומה המחירון בערך של הרכב הזה?

יש למישהו איזה משהו מיוחד להציע לי ? (הצעת מחיר מפתה שהוא ראה באינטרנט או משהו כזה)

ובכלליות איך הרכב הזה בבקשה?

ו2 שאלות חשובות - יש לו שוק?

זולל דלק? תודה רבה ושבוע טוב.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

תעשה שימוש באופציית החיפוש (רובר) ותגלה שמדובר ברכב שעליו דובר אולי הכי הרבה בפורום זה בשנה האחרונה,בכל שבוע כמעט נפתח שרשור בנושא רובר ויש המון חומר ודעות.

בהצלחה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מחירון תוכל לבדוק אצל לוי יצחק.. נע סביב 18ל-32K תלוי בדגם ובשנה.

214, מנוע 1.4 103 כ"ס.

216, מנוע 1.6 111 כ"ס, מגיעה בדרך כלל עם מגנזיום וסאן רופ בסטנדרט.

הגרסה האוט' מגיעה רק ב-1.6 והיא לא מומלצת.

שוק לרכב אין! למרות שרכבים כאלו שהם במצב טוב נחטפים די מהר עקב מחיר נמוך אשר קורץ להרבה צעירים, האוטו נראה טוב, מאובזר מאוד וזריז.

מנוע ה-1.4 נחשב לאמין קצת יותר, 1.6 נוטה להתחממות ופתיחת ראש מנוע מוקדמת יחסית.. בשני הדגמים לא מעט בעיות חשמל..

פורסם

תודה רבה על התגובה, כמה שאלות.

מה זה פתיחת ראש מנוע? אני צעיר ולא מבין ממש בכל הדברים האלה, אשמח לפירוט.

בעיות חשמל, מה הכוונה? תשמע אני גם מתכנן לשפר מערכת ברכב הזה, אתה רוצה להגיד לי שזה יעשה לי בעיות אחי?

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

• תוכן חדש...