Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני משתמש חדש בפורום הזה ואני לא ממש מבין בכל מה שמדובר כאן..

יש לי חלומות קצת פרועים אבל אני מקווה שלאט לאט אני יצליח לממש אותם..

אז ככה יש לי פיג'ו 205 פוראבר רגילה שנת 98 גיר רגיל מנוע 1.4 ורציתי לשפר אותה קצת בתור התחלה,

וכמו שכבר אמרתי אני לא ממש מבין בכל זה קראתי די הרבה בפורום לפני שפתחתי נושא חדש

אני יודע שיש הרבה הודעות קודמות שמתייחסות לנושא הזה, הבעייה היא שאני קורא ולא ממש מבין כי אתם מדברים על שיפורים מאוד משמעותיים ואני כרגע לא ממש יכול להרשות לעצמי שיפורים כאלה..

אז לעיניין..

רציתי להתייעץ איזה שיפורים אני יכול לשים ברכב הנ"ל שיעלה לי את איכות הנסיעה והכיף בלי להוציא הרבה כסף?

אהההה.. וגם אם יש לכם הצעות איפה לעשות את מה שתציעו אם תציעו.. :) אני מדבר על מיקום.. אני גר באיזור אשדוד-אשקלון

תודה מראש.. :)

פורסם

תקציב זה דבר שמשתנה היום יכול להיות לי 5 אלפים ומחר 5 שקלים

בעיקרון בסביבות ה-5 אלף אני רוצה בסיס להתחיל לשפר לא ישר להפציץ..

אז קודם כל דברים ראשוניים אפילו לפני השיפור נגיד אם אני צריך פלאגים או כל מיני דברים אחרים לבדוק.

כל עזרה תתקבל בברכה.. תודה.. :)

פורסם

לפני שאתה מתחיל לשפר, וודא שעשית לרכב יישור קו מלא והוא תקין לחלוטין.

לפי דעתי, לפני שיפורי כוח יש טעם להתחיל להתקנת צמיגים איכותיים והכי רחבים שאפשר לשים באופן חוקי לרכב הזה.

לא יודע אילו צמיגים מותקנים אצלך עכשיו, אבל לצמיגים יש השפעה גדולה ביותר לאחיזת כביש.

ל-205 גלגלים לא גדולים, אז יחסית צמיגים טובים לא יעלו הרבה כסף. כאן אתה יכול לבדוק מחיר צמיגים בהתאם למידה שלהם: http://www.tires4u.co.il/

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למה לפתוח שרשור חדש ?

הנה שרשור של תומר הדר, שנפתח רק לפני 6 שנים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=917&highlight=%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8+205

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה רבה..

שאתה מדבר על יישור קו למה אתה מתכוון? ללכת למוסך שיבדוק איך האוטו?

והבנתי שדבר ראשון לפני הכל צריך להחליף צמיג יש לי צמיג רגיל אני חושב על ג'אנט רגיל,

בשביל להחליף לצמיג יותר רחב ועם יותר אחיזה אני צריך להחליף גם ג'אנט?

• תוכן חדש...