Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מכירה\החלפה] ב.מ.וו 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב.מ.וו 2002TII

הרכב היה בעל הזרקה מכנית אבל עכשיו יש 2 קרבורטורים כפולים דלורטו 40

הצתה אלקטרונית, 5 הילוכים, ניפוחים של שניצר

הוחלפו: חוטי הצתה, קויל, דיסטרביוטר, מודול הצתה, אלטרנטור, סטרטר, משאבות ברקסים, רפידות, קלאץ' ועוד..

ג'אנט כוורת וצמיגים במידה 205\40\15

מה שנשאר לעשות הוא לכוון את הקרבורטורים או להרכיב קרבורטור יחיד (נמצע בתא המטען ביחד עם סעפת 4 ל1) להרכיב טמבון קדמי וללכת לטסט

אני דורש 30000 וזה נשמע גבוה אבל תעברו על רשימת הדברים שיש באוטו בהשוואה למקור ותבינו

אני גמיש במחיר ואפילו רוצה להחליף ברכב אספנות אחר או ברכב מודרני

0544-801800

בימר002.jpg

בימר001.jpg

haters will hate

פורסם

רכב חלומי השאלה אים הרכב הוחזר למקוריות או ששופר. כי כידוע הרכבים הגרמנים הם בעלי הטכנולוגיה המתקדמת ביותר אה... גם סיטרואן.

נכתב מתוך סקרנות...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אני לא מבין ברכבי אספנות אבל בשבוע האחרון אני לא מפסיק להיכנס לפה... פורום נחמד!!!

אבל ראיתי את הרכב הזה אתמול בלוד שהייתי אצל חבר תגידו הוא שווה משהו בכלל?? הוא שהוא דיי נפוץ?

פורסם

חבר'ה, בבקשה להפסיק לרשום שטויות ולהציף את הת'רד הזה !!!

מי שלא מכיר את הרכב הזה בבקשה שלא יגיב, מדובר ברכב אגדה, לא סתם BMW לבנה ...

האמת היא שהבמוו הזו היא היחידה שהצליחה לנצח את המנטה במבחן ההתנהגות בשנות השבעים (ויש לי כתבות להוכיח את זה, תשאלו את ליביו).

בנצי, אני רואה שאתה כבר הרבה זמן מנסה למכור אותה (עם הפסקות באמצע) ובאמת חבל, מדובר ברכב נדיר, חזק ויפה. אם היו לי 30 אלף זה הרכב שהייתי מחזיק בחניה (ולא 205 GTI או 106 רעלי).

הכי כואב לי זה כל השיפורים שהכניסו לרכב, עד כמה שאני חולה על קרבורטורים אני חושב שהכי חשוב זה לשמור על המקוריות של הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

א. אין סיכוי שאת הרכב שלי ראית בלוד, בלוד הייתי פעם אחת עם הסמארט ופעם אחת הוולבו וזהו

ב. זה לא שאני מנסה למכור את הרכב הרבה זמן אלא שהרבה זמן אני מתלבט ודווקא היו לי כמה קונים רציניים אבל קשה לי לוותר על האוטו ולכן בגלל זה אני מעוניין בהחלפה כי אז רכב אחר יתפוס את מקומו של זה

ג. אין מה להגיד שכואב הלב על איך שהאוטו עכשיו כל מה שיש בו זה שיפורים שהיו קיימים בשנות ה70 לרכב הזה ואני אצרף לך פה תמונה ממרוץ בשנות ה70 ותראה שיש ניפוחים זהים לאלו שלי.

זה מה שאנשים לא מבינים זה לא שהאוטו הוא בית שימוש אלא משופר כמו פעם , החל מהקיט של שניצר עד לאגזוז של אנסה, קרבורטורים כפולים וגיר יותר קצר

ההספק של האוטו מתקרב לזה של דגם הטורבו וזה עוד מבלי להשתמש במגדש

לצערי אני מיואש מהרכב וכל התאקלים שהיו לי היו בגלל טיפשותי כשהיה כסף לא היה חשק לאוטו וכשלא היה כסף השקעתי ותיקנתי וזה תקע אותי והביא אותי למצב של מכירה

כן זה מה שמשפיע הכי הרבה, פעם הייתה לי עבודה קבועה עם הכנסה גבוהה ועכשיו אחרי מספר חודשי מובטלות התחלתי לעבוד שוב ככה שיש סיכוי שאני לא אמכור ואסיים את הכל ואז אהיה מאושר עד הגג .

אסכם את מערכת היחסים שלי עם הרכב די בפשטות :

זה כמו מערכת יחסים עם חברה , שאחרי כמה זמן כבר לא טוב כמו שהיה פעם ומה שמחזיק אתכם ביחד זה הזיכרון והידיעה שפעם היה טוב ואולי במעט השקעה הטוב יחזור

כשנמאס לי מהרכב אני נזכר איך הוא נוסע, את כל המבטים שהוא מושך, איך כולם הסתכלו עליו כחניתי בטיילת אחרי 330 חדשה ואז הבנתי שהרכב שלי יותר מיוחד ובעל ערך רב יותר אמנם לא כלכלית אבל רגשית . אני אוהב את הרכב הזה כאילו זאת בת זוג,

כרגע אנחנו פרודים ואו שהיא תמצא מישהו אחר או שנחזור ונשקיע...

בכל מקרה סטיתי מהנושא... הרכב הוא לא בית שימוש על גלגלים אלא יצירה מוטורית יפייפיה

הבעיה היא שאני צריך סבלנות וזה קצת חסר לי כרגע... מי שמעוניין יכול לעבור ולראות אותה, לא בשביל לקנות אלא סתם בכדי לדבר .... בנצי.

174.JPG

haters will hate

פורסם

כמו שאמרתי אני לא מבין גדול במכוניות אספנות אבל ישר לאחר שראיתי אותה הגעתי לבית ובדקתי אם הן נראות אותו דבר ולפי מה שזה נראה הן דיי דומות אם לא אותו דבר(חוץ מזה שהשנייה צבועה בצבע טמבור כתום) ואין מה להגיד אותו עם אופי...

פורסם

REDROZE

רציתי להודות לך, גרמת לי להתרחק עוד קצת מהקטע של המכירה , למרות שזה עדיין אקטואלי אני אנסה להחזיק את הרכב יותר חזק. עוד השבוע אני ארכיב את המושבים החדשים שהבאתי לרכב , הם בצבע כחול, זה יתאים לשטיח החדש. ואארגן כבר פתרון לבעיה עם הקרבורטורים. תודה

יש לי ביד כבר אישור מוסך לטסט אז עוד שלב קדימה

haters will hate

פורסם

אני גם רוצה להצטרף לוורד אדום.

ב-30 אלף ש"ח לא תקנה שום רכב שיירגש אותך כמו הב.מ.וו. היפהפיה הזו.

זו לא חכמה לרכוש ב-300 אלף ש"ח ב.מ.וו. חדשה, זו חכמה גדולה לשמר רכב קלאסי עם מעל 30 שנה כמו שאתה עשית.

אל תשכח שיהיו לך ילדים (או שכבר יש לך) שגם להם יהיה מגיע להנות מהרכב היפה הזה. ולסיום הסבלנות תיתן לך הרבה יותר מ-30 אלף ש"ח עוד כ-20/30 שנה.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ילדים עדיין אין לי. ואני אפילו עוד לא התחתנתי ובטוח אם אמכור את הרכב אני אצטער על זה והילדים שיהיו לי יכעסו עליי.... כמו שאני כועס על הדור שבא לפני במשפחה... שוויתר על מכוניות כ"כ נחשקות בעבור כ"כ מעט כסף, ברקודה, ביאנקי אבארט' גולף גי.טי.איי. דור ראשון ועוד

מה שרציתי לומר לפני שנסחפתי הוא שאני בסה"כ בן 20, עד שלילדים שיהיו לי יהיה רישיון 106 רעלי תהיה אספנות

אני השבוע אמשיך לטפל ברכב וגם אם אמכור אז לפחות אדע שלמדתי עוד משהו

haters will hate

פורסם

ילדים עדיין אין לי. ואני אפילו עוד לא התחתנתי ובטוח אם אמכור את הרכב אני אצטער על זה והילדים שיהיו לי יכעסו עליי.... כמו שאני כועס על הדור שבא לפני במשפחה... שוויתר על מכוניות כ"כ נחשקות בעבור כ"כ מעט כסף, ברקודה, ביאנקי אבארט' גולף גי.טי.איי. דור ראשון ועוד

מה שרציתי לומר לפני שנסחפתי הוא שאני בסה"כ בן 20, עד שלילדים שיהיו לי יהיה רישיון 106 רעלי תהיה אספנות

אני השבוע אמשיך לטפל ברכב וגם אם אמכור אז לפחות אדע שלמדתי עוד משהו

שוב, לפי דעתי חבל למכור. גם לי הציעו 30K ש"ח על המנטה שזה פחות או יותר מה שהשקעתי עליה, אבל לא מכרתי (להפך, אפילו צירפתי עוד 2 למשפחה) מכיוון שאין רכב ב-30 אלף ש"ח ש"עושה לי את זה" כמו המנטה. אני עוד לפני שנה (כאשר פרסמת את הרכב למכירה בפעם הראשונה) רציתי לקנות אבל עד היום לא מצאתי את ה-30 אלף המיותרים.

אם יש לך סמארט ווולוו אז מה אכפת לך להחזיק את הבמוו עד שתמצא את הכסף ??? לא מדובר ברכב שאוסף אגרות או צובר חובות, תמיד תוכל להעמיד אותו במקום בטוח ולסיים את העבודה כאשר הכסף יגיע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא יודע אם אתה עם הBMW מלוד.

בחניה של העבודה שלי חונה 2002 מידי פעם,

מדהימה, לבנה, משופצת ונראית כאילו שהיא בשימוש יום יום

אוטו מדהים, ואני חושב שמרוב הפתקים שהשארתי לבנאדם על האוטו הוא יכול לעשות כבר ספר טלפונים.

לגבי 30 אלף שקל?

אני חושב שסביב ה20 זה יכול להיות פרוייקט מעניין.

ב-30 אני כבר אעדיף לחפש לי איזה E30 יפה ושמורה.

[כמו שאני עושה האמת...]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

או קיי אז ככה. סמארט הייתה לי מהעבודה הקודמת, אני מתגעגע לעבודה לא בגלל המשכורת הטובה אלא בגלל הסמארט, קבריולט צבע שחור עם כל התוספות של בראבוס...

הוולבו זה רכב ששותה דלק כמו קטר של רכבת ככה שנסיעה לסופר ליד הבית מצריכה 30 שקל

אני מוותר מראש על התענוג שבנסיעה עם הספינה הזאת למרחקים אלא אם כן יש איתי עוד כמה חברים שמשתתפים בהוצאות, זה רכב מעולה, נוח ומפנק שנוסע גם מהר מאוד , 160 קמ"ש בוולבו נראים כמו 250 ברכב אחר.

לנסיך:

ב30 אפשר למצוא E30 מושלמת , צור איתי קשר אם אתה מעוניין ואסדר לך אחת טיפ-טופ

יש לי חבר שרוצה למכור 325 אוטומט 89 יבוא אישי במחיר זנות כי לרכב יש בעיה עם הרשיונות

ככה שאין לו טסט שנתיים , מאז שהוא נכנס לארץ, יש לו מספר ישראלי אבל צריך לבדוק במשרד הרישוי מה הבעיה, הוא טוען שיש לו את כל המסמכים, והוא מוכן לתת את האוטו במחיר הגיוני ביותר בהתאם לנסיבות.

אם יש לך כוח לזה צור קשר בה"פ - הרכב פשוט חדש.

נ.ב

היום הגיע חבר לבדוק מה שלום הבימר שלי ואמר לי להביא אותה אליו למוסך והוא כבר ידאג להכל עד לטסט ככה שאני מאושר עד הגג, הוא אמר לי שלמכור את האוטו גם ב40 זה טמטום אז נראה מה יהיה....

haters will hate

פורסם

שלום

אתה רק בן 20 בעל מכונית יפיפיה שכזאת?

ובעל לעוד שתי מכוניות ממש מודל לחיקוי שלי:-P

לגבי הדילמה\בעיה אני אישיתי כמו כולם לא רוצה לראות

אותה נמכרת לילד קטן שהתלהב מהתמונות או מהשם bmw

ואחרי כמה ימים נמצא אותה בלוח פוקוס מפורקת.

לטעמי תושיב אותה קצת בחצר שום דבר לא יקרה,תפסיק לחשוב

עליה ותפסיק לחשוב על העסף שהיא שווה.

תנסה לטפח אותה מפעם לפעם ותתחיל לחשוב באיזה מחיר תוכל למכור אותה

עוד 4 שנים ולא כיום!

proud to be a mini 2006 owner

פורסם
הוולבו זה רכב ששותה דלק כמו קטר של רכבת ככה שנסיעה לסופר ליד הבית מצריכה 30 שקל

אני מוותר מראש על התענוג שבנסיעה עם הספינה הזאת למרחקים אלא אם כן יש איתי עוד כמה חברים שמשתתפים בהוצאות, זה רכב מעולה, נוח ומפנק שנוסע גם מהר מאוד , 160 קמ"ש בוולבו נראים כמו 250 ברכב אחר.

אם תשקיע כמה מאות שקלים בשיפוץ קרבוטור, צריכת הדלק תרד פלאים

צריכת הדלק של ה-244 הפרטית שלי בנסיעה משולבת היא כ-8.5 ק"מ לליטר.

לנסיך:

ב30 אפשר למצוא E30 מושלמת , צור איתי קשר אם אתה מעוניין ואסדר לך אחת טיפ-טופ

יש לי חבר שרוצה למכור 325 אוטומט 89 יבוא אישי במחיר זנות כי לרכב יש בעיה עם הרשיונות

ככה שאין לו טסט שנתיים , מאז שהוא נכנס לארץ, יש לו מספר ישראלי אבל צריך לבדוק במשרד הרישוי מה הבעיה, הוא טוען שיש לו את כל המסמכים, והוא מוכן לתת את האוטו במחיר הגיוני ביותר בהתאם לנסיבות.

אם יש לך כוח לזה צור קשר בה"פ - הרכב פשוט חדש.

סביר שהרכב היה/הינו של תייר - לא ניתן לנסוע עם הרכב הנ"ל בכבישי הארץ, אלא רק לייצאו לחו"ל

(תשלומי המכס פשוט יותר גבוהים משווי הרכב...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...