Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע הבן שלי קיבל מכתב ממשרד התחבורה, ששולל את רשיונו עקב נקודות שצבר.

במקום לנהוג כמו כולם לנסוע ולמסור את הרשיון, נסע ביום חמישי האחרון לאילת , ברכבו הונדה אקורד 2001.

למעשה נסעו ארבע זוגות בשתי מכוניות הוא וחברים, וחזרו היום.

60 ק"מ לפני אילת נעצר ע"י ניידת משטרה שבה היה מותקן הראדר החדש שקולט משני ק"מ,על הצג של המכשיר היה המספר 190 קמ"ש. בדיוק לפני שנעצר החליט החבר שנסע מאחוריו לעקוף אותו ונתפס גם על אותה מהירות.

שתי המכוניות נלקחו ע"י השוטרים למשטרת אילת, שני הנהגים התבקשו לעשות בדיקת אלכהול,רשיונות הנהיגה שלהם נשללו במקום ע"י מפקד התחנה,קיבלו הזמנה ביד למשפט בחודש אוגוסט באילת.את המכוניות החזירו לרחובות החברים.

בויכוח רציני שהיה לי עם הבן, הוא טען שהיה היום אצל עו"ד ברחובות שאמר לו שזה רק קנס. עוד יותר רתחתי ואמרתי לו שלא יאמין לעו"ד. בתחנה באילת נשאל בני מדוע הוא נוהג כאשר הוא קיבל מכתב להחזיר את הרשיון, ענה שלא קיבל שום מכתב,

בעוד אני חתמתי על המכתב הרשום.

השאלה שלי לבעלי הנסיון, מה העונש שמקבלים על עבירה כזאת ?.

השאלה אומנם מעט היפותטית שכן אני מודע לעובדה שקשה לדעת בדיוק.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיי תלוי למען האמת מכמה סיבות:

1. המהירות הזו זו מהירות עיתון (מאלה שכותבים עליהם בעיתונים) , צפה לשלילה לשנה לפחות.

2. מצד שני, מדובר במכשיר חדש.. שעו"ד שיודע את מקצועו כמו שצריך יוכל להוציא אותו זכאי

צריך לפנות לעו"ד (ממליץ בחום רב ..כמו רבים אחרים בפורום הזה על אסף שמיר) , ולא כזה שאומר "אל תדאג , זה בדוק" , כי עם עו"ד כזה עדיף פשוט ללכת ולהודות.

רק עו"ד נורמאלי יוכל להגיד לך מה ניתן לעשות (ורוב הסיכויים שבינך יקבל שלילה ארוכה מאוד.)

פורסם

דויד, הבן שלך וחבריו קיבלו פרס ולא עונש. נהג שעוקף בכביש הערבה ב 190 ונעצר ע"י שוטר השוטר הזה בסבירות גבוהה הציל את חייו.

כל עונש שיקבל יהיה יותר קל מהעונש של למות בתאונה או במקרה היותר גרוע להישאר צמח לכל ימי חייו.

תאמין לי שאחרי מה שעברתי בעקבות תאונת דרכים שיצאתי ממנה יחסית בזול אני מוכן להפקיד את רשיון הנהיגה שלי ל 5 שנים ולא לעבור שוב את אותה שנה זוועתית ואת ספיחיה שילוו אותי עוד הרבה שנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באמת לא ברור לי מה עבר לבנאדם בראש לעקוף רכב אחר בכביש דו סטרי במהירות 190.

בכל מקרה:

1. עו"ד חובה במקרה כזה, לדעתי ניתן יהיה להגיע להסדר סביל (6-11 חודשי שלילה, נניח) אבל זה תלוי בכל מיני דברים ויכול להיות שהתביעה תרצה לעשות מהמקרה הזה "דוגמה" למען יראו וייראו.

2. אם התביעה תלך בכיוון של לצלוב אותם ולא תרצה להגיע להסדר - ייתכן שיש מקום לניהול התיק, הבעיה היא שזה הולך להיות מאד יקר, גם בגלל שהמשפט באילת וגם בגלל שאם תהיה פסיקה "טובה" יש סבירות שהתביעה תערער ואז זה הוצאות בערכאה נוספת ואולי אפילו שלישית.

3. לדעתי יש בעייתיות בזה שנתפסו 2 הנהגים ביחד. עורך הדין יידע יותר טוב כיצד לנצל זאת. (האם מדדו את שניכם והראו לכם רק את המהירות של האחרון שנמדד?)

4. מדובר במכשיר חדש. זה עשוי להיות לטובתכם עם עו"ד מספיק טוב.

ושאלה אחרונה - למה לנסוע לאילת על כביש הערבה? במיוחד אם מתכוונים לנסוע מהר ובמיוחד ובמיוחד אם יודעים שיש איזה מכתב ממשרד הרישוי שתלוי "נגדך".

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בקשה להעברת המשפט מותנית בהודאה באשמה.

במקרה שהוצג כאן הודאה באשמה רלוונטית רק אם הנאשם מתכוון להגר למדינה אחרת בקרוב ולהוציא רשיון שם ולא לחזור לכאן בשנתיים-שלוש הקרובות. (או לפחות לא להצטרך לנהוג כאן בשנים הקרובות)

אם יש תקציב גדול לטובת עניין ייתכן ששווה לנהל את התיק (מכשיר חדש, יש מצב שהשוטרים עדיין לא יודעים לתפעל אותו בכלל).

אם אין תקציב מי יודע מה - לדעתי רצוי לחתור לפשרה, על שלילה בפועל של פחות משנה (כלומר עד 11 חודשים+29 ימים. אם מקבלים שלילה של שנה צריך להוציא רשיון מחדש וזה לא כיף)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ומה לגבי הנסיעה ללא רישיון שהרי זה נשלל שבוע קודם לכן

האם בכלל הביטוח תקף במקרה כזה או ששלילה נכנסת לתוקף רק מרגע הפקדת הרישיון פיזית במשטרה

פורסם

הייתי מכניס אותו לכלא רק בגלל חוסר תאקט.

גם הוא נוסע בשלילה וגם נוסע במהירות גבוהה (יחסית לחוקים בארץ), רוצה לנסוע בשלילה? אוקיי אבל למה להתבלט?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

חברים יקרים,

דוד לא שאל מה הייתם עושים לבנו,או איך הייתם פועלים במקומו.

הוא רק שאל מה העונש.

מספיק כבר עם כל הפלצפנות הזאת.

דוד,שכן שלי בן כ28 שנתפס באותו כביש,במהירות 175 קמ"ש קיבל שנה שלילה+ שנתיים על תנאי.

וקנס של 3000 ש"ח.

פורסם

למיטב ידיעתי, הדבורה לא תקפה כשיש שני כלי רכב בו זמנית. העו"ד יכול לעבוד על הקטע הזה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ושהיה אך ורק עו"ד טוב, יש שניים שלושה מומלצים בפורום.

כבר יצא לי לדבר עם כמה חברים שנפלו עם עורכי דין סוג ד' שלא ממש הזיזו את התחת בשבילם. יש לי חבר שנפל די חזק בגלל עו"ד שלא טרח להודיע לו על צעדים שהוא צריך לנקוט (הפקדה של הרשיון), שכח להתייצב לדיונים ולא היה עונה לטלפונים במשך ימים רצופים.

עדיף להוציא 3000 ש"ח על עו"ד ליגה מאשר 1500 על עו"ד שלא מספק את הסחורה.

פורסם

עם כל הכבוד... אנשים, כולה 190. בכביש ישר. נא להרגיע.

דוד, אני ממליץ על עו"ד, ואחד שמתמחה בנושא.

עוד לא היה לי "העונג" להגיע למצב הזה, אבל זה מה שאני הייתי עושה, ומניסיון של אחרים זה עושה הרבה הבדל. לבוא לבד זה בטוח לא!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם אתה יודע שהוא נהג אחראי ושולט היטב על הרכב , אני ממליץ לך ללכת לקנות לו ולנטיין ובליינדר , זה יחסוך בעתיד את העו"ד ואת הקנסות כך שזה מאוד משתלם . לדעתי זו ההוצאה הגדולה הראשונה שאעשה על רכבי (לאחר החלפת צמיגים )

ולכול אלו שצרחו על שמגיע עונש , העונש מגיע למדינה על זה שהפכה את המהירות לאוייב העם ולכן לא מחפשת מה באמת גורם לתאונות , אז צאו מהסרט שאתם חיים בו . 180 ברכב הנכון ובכביש הנכון ובידי נהג שיודע מה הוא עושה זה הרבה יותר בטוח מ90% מהנהגים על 90/100/110 .

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

במידה ואני הייתי אבא שלו, הייתי ממליץ לו להופיע לבד ולנסות לדבר את ליבו של השופט.

כל זאת, בידיעה מראש שזה פשוט לא יעזור והוא יקבל עונש קשה.

למה? כי אני מעדיף ילד עם כמה חודשים/שנים של שלילה ואולי גם כמה מאות/אלפי שקלים של קנס,

מאשר לבזבז את המאות/אלפי שקלים האלה על המצבה שלו ושהבכי יהיה שלו על השלילה ולא שלי עליו...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...