Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיעה העת להחליף את הצמיגים שהיו על הרכב בעת הקניה (וכנראה המקוריים).

התקציב הוא 1000-1200 לרביעיה.

ערכתי חיפוש ומצאתי דברים טובים על הSP-01 של דאנלופ, ועל הKH-11 של קומהו.

הדרישות מהצמיגים הן:

• שמירה על נוחות הנסיעה הנוכחית.
  • אחיזת כביש טובה בכביש רטוב (עוד מעט גשמים) ויבש (אנחנו בישראל, בכל זאת).

אציין שהרכב נועל כעת צמיגי מישלין. (מדגם אנרג'י עד כמה שזכור לי).

כמו כן, אשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן לקנותם באיזור חיפה והצפון.

תודות לעוזרים,

ניר סבירסקי.

משכנתא זה קל

פורסם

אין לי המלצה בשבילך אבל תודיע לי מה קנית, אני מחפש צמיגים במידה זו גם.

אני כרגע על FALKEN 512.

אני מרוצה באופן יחסי חוץ ממעט סייגים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני גם החלפתי צמיגים לפני כחודש למגאן קופה שלי. היה לי צישלין אנרג'י שהיו טובים רק לדבר אחד - זמן חיים... קניתי ב-1400 ש"ח 4 צמיגי GOOD YEAR HYDRAGRIP במידה 185/60 R15... אומנם לא המידה שלך אבל אני בטוח שיש אותם במידה שלך ...

חוות דעת: הצמיגים רכים יחסית ונוחות הרכב השתפרה בלפחות 20%, הצמיגים אוחזים טוב. ביקרתי באתר של GOOD YEAR ובסעיף הגשם הצמיג הזה קיבל 5 כוכבים מתוך 5... ו-4 בכל השאר נדמה לי...

*יצוין שהמגאן קופה נוקשה יחסית למגאן רגילה או שזה היה ככה בגלל המישלין... עם הגוד ייר הנוחות השתפרה מאוד.

לגבי מקומות מכירה, אינני יכול לעזור לך מכיוון שאני מהמרכז וקניתי אצל אנטון ביפו...

Veni Vidi Vici

פורסם

אוקיי, תודה לשניכם.

בנוגע לפאלקן 512, שמעתי דעות לכאן ולכאן בקשר לצמיג הזה. הדיעה הדובקת היא שבגשם הוא אוחז טוב אך על יבש פחות.

בנוגע לגודייר היידרא-גריפ, קראתי באתרי ביקורות צמיגים וגם באתר של גודי שהצמיג מצוין (ממש) לכביש גשום. ליבש קצת פחות.

אפשר לאמר שאני די סגור על הקומהו-ים, אך אשמח לעוד חוות דעת.

משכנתא זה קל

פורסם

לא מצאתי קומו שחיפשתי במידה הנ"ל.

אני חיפשתי קומו אקסטה סופרה, אגב.

הפאלקן אוחז טוב, ביבש וברטוב לדעתי.

עקב אכילס שלו הוא במעבר ראשון על מים.

הוא מאבד אחיזה לגמרי כאילו עלית על שמן.

זה משעשע לפעמים אך מסוכן בפעמים אחרות.

מומלץ תרגול עליו במשטח סטרילי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קשה לתת המלצות כשהתחלופה היא כל 3.5 שנים בממוצע, והקילומטרז' נמוווווווווך...

זו המידה המקורית גם בסופר-רייסר. הקומהו שהגיעו יחד עם הרכב (לפני 10 שנים, אין לי מושג

מה היה הדגם) היו מזעזעים מרוב הבחינות, בגשם היו בסדר גמור, והתייבשו למוות כעבור 3 שנים.

הניסיון שלי עם מישלין MXV3 היה די חיובי אבל לא רלוונטי לשאלה.

ברידג'סטון TURANZA - רכים יחסית, שקטים יותר מהמישלין ומהקומהו, אחיזה זהה (ומעולה)

עם תגובה קצת יותר רכה בתחילת ההפנייה, בסדר גמור בגשם.

מתחילים להראות סימני התייבשות רק עכשיו (3.5 שנים!).

תכננתי להחליף אותם בקיץ אבל הם עברו אותו בלי למצמץ. צמיג יוצא מהכלל, כנראה חורג מתקציבך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמה שקשה זה ישמע אבל,

אני לא הצלחתי למצוא את הצמיגים האלו בכלל...

וחיפשתי הרבה (ת'אמת במידה שלי, אבל לא נתקלתי בכאלו בשום מידה שקרובה אפילו)

מה שתימצא ראשון, תיקח...

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הרמן, גם לנו יש את המידה הזאת

ושנה שעברנו שעמדנו להחליף - היו בפנינו אופציות רבות.

המידה שלך - 185/55/14

נדירה יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחרי 5K על הדנלופ SP-01 במידה שביקשת, אני מרוצה מהאחיזה. טרם נוסה על רטוב , אבל מבנהו הא-סימטרי אמור לתעל מים בצורה אופטימלית.

פורסם

תיקון טעות, הצמיג הוא במידה 185/65/14

הוצע קומהו 769 ב550 לזוג. הS306 של יוקו אין במידה. הKH-11 עולים 750 לזוג.

בכל אופן, די נסגרנו על הקומהו KH-11. הרמן איפה ביררת?

אפשר לקבל מספרי טלפון של צמיגיות באיזור המרכז (חוץ מאנטון)?

משכנתא זה קל

פורסם
אני גם החלפתי צמיגים לפני כחודש למגאן קופה שלי. היה לי צישלין אנרג'י שהיו טובים רק לדבר אחד - זמן חיים... קניתי ב-1400 ש"ח 4 צמיגי GOOD YEAR HYDRAGRIP במידה 185/60 R15... אומנם לא המידה שלך אבל אני בטוח שיש אותם במידה שלך ...

חוות דעת: הצמיגים רכים יחסית ונוחות הרכב השתפרה בלפחות 20%, הצמיגי...

הידראגריפ בארץ?

אני חושב שאנטון היה יכול להתאמץ קצת יותר כשהוא דחף לך את הצמיגים

הידראגריפ בארץ זה כמו ללכת לים עם מעיל כקרם הגנה, קצת אוברקיל...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נסיך עכשיו גם תגיד לי ש F1 זה צמיג חורף.....

GOOD YEAR HYDRAGRIP =צמיג קיץ.....

NEON.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

גוד אייר F1 צמיג מעולה אבל יקר .

אם אתה מחפש צמיד טוב במחיר טוב לך על P-6000 (היה אצלי בעבר במידות הנ"ל ופשוט אחז מצויין ביבש-וברטוב) .

JDM :twisted:

פורסם
נסיך עכשיו גם תגיד לי ש F1 זה צמיג חורף.....

GOOD YEAR HYDRAGRIP =צמיג קיץ.....

NEON.

לא יודע לגבי הF1

אבל תראה מה מצאתי לגבי ההידרה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שלום אני חדש כאן אבל אני יכול לעזור

גם לי יש סיטרואן קסרה היחלפתי צמיגים(אותו מידה)לפני 8 חודשים ואני מאןד מרוצה הצמיגים הם של קונטיננטל הם רכים מאוד(איכות נסיע)הם מאוד טובים גם על יבש וגם הרטוב חבל שבארץ לא מכירים אותם אבל רק שתדע מרסדס משתמשים בצמיגים שלהם .

• תוכן חדש...