Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עוד כחודש אני נכנס לקבע ואני מאוד מתלבט לגבי המבצע שנראה לי מאוד מפתע ממועדון חבר.

אשמח אם מישהו מכיר את השורות הקטנות ויוכל לעזור לי בהחלטת כדאיות העיסקה.

ממה שהבנתי המבצע מוגבל לרכבי פיג'ו וסיטוראן בלבד.

איזה עוד רכבים שווים מהחברות האלו נכנסים תחת קטגוריית המיני?

תודה מראש על העזרה

info_heverliss290311_3.jpg

פורסם

זו האופציה היחידה לך מחברת פיג'ו-סיטרואן מאחר וה-C1 כרגע לא נמצאת עמנו והיא בכל מקרה זהה לחלוטין ל-107.

בכל אופן, לא הבנתי מה אתה מחפש. המלצה ודעות על ה-107 או על המחיר או על המימון? ולא ציינת אם אתה רוצה לקנות את הרכב ישר או להשתמש בפריסת התשלומים שלהם וכו'

פורסם

דעה על פיג'ו 107 כבר קיבלתי מחיפושים בפורום.

התוכנית שלי זה לקחת את הרכב בפריסה של תשלומים שנשמעת לי די כדאית יחסית לערך הרכב שמאבדים כל שנה.

החשש הגדול שלי זה שאני אמצא את עצמי בהוצאות גדולות בתום 3 שנים ואפסיד היות ואני לא יודע כמה רכב זה יעלה ואם זה יהיה כדאי.

אודה אם מישהו יוכל לעזור לי בהתלבתות של כדאיות העיסקה.

פורסם

סה"כ פורסים לך את המחיר לתשלומים עם מקדמה וכו'. מה יש לחשוש? אתה מוציא את אותו המחיר על הרכב, או במקרה הזה יותר כי אתה משלם ריבית וכו' על פריסת התשלומים הזו. לא ממש שונה מבנק שנותן לך הלוואה למחיר הרכב ואתה מחזיר כל חודש - בסופו של דבר מן הסתם יצא לך יותר כי הבנק גם רוצה להרוויח.

הרכב מעולה, לא רואה לך שום הוצאות גדולות בעתיד. הרכב הוא רכב פשוט מבחינה מכנית עם מנוע פשוט ואמין (טויוטה) ותיבת הילוכים פשוטה וידנית. חוץ מזה אין יותר מדי מה שיתקלקל

פורסם

טומי, גם אני איש קבע שהתעניין בעבר במבצעים של 'חבר ליס'.

עקרונית המשוואה מאוד פשוטה: אתה מקבל רכב חדש, לרוב מאובזר מעט יותר מהנהוג, בפריסת תשלומים נוחה ועם מקדמה לא בשמיים. אחרי 3 שנים אתה יכול לבחור אם להחליף את רכבך באותה השיטה או להישאר איתו ולשלם את יתרת החוב.

היתרון שבלקנות משהו דרך 'חבר' זה שאתה לא לבד - יש לך גב של ארגון חזק, שלרוב עומד במילתו בצורה ראויה לציון.

בשורה התחתונה - אם כבר התלהבת מהרכב הזה והחלטת שהוא זה שברצונך לרכוש - דרך 'חבר' ייצא לך משתלם במיוחד.

בהצלחה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

תודה bnsagi,

מה שבאמת עיניין אותי זה הכרת המבצע מצד של הלקוח.

שפכתה קצת אור על מה שלא היתי בטוח.

תודה,

פורסם
תודה bnsagi,

מה שבאמת עיניין אותי זה הכרת המבצע מצד של הלקוח.

שפכתה קצת אור על מה שלא היתי בטוח.

תודה,

בכיף :mm_yeah:

אגב, אולי שווה שתמתין מעט עם הרכישה, באתר 'חבר' יתפרסם בקרוב שיתוף פעולה חדש עם לובינסקי.

אולי המחירים יירדו יותר..

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תוכן חדש...