Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קודם כול אני נהג חדש..

מחפש רכב חסכוני אמין ותצרכות דלק נמוכה אוו בסדר+

עלות ביטוח זולה יחסית(נהג חדש)

ותיקונים זולים

ידנית אוו אוטמט

משנתון 93 ומעלה בבקשה..

שטח איכסון גדול (באגז ספסל אחורי כמה שיותר מקום)

תקציב עד 20 אלף

הרכב ישמש גם כרכב עבודה וגם כרכב לכול דבר

תודה מראש לעוזרים..:wink:

נ.ב

ערכתי חיפוש בפורום וקיבלתי כמה תשובת על שאלות אבל אשמח לנהל דיון עכשוי

פורסם

לפי דעתי סיטרואן C15 תיהיה בחירה מעולה כי היא זולה לתיקון,חסכונית ובמחיר שלה ניתן למצוא רכב בשנתון מתקדם. הבעיה תיהיה למצוא רכב במצב טוב.

פורסם
סובארו DL סטיישן ידנית זו האפשרות הטובה ביותר שעולה לי כרגע, או ברלינגו די שחוט מאיזור 98.

יש גם DL טנדר(לא יודע מתי הפסיקו לייצר אותו האמת,גם אם זה מתחת לשנת 93-אחלה אוטו שמתאים לצרכים שלך!)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

זהו שחשבתי ברלנגו ודמות אבל הרוב באמת גמורת ולא שווה לי כול כך לקחת סיכון..

נשאר לי רק

סבארו טנדר

אבל הבעיה שאני לא מכיר כול כך את הרכב לא נהגתי בו בחיים ואני לא יודע איך באיכות (למרות ששמעתי דברים טוביםם)

ומבחינת דלק וביטוח לנהג צעיר?

מישהו מוכן להרחיב לי את הנושא ?

מבחינת השנים ניראה לי שעשו שינו רק ב 95 אוו ב 94 אז הבדל גדול או שהוא לא משנה כול כך

פורסם

מחפש רכב חסכוני אמין ותצרכות דלק נמוכה אוו בסדר+

עלות ביטוח זולה יחסית(נהג חדש)

ותיקונים זולים

ידנית אוו אוטמט

משנתון 93 ומעלה בבקשה..

שטח איכסון גדול (באגז ספסל אחורי כמה שיותר מקום)

תקציב עד 20 אלף

הרכב ישמש גם כרכב עבודה וגם כרכב לכול דבר

נתחיל מזה שתשכח מאמינות\חיסכון אם אתה מחפש רכב עבודה וגם רכב לכל דבר בתקציב של 20,000 שח. אולי כדאי שנתחיל בזה שתמצא רכב שתוחזק טוב בתור נקודת התחלה חיובית.

בשלב החיפושים גם קיימת בעיה; מצד אחד עומדות לפניך האופציות היפאניות שנהנות ממוניטין אמינות מצויין אבל התקציב יאפשר לך מכונית מאיזור שנת 93-95 - ואם תפזול לאגף האירופאיות תוכל לקנות סטיישן מודל 2000 עם מוניטין אמינות פחות טוב שלא בהכרח אומר שתשלם יותר על אחזקה או תיקונים ביחס לרכב בן 13-15 (שזו האופציה שלך כרגע) לאורך כמה שנים שתחזיק את הרכב.

השאלה היא מה באמת עדיף; רכב בן 13-15 ולך תדע אם טיפלו בו כראוי לאורך השנים, או רכב בן 8 ולך תדע איך טיפלו בו כל השנים. בשניהם תצטרך לתקן דברים ובמשך הדרך להחליף חלקי בלאי - אבל סביר להניח שברכב החדש יותר תהנה מבטיחות טובה יותר, אולי גם צריכת דלק טובה יותר ואפילו מראה קצת יותר מודרני.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
נתחיל מזה שתשכח מאמינות\חיסכון אם אתה מחפש רכב עבודה וגם רכב לכל דבר בתקציב של 20,000 שח. אולי כדאי שנתחיל בזה שתמצא רכב שתוחזק טוב בתור נקודת התחלה חיובית.

בשלב החיפושים גם קיימת בעיה; מצד אחד עומדות לפניך האופציות היפאניות שנהנות ממוניטין אמינות מצויין אבל התקציב יאפשר לך מכונית מאיזור שנת 93-95 - ואם תפזול לאגף האירופאיות תוכל לקנות סטיישן מודל 2000 עם מוניטין אמינות פחות טוב שלא בהכרח אומר שתשלם יותר על אחזקה או תיקונים ביחס לרכב בן 13-15 (שזו האופציה שלך כרגע) לאורך כמה שנים שתחזיק את הרכב.

השאלה היא מה באמת עדיף; רכב בן 13-15 ולך תדע אם טיפלו בו כראוי לאורך השנים, או רכב בן 8 ולך תדע איך טיפלו בו כל השנים. בשניהם תצטרך לתקן דברים ובמשך הדרך להחליף חלקי בלאי - אבל סביר להניח שברכב החדש יותר תהנה מבטיחות טובה יותר, אולי גם צריכת דלק טובה יותר ואפילו מראה קצת יותר מודרני.

איציק

אוקי לבנתיים סבארו טנדר הכי מושך אותי גם בצורה וגבם במחיר עם אני יקח אירופאית אז אני חושב שיש לי יותר בעיות עם הרכב

יש סיבה כולשהי שעדיף שאני יקח משהו אחר חוץ מ סבארו פחות אותו יותר שמורה? וכמה קלמטר'ז משחק עניין מכריע בסבארו?

ודרך

השוואה בין אירפאית ל יפנית למשל

נוטה לכיון יפנית

מהסיבה הפשוטה שעם אני לוקח את הרכב לבדיקה מעמיקה אצל מישהו שאני סומך עלו ובודק את הרכב בלי כיוסי תחת וכאלה אז הסיכוי שאני יביא משהו שיתקלקל בקצב שכואב בכיס אפסי? כמובן שאני לא יכול למצוא רכב "שיצא מהחברה"

מסכים איתי?

פורסם

הסובארו היא אחלה אופציה. מה שכן, בשביל למצוא אחת שמורה יכול להיות שתיתקל במחירים שלהם אתה לא מצפה.

בכל מקרה זה בתוך התקציב שלך.

אם הייתי צריך לבחור בעצמי, הייתי גם הולך על הסובארו.

לדעתי עדיף תמיד רכב יפני בן 15 מאשר רכב אירופאי בן 10.

פורסם

למשל ראיתי ביד2 סבארו טנדר 215 אלף קלמטר ב 12 אלף

מפחיד לקנות עם כזה דבר

אבל עכשיו השאלה היא עם הרכב מסוגל לעמוד בכזה עומס? של נגיד שנתיים 3 בלי יותר מדי מוסך??

אוו שעכשיו אתה ישלם 12 אלף במהלך שנתיים יוציא 10 על תיקונים למניהם?

ומה המחלות של הרכב ?

ובכול זאת שאני יקנה אני יוצא בין 2,4 אלף לישור קו

פורסם

זאת שאלת השאלות, רק אלוהים יודע מה הולך להתקלקל לך וכמה תבלה במוסך. כל מה שאתה יכול לעשות כדי להעריך מה מצב הרכב הוא ללכת לראות אותו בעיניים שלך ולעשות בדיקה לפני קנייה במכון נורמלי עם שם טוב.

ה"היסטוריה" הראתה לנו שפה בארץ הסובארו שרדו לא רע את השנים, אבל הדבר הז הוא לא תורה מסיני ובהחלט יתכן מצב שרכב צרפתי למשל יחזיק יותר מהסובארו, כל רכב לגופו.

פורסם

אוקי התקבלה החלטה סבארו טנדר היא הבחירה שלי

עכשיו אשמח לשומע טיפים עצות ושאר הדברים שקשורים לרכב.

איזה מחלות יש לרכב:

לאיזה חלקים כדי לשים לב יותר:

ועם יש הבדל גדול בין מנוע 1600 ל 1800 שמצדיק חיפוש נרחב

וכו..

תודה רבה לכם:-P

פורסם

אישית הייתי מעדיף את רכבי הפיק אפ של סקודה.

נראה לי שעדיף לקנות אחד ב-5 אלף ש"ח ופשוט לגמור אותו - בלי תיקונים ובלי עצבים.

בגיזרת הסטיישנים יש לך דייהו נובירה סטיישן - אוטו מעולה.

לגבי הסובארו טנדר - מציע לך להשקיע קצת במיגון, זה הרכב הכי גניב בישראל. בהצלחה עם זה.

• תוכן חדש...