Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים.

כידוע לכם, או שלא, לפני מס' שבועות קניתי לגאסי סטיישן 4X4 מנוע 2000 אוטומטית. אוטו מדהים אני חייב לציין. הנה תמונה לדוגמא:

3.JPG

בקיצור, ג'אנט אחד מהארבעה קיבל מכנה מבפנים ואני צריך לתקן זאת. למרות שבפנצ'ריה אמרו לי שלא בטוח שאפשר לתקן מכה שכזו, אני מעוניין לנסות בכל זאת לקחת את הג'אנט למישהו שמתמחה בג'אנטים מגנזיום בכדי שינסה לתקן אותו.

אשמח באם אוכל לקבל מכם המלצות על מקום/מפעל שמתמחה בשיפוץ ג'אנטים מגנזיום. סיפרו לי על מישהו בפ"ת שעושה עבודות טובות בנושא...

מצאתי מפעל בארה"ב שמשחזר בצורה מדהימה ג'אנטים מגנזיום רק שהעלות שליחה לארה"ב וחזרה לא משתלמת לי בכלל... לכן אם מישהו מכיר בארץ מקום שמתמחה, אשמח לקבל את פרטיו, בייחוד אם ניסיתם אצלו תיקון.

תודה, גל.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יישור גאנטים מגנזיום ורגילים בצפון יש רק במקום אחד.

"החישוק" שד, ההסתדרות 82 מפרץ חיפה, מול ה"סינמה מול".

בחור נחמד שעובד עם מיכשור מיוחד ליישור.

מתקן כל נזק!!!

מחירים נוחים.

• תוכן חדש...