Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר 350 אלף ק"מ והרבה זמן לא עשו ניקוי לגיר , אני מחליף שמן גיר וחשבתי לשים את התוסף הזה .

יש מישהו שמכיר תמוצר הזה ?

פורסם

זה נקרא מייצב נוזל ממסרה , וממולץ לממסרות עם ק"מ רב .

השתמשתי במשפר כזה בממסרות אוטומטיות והוא ביצע את עבודתו - ההילוכים נכנסו באופן עדין יותר ללא מכות .

השתמשתי בו גם כמקדם הגנה , כאשר החלפתי שמן בממסרה ישנה , הכנסתי את המייצב כדי להסמיך מיד את השמן החדש .

ראה דיון קודם -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=306296&highlight=%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%A6%D7%91

אם יש בעיות לחץ בממסרה , ורק לאחר איבחון נכון - יש תוספים אשר מסמיכים קלות את הנוזל ומייצבים אותו כגון

http://www.petrotech.co.il/%D7%AA%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%9E%D7%A1%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA-ATC-PLUS

תכשיר לשיפור שמן ממסרה אוטומטית ATC Plusyellowitem_top_left.gifcatnum_right.gifBG 310catnum_left.gif653_9e62a23eedaac39bf2a78a6bc5adb37e.jpgהתכשיר מכיל את כל מגוון המרכיבים הנדרשים לשיפור יכולות של שמני ממסרה אוטומטים, מקטין חיכוך, משפר את עמידות השמן בפני התחמצנות, מנוע הקצפת השמן, מייצב את הגומיות ועוד.

התוצאה: העברת הילוכים חלקה יותר, והגדלת ביצועי המנוע והממסרה.

הוראות שימוש:

הוסף את התכשיר עם משפך לאחר החלפת שמן הממסרה או הוסף בין הטיפולים.

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

המחיר של התוסף שדיברתי עליו הוא 100 ש"ח לשפופרת .

יש תוספים יותר טובים מהתוסף הזה ? אני רוצה תוסף שיעזור בהעברות הילוכים יותר חלקה בלי קפיצות וכו' ...

פורסם

אייל שלום

על איזה מהתוספים תמליץ לגיר של לאנטיס שעומד היום על 160 ק״מ?

השמן אדמדם והוחלף ב-60 אלף.

תודה,

אלון

פורסם
אייל שלום

על איזה מהתוספים תמליץ לגיר של לאנטיס שעומד היום על 160 ק״מ?

השמן אדמדם והוחלף ב-60 אלף.

תודה,

אלון

בלנטיס עם 105.000 ק"מ ביצעתי החלפה והכל היה בסדר , בתנאי שאין כרגע בעיות רציניות בממסרה .

אם יש בעיה כדאי לקבל אבחון ממוסך מבין .

מאחר ולא החליפו 100.000 ק"מ - הייתי מבצע החלפה חלקית של נוזל הממסרה ומוסיף את המייצב שרשמתי

http://www.petrotech.co.il/%D7%AA%D7...D7%AA-ATC-PLUS

תכשיר לשיפור שמן ממסרה אוטומטית ATC Plusyellowitem_top_left.gifcatnum_right.gifBG 310catnum_left.gif653_9e62a23eedaac39bf2a78a6bc5adb37e.jpg

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם אין בעיות בממסרה , ומבוצעת החלפה חלקית כל 40-60,000 ק"מ לא צריך את התוסף.

אם הממסרה תקינה יחסית ולא בוצעה החלפה מעל 100,000 ק"מ , אז לבצע החלפה חלקית ולהוסיף את התוסף .

רק לזכור להכניס נוזל בתקן M5 סינטטי של מאזדה , יש חליפיים של דלקול , פז , וולולין מקס לייף וכו'

אם אח"כ הכל תקין - לא צריך יותר את התוסף , לבצע החלפות בזמן .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל אני מאוד מודה לך על התשובה.

האם החלפה חלקית ניתן לבצע לבד?

אם כן, אשמח אם תסביר את הפרוצדורה.

תודה רבה!

פורסם
אייל אני מאוד מודה לך על התשובה.

האם החלפה חלקית ניתן לבצע לבד?

אם כן, אשמח אם תסביר את הפרוצדורה.

תודה רבה!

אני לא ממליץ לבד ללא ידע , ראה קודם במוסך כיצד מחליפים , למד את הנושא כדי לא ליצור נזק גדול יותר .

החלפה חלקית - פתיחת בורג הריקון באגן הממסרה וריקון כל הנוזל עד הסוף, סגירה ומילוי חדש -

בעצם החלפנו רק מחצית מהנוזל , ונשאר בממיר מוממנט בממסרה כ חצי מהנוזל הישן , אשר ממילא אין אפשרות להוציא -

הנוזלים לממסרות החדשות ב 10 שנים האחרונות - הם אייכותיים על בסיס סינטטי . ( לא דקסרון 3 הרגיל )

אורך החיים שלהם לפי הוראות היצרן הוא עד אפילו 150,000 ק"מ - ויש יצרנים אשר אומרים אל תחליף , מדוע ?

כי הנזק במילוי לא נכון , או בנוזל ממסרה לא מתאים יותר גבוהה .

לא שלא כדאי להחליף - פשוט אי הידיעה כיצד להחליף היא הבעיה .

nit_zan

- כתב

אם יש לך כלים ידע בתהליך ההחלפה והבדיקה וזמן ,(ליפט זמין או בוקים ,מפתחות תואמים,ידית מומנט,ספר רכב או נתוני מומנט סגירה של פקק הריקון איך מרוקנים ,ממלאים, בודקים רמת שמן תקינה.), תעשה לבד. לא צריך להיות מהנדס רכב.

אך אם אתה לא רוצה לקחת סיכון (בכל זאת גיר זה סיפור יקר:אולי לא תצליח לפתוח או אחרי שתסגור תהיה נזילה או שהראש יתעגל ואולי תצטרך להחליף שייבה וכו') גש למוסך מורשה משרד התחבורה ותבקש ממנו שירוקן לך את השמן גיר וישים את השמן שאתה מביא ויגבה רק תמורת עבודה. אם יהיו בעיות יש לו את כל הכלים והחלפים להתמודד איתן והאחריות לכשלים אם יווצרו היא שלו.

אני הייתי נוקט באפשרות השניה,(למרות שיש לי ידע אין לי זמן ואת כל הכלים הדרושים כמו כן אינני רוצה לקחת סיכון) עלות העבודה היא בין 50 ל150 עבודה תלוי במוסך.

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

50 -150? על עבודה של החלפת שמן גיר? אף אחד לא יעשה את זה.

אולי כל הסיפור עם השמן והמסנן יעלה באיזור ה400.

אבל שום בעל מקצוע בתמורה ל 50 שקל לא ילכלך את הידיים שלו בכלל בשביל לעשות עבודה שהוא לא מרוויח לא על חלפים,לא על שמן,ובעצם רק מלכלך את הידיים...

אז לא לדבר שטויות בפומבי.

• תוכן חדש...