Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורים שלי טסים לתאילנד ב15 לחודש ואני רוצה להזמין מהם סט קומפוננט שיוגבר ע"י JBL המפורסם מהדיוטי פרי שמותקן אצלי באוטו (האוטו זה מאזדה 323) את הקומפוננט אני רוצה לשים מקדימה מאחורה יש לי 6X9 מקדימה יש לי מקום ל6.5" התקציב שלי הוא עד 200$ לגבי מכס אני לא מתכוון לשלם אותו זה לא פעם ראשונה שאני מביא דברים מחול (כולל תאילנד) ככה ש 200$ זה לרמקולים עצמם איזה סטים אתם ממליצים לי להביא בתקציב הנ"ל? אם אתם מכירים חנויות מומלצות בתאילנד ישמח לשמוע

דרך אגב המוזיקה שאני אוהב לשמוע זה פופ ראפ והאוסים

פורסם

אני מדבר לאחר שהייתי בתאילנד וחיפשתי המון,

יש בחנויות ממש ממש בודדות מורל פולס, נדיר למצוא שם מורל עולה שם 500 ש"ח (לא נראה לי

שכ"כ שווה להביא).

יש גם קומפוננט של MTX (לא מבין בהם הרבה, לא ראיתי דגם) מחיר, 430 ש"ח.

יש את הקומפוננט של לייטינג האודיו, לא ביררתי מחיר (לא כ"כ עניין אותי)

מקומות מומלצים?

"קלונגטום סנטר" (לא מבטאים את ה-ל') - אחלה מוצרים, אחלה מקום הכל אורגינל ממה שאני ראיתי

מחירים לא רעים.

יש להם כמה חנויות של האודיו בלבד אבל שם ממש לא זול.

אל תצפה לראות מותגים בתאילנד כי זה לא ככה, הם מתעסקים בעייקר עם מוצרים ביתיים שלהם.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

רוב, אם לא כל הרכיבים שם מזוייפים.

אני אישית לא הייתי רוצה חיקוי ברכב, גם אם זה סט של 50K, ועלה לי רק 200$ לחיקוי...

ואגב, מישהו העלה פה כבר תר'ד על חיקוי מדהים של פוקאל (אם אני לא טועה) חיקוי שמגיע

לרמות מטורפות, ואילו רק על פי סימנים מאוד קטנים ניתן להבדיל ביניהם.

בהצלחה

פורסם

יש ויש.

נתחיל בזה שבתאילנד יש את כל מה שרוצים ומכל המותגים. השאלה היא איפה מוצאים את זה.

בקלונגטום סנטר יש הרבה דברים נחמדים, כולל מוצרים מקוריים של אלפיין, פיוניר, פוקאל, הרץ ו MTX - זה ממה שאני זוכר. עם זאת יש לבחון בשבע עיניים מוצרים שמגיעים באריזה משונה קצת או עטופים בניילון. יצא לי לראות רמקולים של Proneer באריזה מאוד דומה למקור.

אם אתה מחפש משהו ספציפי - היכנס לאתר האינטרנט של היצרן המועדף עליך וברר היכן נמצא היבואן בבנגקוק. המחירים לרוב יהיו מגוחכים (במושגים ישראליים) וגם נסיעה של 40 דקות במונית לכל כיוון תעלה שקלים בודדים.

(עריכה: האזהרה על הסט המזוייף היה של DLS)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש מקומות שבהם אני יכול להיות בטוח שהרמקולים מקורים?

איזה רמקולים אתם ממליצים לי לקנות שם בתקציב עד 200$?

• תוכן חדש...