Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

היום הזדמן לי לקחת אופל אסטרה 1.4T להתקנת חוץ. האסטרה (הלבנה) פגשה שם "אחות" כסופה (מאותו ארגון אפילו) שהגיעה גם היא להתקנה באותו מקום.

ומאחר וצריך היה גם להמתין מעט, לא נותר לי אלא לעשות סיבוב מסביב לשני הרכבים, מעין "מצא את ההבדלים".

בינגו ! הלבנה נועלת הנקוק וונטוס אס 2, והכסופה ברידג'סטון טורנזה...

מעניין מדוע ההבדל הזה בהנעלה ? (זה מה שיש ליצרן בפולין, ואת זה הוא מרכיב ?)

ד"א - שימו לב לגימור של הלבנה (אני מקווה שהתמונה מספיק ברורה) הגומי מסביב לחלון האחורי, בחלקו העליון, נראה כאילו חתכו/כירסמו אותו בסכין יפנית בשני מקומות (ה"מגרעות" הללו בגומי שבצד העליון שבחלון האחורי שבאופל הלבנה אינן קיימות בכסופה). זה דיי בולט על הצבע הלבן (לא צילמתי).

כ"כ - מכסה תא המטען האחורי אינו באותו גובה (ביחס לכנפיים האחוריות. גם את זה לא צילמתי) בשני הצדדים. פולנים - תתעוררו !

אופל- איכות גרמנית (שנשארה אולי בגרמניה).

20121122_101317.jpg

20121122_101342.jpg

20121122_101332 (Copy).jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

יצרני רכב עובדים עם יותר מיצרן צמיגים אחד בשביל לספק גמישות בשרשרת האספקה - אם יש בעיה אצל אחד, אפשר להמשיך לייצר עם השני. זה נכון לגבי הרבה דברים אחרים וגם שמעתי מבכיר בחברת רכיבים אלקטרוניים גדולה מאוד שכשהם רצו להכנס לשוק האוטומוטיב, הכריחו אותם לעשות הסכמים עם יצרנים מתחרים בשביל לחלוק את קווי היצור, כך שהרכיבים יוכלו להיות מיוצרים בשני מפעלים שונים, באיזורים גיאוגרפיים שונים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לי יצא לראות את זה בשלל דגמי צ'מפיון, סופרב אמבישן למשל מגיעה עם קונטי ספורט קונטקט וגם עם גודייר אקסלנס, אוקטביה מגיעה עם ברידג'סטון טורנזה וגודייר דואר גריפ.

מהצד האסיאתי קורולה מגיעה עם גודייר אקסלנס או יוקוהאמה איי ספק, בכל תקופה משהו אחר.

לגבי האסטרה עצמה, חייב לציין שהרכב נראה טוב מאוד לדעתי, עיצוב קלאסי ונקי ועדיין מצליח להראות עדכני ולא מיושן ומאוד אלגנטי ועדין, הרבה יותר מוצלח מהאחות לבית שברולט.

לא ברורה לי רק הדבקת השם הישראלית, אסטרה סדאן זה לא מספיק? מאיפה הגיע ה-"ברלינה"?

פורסם

"ברלינה" זה כינוי לתצורת הסדאן בכמה מדינות אירופאיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
רק לי במבט חטוף בתמונה מוקטנת האסטרה האפורה מזכירה את המאזדה 6 (צורה חדשה)?

גם לי זה ניראה כך במבט ראשון ,בתמונה המוקטנת .

ניתקלתי גם בקיה פורטה באחת הנקוק ובשניה לא זכור לי ,שניהן ירדו מאותה מובילית .

פורסם

פאביה 1.2TSI "ספורט" הגיעו עם קונטי' פרמיום קונטקט 2, ברידג'סטון טורנזה ER300 ודנלופ ספורטמקס.

אצלי ביטי 1.2TSI יש קונטי' פרמיום קונטקט 2. ביטי 1.2TSI DSG של חבר יש גודייר אקסלנס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
גם לי זה ניראה כך במבט ראשון ,בתמונה המוקטנת .

ניתקלתי גם בקיה פורטה באחת הנקוק ובשניה לא זכור לי ,שניהן ירדו מאותה מובילית .

פורטה מגיעה עם הנקוק ונקסן לסירוגין. אבל הרוב עם נקסן.

פורסם
"הברלינה" נראת מצויין ! אני חושב שאם אופל היו יכולים להיתנתק והבינוניות של GM , הם היו חברה הרבה יותר מצליחה.

אם אופל היו מתנתקים "מהבינוניות" של GM הם היו כיום באותו המקום שנמצאת SAAB..

• תוכן חדש...