Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לאחרונה גיליתי שיש שסתום בפיצול של צינור יניקה,תפקידו כנראה לוסת בין אויר חם לקר,בין צינורות שאחד מהם אולך למנוע (חם) ואחד שאולך לתוך הכנף לשאוב אויר קר. במצב רגיל שלו הוא נמצא על חם וכמה שניסית לבדוק לא ראיתי אותו עובר לחם.

האם זה אמור להיות ככה ואני סתם מחפש בעיות?

*כדי לעביר אות למצב קר צריך ללחוץ על הקפיץ,איך הקפיץ אמור להילחץ באופן רגיל אני לא יבנתי.

IMG_3043.jpg

IMG_3044.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה שמדובר במעיין תרמוסטט של אויר חם. בדוק את מצבי פעולותו לאחר עבודת מנוע של כמה דקות, שרכב בטמפ' עבודה הוא אמור להיות מופנה לכוון האויר הקר.

פורסם

טוליק שלום,

אכן החלק שצילמת אחראי על מעבר אוויר חם או קריר יותר מהאטמוספירה, בתוך החלק קיים מדף שאחראי לסגור את המעבר החם כאשר הטמפ' גבוהה מ-23 מעלות צלזיוס.

כאשר הטמפ' נמוכה מ-10 מעלות צלזיוס המדף נפתח ואוויר חם זורם לכיוון מסנן ההאוויר.

בתמונה שצירפת סימנתי לך באדום את החלק שאחראי לפעולת המדף שהינו למעשה אלמנט טרמי שפותח את המדף, תוכל לבדוק בקלות אם המדף נפתח או נסגר בצורה הבאה.

במידה ויש לך מיכל חנקן לניקוי חלקים תנסה להשפריץ על החלק אוויר קר ותראה את המדף זז.(בדרך כלל התרסיסים פולטים אוויר קר מאוד כאשר משפריצים הרבה זמן עד שהנחיר קופא) קיים בשוק מיכל תרסיס הקפאה קירור מיוחד לצורך פעולה זו.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה לא חנקן!! מרק10 אם אתה מתכוון לספריי לחץ אוויר זה לא חנקן זה גז בוטאן והוא דליק!

לא יודע מה יקרה אם המנוע ינק מהצינור את הגז הזה אם הוא יתלקח או משהו כזה...

והספריי לחת אוויר שהופכים אותו ומתיזים יוצא הנוזל והוא אכן קר מאוד ויכול ליצור קרח..

פורסם

יופי מרק לזה בדיוק אני מתכוון ואני לא קופץ!

אם יש לך מיכל כזה אנא הסתכל מה כתוב מה זה מכיל ותיכתוב פה.

לי יש מיכל כזה וכתוב מיכיל בוטאן ועוד משהו. (וזה גם מיכל לחץ אוויר)

פורסם

מרק המצלמה שלי לא מצליחה לצלם את מה מכיל הספריי אז בבקשה קרא פה:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%95%D7%98%D7%90%D7%9F

וזה בדיוק אותו הספריי שאנחנו מדברים..

ואי אפשר לאחסן חנקן במיכל כזה ועוד בצורה של ספריי כי המיכל היה מזמן מתפוצץ!.

לרופא עור יש מיכל מיוחד שמכיר כניראה חנקן או חומר אחר אשר גורם להקפאת פצע וכו.

פורסם

אני ממש לא יודע איזה ספריי יש לך בבית והיכן רכשת אותו, אבל 99.9999 מהתרסיסים לניקוי אבק הנמכרים היום בעולם לא מכילים גז בוטאן, בעבר הרחוק היה שימוש בגז זה אבל בגלל שהחומר דליק הפסיקו להשתמש איתו.

היום נהוג להשתמש בגזים אינרטים שאינם דליקים ולא ומזיקים לסביבה.

כמו כן ציינתי בתחילה שיש להשפריץ על החלק שצינתי ולא על מנוע לוהט !! הגז במיכלים של היום אינו דליק בתנאי שימוש רגילים. טמפ' ההצתה של הגז במיכלים של היום היא בסביבות 250 מעלות צלזיוס.

תיקון: התרסיסים לניקוי אבק לא מכילים חנקן אלה גז שנקרא Tetrafluoroethane

פורסם

גז בוטאן/פרופאן משמש בימינו בתרסיסי בישום לחדרי שרותים וגם בתרסיס לניקוי מעגלים אלקטרונים בנוסף לחומר הפעיל.

תצלם את המיכל שיש בידך שבו רשום שהתרסיס משמש לניקוי אבק ומכיל בוטאן אני חייב לראות בכדי לאמין !!

ואם המיכל היה מכיל חנקן נוזלי המשתחרר כגז כמו של רופאי עור לשם הסרת יבלות אז מה היה קורה ?

פורסם
שלום,לאחרונה גיליתי שיש שסתום בפיצול של צינור יניקה,תפקידו כנראה לוסת בין אויר חם לקר,בין צינורות שאחד מהם אולך למנוע (חם) ואחד שאולך לתוך הכנף לשאוב אויר קר. במצב רגיל שלו הוא נמצא על חם וכמה שניסית לבדוק לא ראיתי אותו עובר לחם.

האם זה אמור להיות ככה ואני סתם מחפש בעיות?

*כדי לעביר אות למצב קר צריך ללחוץ על הקפיץ,איך הקפיץ אמור להילחץ באופן רגיל אני לא יבנתי.

לפי המידע של מרק, שהוא אמור להיות מופנה לכוון האויר הקר מעל 23 מעלות סלזיוס, יש לך בעיה בשסתום.

אז חבל להתחיל בכל הסיפורים של התרסיס האם הוא מכיל גז בוטאן או חרדל.

פורסם

תודה על התגובות,כנראה באמת יש בעיה בגלל שמצב הקבועה זה על חם.

האם יש בחלל צורך בחלק הזה במדינתינו הלא קרה,אולי לבטל אותו וזהו?

• תוכן חדש...