Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי 09' וקיבלתי 08'. מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מאזדה 3 חדשה מהחברה(לא הצורה החדשה כי אין עדיין ) זה מאזדה 3 2009

קיבלתי אותה לפני שבוע שבוע וחצי.

עכשיו אני לתומי מסדר מסמכים ומגלה שבמסמך רשום שנת ייצור:2008 עלה לכביש :2009

עכשיו אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי בזה בבקשה אני כבר משתגע פה אם אני ירצה למכור את האוטו מה יהיה?

מה זה שנת ייצור 2008? אני דרשתי מהחברה 2009.

מה מאזדה רימו אותי?

הודעתך נערכה.

1. יש לכתוב בפונט הסטנדרטי של הפורום.
  2. נא לתת לשרשור כותרת רלבנטית.
  3. אין לעשות שימוש מוגזם בסימני השאלה, הקריאה והנקודה. בנוסף, יש לדאוג לפיסוק ראוי.
  4. נא חזור וקרא את כללי הפורום.

פורסם

נו באמת, מה עושים?

הולכים לחברה, מבררים את העניין, צועקים קצת ויוצאים משם גם 09 וגם עם איזה זוג מסכים ואולי חיישני רוורס.

פורסם

ברור ששנת יצור היא 2008 אין משמעות לשנת יצור אלא לתאריך עליה לכביש.

זה מה שקובע את ה"מודל"

לפני השינוי שנת מודל הייתה מתחלפת באמצע השנה ונקרא "מודל" של שמה הבאה,מה אתה חושב שהייתה שנת היצור שלו?

אין שינוי כלל בין 2008 ל 2009 בגלל זה אין משמעות

פורסם

מה נראה לך?

להביא רכב מיפן מתחילת יצור לוקח כשלושה חודשים, לכן הרכב שלך יוצר בוודאות ב2008.

לפי החוק החדש גיל ושנתון הרכב נקבעים לפי תאריך עליה לכביש ולכן רכבך 2009 ואתה יכול להיות רגוע.

STI 2004

פורסם

הרכב לא נקרא 2009 למרות שהוא עלה לכביש ב2009 בקיצור מה שרשום ברישיון

זה מה שקובע והרכב שלו שנת 2008 ואני במקומך הייתי הולך ועושה להם באלגן

פורסם

שנת הייצור של הרכב היא 2008, מועד העלייה לכביש היא ינואר 2009. איפה הבעיה?

שנת הייצור היא השנה שבה ייצרו את הרכב. אתה חושב שמאזדה הספיקה לייצר את הרכב החודש וגם לייבא אותו לפה תוך שבועיים וחצי?!

הנה התשובה לכל אלה שחיכו לינואר 2009 כדי שהרכב שלהם יהיה מודל 2009...

אתה יכול להיות רגוע, בעת המכירה מסתכלים רק על מועד העלייה לכביש!

פורסם

משהו לא ממש מסתדר לי..

על הרכב צריך ליהיות רשום "מועד עלייה לכביש"

מה רשום שם?

אתה יכול להעלות לכאן את רשיון הרכב?? (אם חשוב לך חיסיון - מחק את הכתובת והשם..).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מצד אחד זה נכון מה שאתם טוענים, אבל מצד שני איך ייתכן שה-2 שלי היא 2008 (דגם) ועלתה בנובמבר 2007 לכביש? :roll: נראה לי שלזה פותח השירשור התכוון, והוא התבלבל בניסוח (הרי ברור ששלי גם נוצרה מן הסתם ב-2007, לא על זה הויכוח לדעתי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר- רק על הנייר הרכב שלך מודל 2008, במציאות מועד העלייה לכביש היא 11/2007. בשנה שעברה היתה נהוגה שיטה אחרת. אני לא יודע אם לרכב שלך בעת המכירה הולכים לפי "מודל" או גם "מועד העלייה לכביש". מישהו יודע באמת?

עומר- אני עשיתי בדיקה אצלי, אכן רשום רק "מועד עלייה לכביש" ולא שנת ייצור. לא ברור איך פותח השרשור ראה מה שראה.

אלי- לרכב מותר להיות מאוכסן במחסן עד 12 חודשים, אחרת היבואן מעלה אותו לכביש על שמו והוא נחשב כבר יד ראשונה.

ואפילו אם יבואן מעלה אותו לכביש אחרי 11 חודשים, ברישיון יהיה רשום "מועד עלייה לכביש"- התאריך הנוכחי.

פורסם
שומאכר- רק על הנייר הרכב שלך מודל 2008, במציאות מועד העלייה לכביש היא 11/2007. בשנה שעברה היתה נהוגה שיטה אחרת. אני לא יודע אם לרכב שלך בעת המכירה הולכים לפי "מודל" או גם "מועד העלייה לכביש". מישהו יודע באמת?

אתה צודק, אבל מי שקונה רואה את הנייר :roll:

אתה ראית מאזדה 2 2007(בארץ)? לא. גם אני לא. אבל זו לא הנקודה. הנקודה היא (כמו שאתה רשמת) שבעבר הלא כלכך רחוק היתה נהוגה שיטה אחרת. אז הרכב שלי נחשב כביכול 2008, למרות שעלה לכביש בתאכלס ב-2007.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נכון, אבל שיטת קביעת המחיר אצל לוי יצחק שונתה מאז, ועכשיו חייבים להקליד שם את החודש והשנה שבה הרכב עלה על הכביש, ולא את שנת הייצור. השאלה היא האם זה תקף גם לגבי הרכב שלך או לא.

פורסם
הרכב לא נקרא 2009 למרות שהוא עלה לכביש ב2009 בקיצור מה שרשום ברישיון

זה מה שקובע והרכב שלו שנת 2008 ואני במקומך הייתי הולך ועושה להם באלגן

ואני במקומך הייתי הולך ללמוד את כל הנושא החדש של "תאריך עלייה לכביש" לפני שהייתי יוצא בהצהרות שגויות.

סייג לחכמה - שתיקה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...