Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווי מרצדס 190e 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים של שנתיים אחר הדגם הנ"ל,סוף סוף מצאתי דוגמא שמורה מאוד מאוד,בבעלותו של בעל מוסך,לאחר שיחה ארוכה בטלפון התרשמתי כי האדון לא רק שמר ותיחזק את הרכב כראוי ,אלה גם אוהב את הרכב וקשור אליו לאחר 12 שנות בעלות.

וכאן מגיע המחיר,and its a big one האדון מבקש עבורה 40,000 שח,סכום שלכאורה אין לי בעיה לשלם,אני יודע שדוגמא כל כך שמורה מאוד קשה למצוא,אחר לצערי אני יודע שיבוא יום וארצה למכור אותה,הקאצ' הוא שאני אישית לא ראיתי 190e בכל השנתיים שאני מחפש שמוצעת במחירדומה או קרוב לזה, דוגמאות סבירות מוצעות במחירים של 24-28. ואני לא בטוח שיש עוד משוגעים כמוני שישלמו על רכב כזה,סכום דומה.

אז מה עושים?

האם יש ביקוש רב ל 190e אשר שמורות באופן יוצא דופן?

האם יש עוד משוגעים כמוני?

האם שווה לחכות שהאדון(שלטענתו אינו לחוץ למכור)יתרכך במחיר?

Porsche 944 turbo

פורסם

בתקציב של 40K אפשר לקנות S קלאס או E קלאס של אותם שנים W126/W124/W140. בזמנו ראיתי סרט של טופ גיר/פיפט גיר (לא זוכר איזה מהם) שהראו עמידות יוצאת דופן ל-E של אותם שנים.

לפי דעתי מחיר מוגזם למרצדס הקטנה שהיא בערך כמו ה-E30 של BMW באותם שנים.

לדעתי יש מכוניות יותר מענינות ממרצדס W201, במיוחד אחים גדולים שלו שיש להם יתרון במרווח פנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא בטוח שיש עוד משוגעים כמוני שישלמו על רכב כזה,סכום דומה.

לא זול בכלל.

אם היו עוד כמוך, הוא לא היה מחזיק ברכב 12 שנה.

אם גם אתה לא כזה - הוא יחזיק בו עוד זמן רב.

אחרי בכל, מדובר ב-2.0 בסיסית, לא 2.3 16V.

אם הרכב באמת במצב יוצא דופן - אולי שווה לך "לצאת פראייר" ולקבל רכב שאתה באמת אוהב ומחפש. כלכלית זה לא כדאי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני הייתי בודק קודם את הסבלנות שלו. אם אתה לא לחוץ לקנות את הרכב ואתה משוכנע שאין הרבה משוגעים שיקפצו על ה"מציאה" תנסה פעם בחודש להרים לו טלפון ולהזכיר לו שאתה עדיין מעוניין ברכב אבל במחיר שמתאים לך.

ניסיון העבר שלי מלמד שהשיטה תמיד עובדת, בעל הרכב מבין באיזשהו שלב שכדאי לו להתפשר על כמה אלפי שקלים במקום להשאר עם הרכב ולהמשיך לשפוך עליו כסף (ביטוח, טסט, טיפולים וכו').

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אז מה האלטרנטיבות?

מרצדס E אלטרנטיבה מעניינת - רכב גדול יותר מ- 190E, קיים עם מגוון מנועים, כולל מנועי 4 צילינדר שנחשבים אמינים - דגם E230 למשל, יש בארץ כמה אקזמפלרים בארץ עם V8 5000.

E30 כמובן גם אלטרנטיבה, אני לא יודע מה אתה מחפש ברכב, אבל לטעמי E30 מרגישה מאט צפופה בפנים. E34 אופצייה יותר מעניינת, יותר קל למצוא אחת עם מנוע 6 צילינדר ובמקרה של מנועים כאלה איזון משקל בין סרנים עדיף על זה של דגמי E30 עם מנועים כאלה. 525 עם 24 שסתומים וגיר ידני בהחלט אופצייה מאוד אטקטיבית לדעתי.

אפשר בזול לקנות E32 שחוטה או יקר יותר אחד שמורה באמת, רובן עם מנוע 3 ליטר וגיר אוטומטי. למרות שקניתי רכב יחסית שמור, השקעתי במהלך כימעט שנתיים הרבה מאוד כסף עליה וזה בנוסף לצריכת דלק גדולה בעיר.

יש עוד רכבים מעניינים, כגון אלפא 75, שהיא יחסית זולה ויחידה עם גיר אחורי ומנוע קדמי במחירים שפויים כאן בארץ. מכיר שני מכוניות כאלה למכירה, במידה ואתה מתעניין, צור קשק בפרטי, אני יתן לך מספר טלפון של מוכר.

ראיתי ביד 2 אלפא 164 QV עם הנעה כפולה. (למען הספר ספק אינני מכיר את המוכר או מצב הרכב כלל, אבל הייתה ברשותי אלפא 164 עם מנוע 2000 שהיה רכב מעניין לטעמי - כתבתי סקירה בפורום רכב כללי על אקזמפלר שהיה ברשותי וכתבתי גם על BMW שלי באותו שרשור)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
האוטו אצלו 12 שנים.

סבלנות יש לו.

השאלה היא לא כמה זמן הרכב אצלו אלא כמה זמן הרכב מפורסם למכירה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שווי לחלוטין לא ריאלי, בשום צורה.

חייב לומר שזה רכב נפלא ששוה מאוד לחפש כמוהו. היתה לי באנגליה 2.3 16, ולפני כמה ימים רכשתי רכב כזה, שמור ומתוחזק מכאנית בצורה נפלאה ולמרות שאין לי כוונה לדבר על המחיר ששילמתי הוא לא היה קרוב בשום צורה גם למחיר ה"ממוצע" שאתה מדבר עליו.

אם אתה מחפש כבר שנתיים, אופציה אחת היא להתאזר בסבלנות עוד קצת ולהביא אחת יפה מחו"ל כאספנות. למיטב זכרוני הן יוצרו משנת 82.

ה 2.3 16 היתה שנת 83, ובעוד שלוש שנים אני מתכוון למכור את שלי ולהביא אחת כזו...

לא מכיר את הב אמ וו, אבל ה 190 נפלאה.

בהצלחה

איתן

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
שווי לחלוטין לא ריאלי, בשום צורה.

חייב לומר שזה רכב נפלא ששוה מאוד לחפש כמוהו. היתה לי באנגליה 2.3 16, ולפני כמה ימים רכשתי רכב כזה, שמור ומתוחזק מכאנית בצורה נפלאה ולמרות שאין לי כוונה לדבר על המחיר ששילמתי הוא לא היה קרוב בשום צורה גם למחיר ה"ממוצע" שאתה מדבר עליו.

אם אתה מחפש כבר שנתיים, אופציה אחת היא להתאזר בסבלנות עוד קצת ולהביא אחת יפה מחו"ל כאספנות. למיטב זכרוני הן יוצרו משנת 82.

ה 2.3 16 היתה שנת 83, ובעוד שלוש שנים אני מתכוון למכור את שלי ולהביא אחת כזו...

לא מכיר את הב אמ וו, אבל ה 190 נפלאה.

בהצלחה

איתן

אם מדובר על W124 הרי שהדגם יוצר בין השנים 1984-1995

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...