Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בשלבים מתקדמים של שיפוץ הרכב (מוסטנג 64.5) , החלון הקדמי "חטף" מכה הגונה ובאינו ניתן להשמישו חזרה על הרכב.

שאלותי :

1. האם משהו שייבא שמשה מח"ול , אם כן מאיזו חברה / חנות והאם נשלחה עם אחריות .
  2. האם יש המלצה לגבי חברה או ספק של שמשה קדמית למוסטנג בארץ .

תודה ושנה טובה . מעוז

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

אני חושב שהצהרה של .. "אני בשלבי שיפוץ" מחייבת תמונות

:roll:

אין לי נסיון עם שמשה, אבל אם הייתי מנסה זה רק יבוא עם בלדר, כולל אחריות למוצר, ולא חבילה בדואר שנזרקת מצד לצד.

תתיעץ עם הבלדר האם ניתן לייבא זכוכית לרכב, האם תומך בכך האם נותן אחריות

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יש אפשרות לייבא, אני ייבאתי שמשה מארה"ב ובעקבותי לדעתי גם מישהו עם מוסטנג מאותו הספק. אדם אמין מאוד, השמשה באה ארוזה מצוין, הוא אחד היחידים שמוכן לשלוח, והמחיר סביר מאוד.

שמו ריצ'ארד והעסק נקרא prosourceglass בחלפתי מחשב ולכן אין לי את המייל שלו בשליפה, אבל אם תרצה אני אחפור ואמצא אותו.

בהצלחה

איתן

פורסם

Richard Tankel, Owner

Prosource Glass International

P.O. Box 996

Andover, MA 01810

Toll Free: 877-345-2800 U.S & Canada

Tel: 978-975-5400

Fax: 978-975-5300

email: [email protected]

יכול רק לחזק בקשר לריצרד

אמין ביותר ונארז בצורה מושלמת

בדיעבד לא הייתי עושה ביטוח והמחיר משלוח היה נחתך

שמשה למוסטנג שלך עולה 100 דולר

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

תודה לכל העוזרים , אפנה לריצארד .

מעוז

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

MustanG

פורסם
יתכן וארצה להצטרף למשלוח.

אין בעיה , בכיף . אצור עמך קשר .

מעוז

MustanG

• תוכן חדש...