Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שכבר ידוע שלכל שאלה ניתן למצוא תשובה באוף טופיק של קארספורום, אני פונה אליכם עם שאלה קצת הזויה.

ישנה טענה רווחת שאם משחררים חזיר מבוית לטבע, הוא מפתח אלמנטים של חזיר בר תוך שבועות, שיער, מבנה גוף שרירי וכו'.

באופן כללי ידוע שגנטית באמת שני הסוגים דומים מאוד, ושבמקרה ההפוך רואים תוצאות במהרה.

עדיין הטווח של מספר שבועות נשמע הזוי ולא אמין.

האם מישהו כאן מכיר הוכחה לטענה הזו?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

זה כמו שתגיד שאם תשחרר כלב לטבע הוא יהפוך לזאב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מדויק, יש באפריקה להקות כלבי בר. אלה לא זאבים.

african-wild-dogs_441_600x450.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
למה יש לך חזיר בבית שאתה רוצה להחזיר לטבע ?

כל חזיר שיש לי בבית אני מחזיר לטבע דרך המעיים שלי :)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מתוך העמוד השני כאן: http://www.smithsonianmag.com/science-nature/A-Plague-of-Pigs-in-Texas.html

Few purebred Eurasian wild boars are left today, but they have hybridized with feral domestic hogs and continue to spread. All are interchangeably called wild or feral hogs, pigs or boars; in this context, “boar” can refer to a male or female. (Technically, “feral” refers to animals that can be traced back to escaped domestic pigs, while the more all-encompassing “wild” refers to any non-domestic animals.) Escaped domestic hogs adapt to the wild in just months, and within a couple of generations they transform into scary-looking beasts as mean as can be.

השורה האחרונה עונה פחות או יותר על שאלתך.

• תוכן חדש...