Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה כותב רכב פרטי אתה מתכוון לוואן נכון???:-D אם הכוונה למשפחתית רגילה אז בטח שנכנס...רץ צריך קצת לעבוד.....קודם לפרק את גלגלים רצויים גם את הפלסטיקים את המנוע ושאר המכלולים גם אבל אם לא ישאר מקום בבג'ז תשים בספסל האחורי.......:loco::roflmao:

נו בוא נהיה רציניים .....פעם היה מן קטנוע בשם דאלים עם אני לא טועה שגם היו לו פדלים אולי הוא יכנס ........ואי אפשר לשלול קוקינט ממונע...היי יש לו שני גלגלים ומנוע.....:screwy::shock2:

פורסם

אני לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי !

אבא שלי אמר שהוא ראה את הדבר הזה לפני כמה שנים בארץ ועכשיו מתענין אם זה עדיין קיים?

לפי התיאור שלו זה מתקפל באמצע כאילו כל החלק הקידמי מתקפל לצד גלגל אל גלגל!הוא אומר שזה נכנס לתא מטען של רכב פרטי

שוב אני שואל אם קיים אני אף פעם לא ראיתי או שמעתי

שמעון

פורסם

באמצע שנות ה80 הביאו לארץ מיני בייק איטלקי , שאחרי נסיעה היה מתקפל לגודל של מזוודה קטנה, ונכנס בבאגז' של המכונית, כמה עשרות נמכרו, ואז היבואן נעלם כמו שצץ.

אם אינני טועה הם היו של חברת מוטומוריני.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

אני הכנסתי בקלות 50 סמ"ק לקורולה 5 דלתות עם קיפול המושב האחורי...אם אתה מתכוון לזה שאתה צריך להעביר משהו אז כן...אם מחפש מתקפל ממש...המושב מתקפל...

פורסם

אם אתה תופס מספיק מהירות, רצוי מעל 100 קמ"ש, כל אופנוע נכנס בבג'אז':roflmao::roflmao::roflmao:

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

מכרו בארץ דבר שנקרא "שלפנוע"

הוא התקפל ל-2 ונכנס בכל באגאז ( בלי דיון על גודלו )

גלגלים 6 אינטצ ומושב בודד כמו אופניים.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

תערוך חיפוש בגוגל על "Honda Monky".

ישנם בארץ עדיין מס' דגמים של הדו"ג הזה - Z50.

כמו-כן היו דגמים ליצרן בשם "דביליסי" שהוא ה"שלפנוע" כמדומני.

הנתונים נתרמו מאת החבר - gshlomi, אשר יש ברשותו 2 כאלו של "הונדה".

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אם אתה תופס מספיק מהירות, רצוי מעל 100 קמ"ש, כל אופנוע נכנס בבג'אז':roflmao::roflmao::roflmao:

חחחחחחחחחח....

אבל מנסיון אתה לא חייב להיות ב100 בשביל להיכנס "טוב" באוטו

פורסם
ד"א, אם מישהו מעוניין באחד מהם, הוא יכול ליצור קשר עם שלומי - 052-3997662

הכוונה שלך ל -Pocket Bikes? כי אני מעוניין

• תוכן חדש...