Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב נסעתי עם רכבי מתל אביב לכיוון צפון על דרך נמיר, לקראת השעה 19:00.

עקב תקלה טכנית ברכב נאלצתי לעצור בשוליים.

אך אויה. אין שוליים.

הרכב כובה תוך כדי נסיעה, אני מפעיל איתות חרום, והרכב גולש, עם מנוע כבוי לימין הכביש.

אבל אין שוליים !!!

מדובר בקטע הדרך של מרדכי נמיר, על כביש החוף, צפונית לרמת אביב, כ-500 מ' צפונית לצומת אינשטיין.

יש 3 נתיבים, הימני הוא נתיב תחבורה ציבורית (עד 19:00), ואין שוליים.

לא רק שאין שוליים, אלא יש אבן שפה גבוהה, כלומר רכב שנתקע, (אני למשל) חוסם נתיב תנועה מהיר.

4 הוינקרים דלוקים, אני נעצר, לובש את האפוד הזוהר, ויוצא להוציא את המשולש כדי להעמידו על הכביש, ולהתקשר לגרר.

מאותו רגע, כל מה שאשמע בשעה הקרובה (חוץ ממוסיקת ההמתנה בחיוג ל"שגריר שרותי גרירה") זה צפצופים, של נהגים שחושבים שלא שמתי לב שהרכב שלי תקוע, והם חושבים שאם יצפצו אז פשוט אבין שאני מפריע להם, ואתניע אותו ואסע משם.

הקול השני שאני שומע - זה בלימות חרום.

בשעה שהייתי שם היו כמעט 15 תאונות, שבנס נמנעו ברגע האחרון, בעיקר בזכות מזל או ערנות של נהג אחר.

ברגעים שבהם הכביש עמוס, נוצר פקק עם צפצפנים, אבל ברגעים שבהם העומס יורד, והתנועה זורמת - סכנה של ממש.

נהגים רואים אותי עם אפוד, את הרכ עם פנסי אזהרה, את המשולש, ואו שבולמים בלימת חרום כשמבינים שהרכב התקוע לא יזוז, או שחותכים שמאלה על הרכב שבמקביל אליהם.

פעמים התנגשו לי במשולש והעיפו אותו.

פעם אחת נהגת, נוסעת בימני במהירות גבוהה, רואה את המשולש, עוקפת אותו, ומייד אחרי שעוקפת אותו חוזרת שוב לימני, ובנס, ברגע האחרון ראתה את הרכב, אחרי שכבר חזרה לימני וכמעט נכנסה בו. היא לא הבינה שהמשולש בא להתריע על מכשול / סכנה. כנראה חשבה שהוא המכשול וזהו.

בקיצור, אם אתם נתקעים עם הרכב - שם זה לא מקום טוב.

כביש מהיר ללא שוליים, עם אבן שפה מוגבהת = סכנת אמת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יצא לי כמה פעמים לראות מכוניות שנתקעו במחלף השקוע של כפר שמריהו. גם אין שוליים וגם אין ראות לנהגים המגיעים במהירות. פחד.

:turn-l:
פורסם

המנהרה של כפר שמריהו זה המקום הכי גרוע במדינה להיתקע בו עם הרכב.

ורזמל - מסתבר שחלפתי על פניך היום :-)

דווקא ראיתי את הרכב לפני שראיתי את המשולש, וזה היה מספיק זמן מראש כדי להחליט לא לעבור לנתיב החסום.

לא מבין איך מישהו מסוגל לעקוף משולש ולא לשים לב ש50 מטר אחריו יש רכב!

אני מקווה שלא ישבת ברכב במשך הזמן הזה, זה באמת מסוכן.

אה, ולא מדובר בכביש מהיר.

מדובר בדרך עירוניתעם הגבלת מהירות של 70 או 80 קמ"ש (תלוי באיזה קטע, לא זוכר כמה בקטע שמדובר עליו)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
יצא לי כמה פעמים לראות מכוניות שנתקעו במחלף השקוע של כפר שמריהו. גם אין שוליים וגם אין ראות לנהגים המגיעים במהירות. פחד.

שם זה כבר ממש לא פחד, אלא רולטה רוסית עם שני כדורים חיים בתוף... :shock:

כביש י-ם ת"א בקטע שבו סוללים את נתיב האגרה שייך לאותו הז'נאר - רק השבוע אמרתי לאשתי שאם אני נתקע שם, אני נוטש את הרכב ובורח אל מעבר לשוליים, תוחלת החיים של נהג שנתקע בקטע הזה עומדת על כמה דקות בלבד.

פורסם

לא מבין איך מישהו מסוגל לעקוף משולש ולא לשים לב ש50 מטר אחריו יש רכב!

אני מקווה שלא ישבת ברכב במשך הזמן הזה, זה באמת מסוכן.

אה, ולא מדובר בכביש מהיר.

מדובר בדרך עירוניתעם הגבלת מהירות של 70 או 80 קמ"ש (תלוי באיזה קטע, לא זוכר כמה בקטע שמדובר עליו)

אנשים לא רואים מה יש 2 מטר לפניהם

דוגמא קטנה מאתמול:נסע באחד הרחובות הקטנים בחולון מגיע לכיכר שרואים אותה בבירור מרחוק.

הרכב שלפני לא פרסס לפי כיוון התנועה של הכיכר,אלא פרסה על המקום:shock::?

לאן הגענו גם לא רואים את השילוט וגם לא את תנאי הדרך

פורסם

בקיצור, אם אתם נתקעים עם הרכב - שם זה לא מקום טוב.

כביש מהיר ללא שוליים, עם אבן שפה מוגבהת = סכנת אמת.

המלצה חלילה לפעם הבאה, או לכל נהג שנתקע עם רכבו במקום מסוכן העלול לסכן אותו ואת עוברי הדרך להתקשר 100.

יש סיירות תנועה על הצירים המרכזיים (בינעירוני) ניידת תאבטח אותך עם סימון ע"י הציוד שיש לה ברכב.

ואם הדבר מתאפשר יוזמן לך אפילו ג'יפ גרר של מתנדבי היחידה שיסייעו לך ויעבירו את הרכב למקום מבטחים עד אשר הגרר שהזמנת יגיע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המסקנה שלי מכל הסיפור היא מלבד משולש תקני - להחזיק באותו גם שניים-שלושה קונוסים.

אם כבר להתקע - אז לפחות באופן שיוכל להבהיר את המצב בצורה ברורה.

רמת הנהיגה בארץ הולכת ופוחתת -בהתאמה לשאר האספקטים האנושיים.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
מלבד משולש תקני - להחזיק באותו גם שניים-שלושה קונוסים.

למה רק קונוסים? פס דוקרנים, זיקוקי סימון ואם אפשר מסוק קל שימשוך תשומת לב :lol:

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
המלצה חלילה לפעם הבאה, או לכל נהג שנתקע עם רכבו במקום מסוכן העלול לסכן אותו ואת עוברי הדרך להתקשר 100.

יש סיירות תנועה על הצירים המרכזיים (בינעירוני) ניידת תאבטח אותך עם סימון ע"י הציוד שיש לה ברכב.

ואם הדבר מתאפשר יוזמן לך אפילו ג'יפ גרר של מתנדבי היחידה שיסייעו לך ויעבירו את הרכב למקום מבטחים עד אשר הגרר שהזמנת יגיע.

ל'

תודה רבה על המידע.

אני מקווה שאני לא אצטרך להשתמש בו בעתיד אבל אני אזכור אותו לעת צרה.

• אחראי פורום
פורסם

לא נעים.

גם לאשתי קרה מקרה דומה. האוטו נתקע ראשון ברמזור, היא שמה משולש אזהרה וחיכתה בצד.

כל מחזור של רמזור, נהגים אידיוטים עקפו את המשולש ונעמדו מאחורי האוטו תוך כדי צפירות :?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חפש את השירשור שלי הוא הרבה יותר מפחיד, סיבוב ב80 יום גשום ירידה תלולה ושתי מכוניות תקועות ויש לך מרווח קטן לתמרן בינהם אם סוויפט זקנה, ובמקרה הזה יצאתי בנס אבל היו כמה תאונות.

פורסם
..להחזיק באותו גם שניים-שלושה קונוסים.

אם כבר להתקע - אז לפחות באופן שיוכל להבהיר את המצב בצורה ברורה.

תשים קונוסים ויהיה מי שיחשוב שמדובר בסלאלום.

• תוכן חדש...