Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה :

ברכב שלי (קנגו) לפני שנה החליפו טיימינג ורצועת אביזרים.

לאחר כמה חודשים היה צריך להחליף פולי מנוע ושוב פעם הרכביו רצועת אביזרים חדשה.

לאחר עוד כמה חודישם הלכה משאבת מיים, החליפו אותה, ושוב פעם שמו רצועת אביזרים חדשה.

יצא, שבתקופה של חצי שנה רצועת האביזרים הוחלפה 3 פעמים.

במנוע של קנגו הרצוע מניעה את משאבת המיים, את המדחס ואת האלטרנטור.

למה הנחיית יבואן אומרת להחליף את הרצועה בכל פעם, שמוחלף אחד מהמכלולים האלו ?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשני המקרים הרצועה לא ספגה נוזלים.

הפולי הוחלף עקב גומי יבש (הפולי עשוי בחלקו מגומי).

המשאבה הוחלפה כשהיא רק התחליה לטפטף, וטיפות המיים גלשו על בלוק המנוע למטה ולא הגיעו לרצועה.

שתי הרצועות אצלי, שתיהן נראות חדשות.

יש נוהל פנימי במוסכי קרסו, שכנראה אומר, שלא מחזירים רצועה שפורקה למקום, ומחיליפים אותה בחדשה.

פורסם

אולי בגלל שחוששים שרצועה שתקרע, עלולה לגרום לנזק גדול יותר, כמו במקרים של חדירה לטיימינג והקפצתו.

חדש זה חדש, ולא רוצים אולי להחשף לטענה ואו תביעה עתידית בגלל רצועה שנקרעה וגרמה לנזק, ואז ישאלו - "למה לא החלפתם את הרצועה עת האוטו היה במוסך, כאשר אתם יודעים שיש רגישות כזו"?.

אז אם החליפו , שואלים למה, וזה בסדר.

אם לא החליפו, ונגרם נזק, או שהרצועה רק עפה והרסה לך חלק מהיום, אז גם ישאלו ,למה, וזה בסדר.

אז בכל מקרה שואלים, ואנו, בכל מקרה, עונים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

רצועות אביזרים עשויות היום מחומרים איכותיים והם מאוד עמידות, להחליף 3 רצועות בחצי שנה נראה לי הזוי לגמרי.

מפרקים רצועה ורואים מייד שהיא חדשה ותקינה ומחזירים חזרה, אני לא רואה סיבה מדוע עשו שאת.

כסת"ח, כמו שדני ציין, לא נראה לי כמו סיבה מספקת.

פורסם

באם הרצועות אכן היו חדשות, אין בעיה לראות זאת ולהשאירן, ובכן, בעיקר כסת"ח, ועוד כמה שקלים לקופה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יצא, שבתקופה של חצי שנה רצועת האביזרים הוחלפה 3 פעמים.

אם משפט זה לא מגדיר רצועה חדשה אז אני כנראה לא יודע מה זה רצועה ישנה.

BUKI, אתה יכול להציע למכירה את הרצועות החדשות שהחליפו לך לכסות מעט על ההפסדים... :-)

פורסם
בשני המקרים רצועת האביזרים ספגה נוזלים(1. שמן 2. מים) אשר גורמים לבלותה וחוסר תפקוד מיטבי.

אגב, לגבי המיים זה בכלל לא נכון.

הרצועה ממוקמת סמוך מאוד לגלגל קידמי ימני, ולמרות שיש שם מגן בוץ מפלסטיק, בחורף היא תמיד נרטבת. זה לא מפריע לה לתפקד בצורה תקינה.

מיים לא אמורים לגרום שום נזק לרצועה.

פורסם

יש גומי ויש גומי, צנרת נוזל הקירור עשוי חומרים שנועדו לעבוד עם נוזל קירור, רצועות מנוע בהחלט שלא. הם נפגעות מאוד מהר ממגע עם נוזל קירור.

פורסם
אז איך הוא לא אוכל צינורות גומי, הרי הוא זורם בתוכם ?

חיווט חשמלי שהבידוד שלו עשוי מ-PVC נאכל על-ידי נוזל קירור.

ברכבי גולף דור 4 נזילת נוזל קירור ממיכל העיבוי גורמת לחיווט שלידו ולנעלי הכבל נזק אשר בגללו יש להחליף את כול הצמה.

לכן בכדי למנוע נזק זה השחלתי צינור שרשורי על כול החיווט באיזור.

ראה צילום שצילמתי לפני שנתיים.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...