Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשי אלטרנטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יש לי גם כאלו (נשמע כמו יללה שמתגברת עם הטורים של המנוע) אז ביררתי והעלתי שקיימים בשוק 2 סוגים של מסנני רעשים:

1. לכבלי ה-RCA

2. לחשמל

עכשיו השאלות:

1. מה יותר טוב, האם אני צריך לשים את שניהם או שמספיק אחד מהם?

2. בהנחה שלקחתי את המסנן שמתחבר לחשמל, לאן אני אמור לחבר אותו, לכבלים שמספקים חשמל למגבר או לכבלים שמספקים חשמל ל-HU?

3. המסננים שמתחברים ל-RCA מתחברים ל-2 ערוצים (מתוך ה-4 הקיימים במגבר [אי/אש/קי/קש]), האם אני צריך לקנות 2 כאלו (שיתחברו לכל ארבעה הערוצים) או שמספיק מסנן אחד כזה?

4. מישהו יודע איך עובדים המסננים האלה מבחינה חשמלית?

תודה מראש.

שי.

פורסם

shuy,

משתיקי רעשים הם לא פיתרון! מערכת תקינה, שמורכבת נכון, ומערכת חשמל תקינה, לא יהיה צורך במשתיקי רעשים. ליפני שננסה ליפתור לך את הבעיה יש לי כמה שאלות אליך.

1. מהם רכיבי המערכת, ובאיזה רכב המערכת מותקנת.

2. האם מההתחלה היה לך את רעש האלטרנטור? או שהרעש הופיע בשלב מאוחר יותר?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...