Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר| רכבי ערסים. הייתם קונים, או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! השאלה בכותרת.

האפשרויות הן:

כן.

לא.

לא יודע, אולי כן, אולי לא...

אני אישית לא הייתי לוקח, כי הנערים הרסו את האמאמא של המנוע, לא טיפלו בו טוב, לא תחזקו אותו טוב, והוא סתם נראה מכוער...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני כתבתי את זה כי יש הרבה חבר'ה מבוגרים יחסית (30+-)שאני מכיר, שהיו מסכימים! לצערנו כמובן...

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מזתומרת "לצערנו"?

כל אחד והטעם שלו.

אם יש אנשים שהסטייה שלהם זה הונדה סיוויק האצ'בק או וואטאבר אז שיהיה להם לבריאות.

לי אישית היה רכב שמתיימר להיות רכב ערסים.

יונדאי אקסנט 97 3 דלתות.

זה גבולי שכזה, ממש אהבתי אותו.

לצערי הרב נמכר עקב הגוף החסר תועלת הזה שנקרא צבא.

קיצר, אני בעד, עד גבול מסויים, בלי כל השיפורים המונפצים.

פורסם
אני כתבתי את זה כי יש הרבה חבר'ה מבוגרים יחסית (30+-)שאני מכיר, שהיו מסכימים! לצערנו כמובן...

אווי נו באמת , מה אתה רוצה שירשמו לך פה , השכל הישר אומר שאוטו שלא טופל וחיצונית נראה לא טוב אם בעלים שנראים לך קצת עקום לא היתה מתקרב , תלוי בנסיבות למינהם .

לא צריך להיות ילד בשביל להרוס אוטו , ולא רק נערים נוסעים על מכוניות מגעילות .

הבעלים של האוטו אומר הרבה על האוטו ,דיבור גישה יחס אל האוטו וזה אפשר לראות כשבאים לראות את האוטו .

אף אחד לא ירצה לקנות אוטו מגעיל ולא שמור ונראה לי שבכך סיכמנו את הנושא ?

אור

פורסם
אהלן! השאלה בכותרת.

אני אישית לא הייתי לוקח, כי הנערים הרסו את האמאמא של המנוע, לא טיפלו בו טוב, לא תחזקו אותו טוב, והוא סתם נראה מכוער...

אל תעשה הכללות בשביל זה יש מכון בדיקה.

וחוץ מזה מה ההגדרות של "רכבי ערסים"?

פורסם

למה לתקוף? אני בסה"כ רוצה לדעת מה אתם חושבים...

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

רכב ערסים הוא בדרך כלל אמור להיות מצויד ברמקולים חזקים כמה שיותר ומערכת שחייבת לקרוא צרובים כדי שישמעו את המזרחית שלהם בקולי קולות.

חייב להיות אגזוז לחץ שירעיש כדי שידעו שהם שם.

בדרך כלל הונדה סיויק 92-96

פיג'ו 205 106

והעניים שביניהם פיאט אונו....

ויש עוד.

רכב ערסים הוא רכב שנקנה במעט ושופר בהרבה 90 אחוז זה חיצוני ופנימי כאילו איבזור פנימי.

הצמיגים בדרך כלל שחוקים כי הם חשים גברים שעושים דריפטים וצלחות כביכול...

המנוע די קרוע כי הם מאמצים אותו בלי לתת לו מנוחה ושורפים ת'אמא של הקלאץ' אני גר בשכונה של ערסים אז אני מכיר את התופעה....

פורסם

במונח "רכבי ערסים" אתה מתכוון לרכב שמוגדר כבעלים ערסים (הונדה סיוויק וכו' (בעלי ההונדות לא לקפוץ אני אבהיר את עצמי בהמשך השרשור)) או לרכב שכרגע שייך לערס?

Toyota Yaris TS

פורסם

אוקיי, אחרי שהבהרת את עצמך אפשר לענות על השאלה הזו.

אם יש רכב שמצא חן בעיניי והוא כרגע בבעלותו של ערס, תהיה בטוח שזה לא מה שימנע ממני לקנות אותו.

כיום יש מכוני בדיקה ומוסכים, אפשר לבדוק את הרכב ואם הוא יצא תקין אני לא אראה בעיה לקנות אותו.

Toyota Yaris TS

פורסם

לי זה לא מפריע. צריך לקחת בחשבון שרוב המדינה הזאת מלאה בערסים. ערסים הם לא בהכרח מגעילים, אפשר לתקשר איתם מספיק בשביל לקנות מהם אוטו.

מה שחשוב זה מצב הרכב.

יש לי חבר שעושה "צלחות", ומרים אנברקס כדי לעשות סיבובים חדים וכ"ו והוא ערס, הוא פשוט נהג פרוע ולא אחראי.

המוכר היחידי שאני לא אקנה ממנו בלי קשר למצב הרכב זה סוחר מכוניות. אני לא מתכון למגרש, אלא סוחר רכבים שמתחזה לבעל הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...