Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעירה ב 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאני דיי מייעץ בפורום הזה אבל בשביל השקט הנפשי וכדי לקבל כמה שיותר תגובות :

ידידה שלי מחפשת רכב בתקציב 25 אלף לא כולל ביטוח ויישור קוו (לא מסיבי אבל פשוט טיפול קטן אחרי הקנייה )

רכב קטן שבו היא תיסע בדרך כלל לבד או מקסימום עם עוד שני אנשים

עיקר הנסיעות הן עירוניות ולפעמים ת"א-פ"ת ונסיעות באזור .

יש עדיפות לתיבת הילוכים אוטומטית, אבל אפשר אם חייבים ידני ( זה לא חייבים אבל צריכים שיכנוע בכל מקרה אשמח לביקורות על רכבים עם תיבות אוטומטיות וידניות בתקציב הזה )

הכי חשוב מבחינתה .. אמינות ובטיחות, דלק

היא הייתה דיי סגורה על שרייד אבל אני לפחות לא ממש מאוהב ברכב הזה חוץ מזה מחיפוש בפורום לא ראיתי התלהבות ממנו ובכלל ההודעה המורחבת של איציק משנת 2002 קצת לא מחמיאה לרכב .

חוץ מזה שבחיפושים ראיתי שמשנת 95 יש לרכב תיבת אוטומטית עם 4 הילוכים שהיא מומלצת וכמובן בדקתי את מהאשכולים של ה"כמה כוח סוס יש לשרייד" את הנתונים היבשים שבינתיים פחות חשובים .

מה לדעתכם הרכב הכי מתאים לבחורה ?

אני חשבתי בהתחלה לכיוון רנו טווינגו אבל אחר כך כשעלה שהאמינות היא הדבר הכי חשוב אז תיבה של הטווינגו לא הכי טובה ובדרך כלל מחליפים לידנית אבל לא נראה לי שזה מתאים לה בסוף

סוויפט ? סיריון ? או שרייד או מה לדעתכם הכי מתאים ...

תודה מראש :)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

תבדוק בכיוון של סיריון, הגרסה עם המנוע הפצפון (1.0) חסכונית במיוחד וזולה במיוחד.

קיימת למיטב זכרוני עם 2 סוגי הגיר, כאשר האוטומט כמובן מומלץ רק למי שבאמת לא מעניין אותו ביצועים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

איזה רכב ייתן מה שנותנת הסיריון (צריכת דלק נמוכה,קומפקטי,די אמין) אבל יהיה עדיף על הסיריון מבחינת הבטיחות?

תודה

פורסם
תבדוק בכיוון של סיריון, הגרסה עם המנוע הפצפון (1.0) חסכונית במיוחד וזולה במיוחד.

קיימת למיטב זכרוני עם 2 סוגי הגיר, כאשר האוטומט כמובן מומלץ רק למי שבאמת לא מעניין אותו ביצועים.

האם הסריון עם מנוע 1.3 נכנס גם הוא לתקציב ? כמובן שהוא חסכוני , פחות מה 1.0 אבל עדיין חסכוני אבל האם הוא יותר מומלץ למי שקצת רוצה יותר כוח ?

ואני יודע שבכלל כל הרכבים האלה לא בטוחים - מבחינת בטיחות - ויודע שהצרפתיות עולות עליהן מבחינה זו אבל אם רוצים שילוב "מנצח" שבו אפשר להגיב את המילה בטוחה בלי חרדה ;)

אני מודע לקיומה של הפונטו והצרפתיות מבית אבל האמינות שלהן מוטלת בספק הרבה יותר מהיפניים .

חוץ מזה אני לא מצליח להבין מי אמר לה את המשפט אבל אני אצטט :

"מה שכן קיים מיתוס מסויים,שהיפניות נחשבות טובות יותר בגלל האקלים הדומה בארץ למקום הייצור שלהם."

אני לא אוהב רכבים יפניים , אני יודע שהן יותר אמינות וזולות יותר לאחזקה אני פשוט לא אוהב אותן וזה יפגע כנראה בהמלצה שאני יכול להביא לבחורה , ולכן אשמח לשמוע המלצות ענייניות מכל מי שיש לו נסיון עם רכבים אלה או אפשרויות אחרות שעולות לו לראש .

תודה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אולי פולו 4 דלתות? אפילו שחלקים יקרים, לפי מה שהבנתי מכמה חברים האוטו מאוד אמין!

נוי:roll:

פורסם

לא יודע לגבי הפולו ,נראה לי שזה קצת יקר לאחזקה אבל עדיין אופציה .

עוד תגובות ממקור ראשון ?

Henry Miller

• תוכן חדש...