Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אין כמו לקום בבוקר ולגלות שהתרוקן לך המצבר באוטו.

אבל יותר נורא זה לגלות שאחרי שהתחברת למישהו עם כבלים וטענת את המצבר זה שהקודן התאפס ולא מקבל את הקוד ולכן אי אפשר להניע וכל העבודה הייתה לחינם.

אז כל זה קרה לי היום בבוקר. כמובן שאת הקודן קניתי לפני כמה שנים טובות ואין לי שום חוברת או ניירת עם הוראת או אפלו מושג מאיזה יצרן הוא.

הקודן הוא מהצורה הזו:

(הפורם לא נותן אופציה להוסיף לינקים למשתמשים חדשים, התמונה בפוסט מספר 368048 )

(לא תמונה מקורית שלי, מצאתי פה בפורם)

המידע היחיד שמצאתי על הקודן הנ"ל הוא איך לנתק אותו לגמרי:

(שוב, אין אופציה לקישור כי אני משתמש חדש, המידע באותו פוסט- מספר 368048 )

אין לי שום רצון לנתק אותו לגמרי אלה רק איכשהו להחזיר לו את הקוד שלי.

ניסתי כל מיני דברים שקראתי על קודנים אחרים אבל זה לא עזר (לחיצה ארוכה על X, להקליד את הקוד פעמיים... דברים כאלה)

מישהו מכיר את הקודן הנ"ל ויודע איך להכניס קוד אחרי איפוס?

תודה מראש

8)

פורסם

אין שום דרך בעולם להכניס קוד חדש לקודן שהתאפס ללא קוד המאסטר שלו. (אחרת כל גנב זב חוטם היה משתמש באופציה של "לאפס לך את הקודן לרגע ולתת לו קוד חדש" כדי להעלים לך את הרכב מתחת לבית...)

אני לא מצליח להבין מכל המספרים שכתבת באיזה קודן מדובר, אבל ככל הנראה, אם אין לך את התיעוד ואת קוד המאסטר, תאלץ להחליף אותו. וכדי להגיע למוסך כדי לבצע זאת תצטרך לנתק אותו. לבד, או שמכונאי שירותי הרכב יעשה זאת עבורך...

מצטער שאין לי תשובה משמחת יותר.

דא"ג - אני לא מכיר הרבה קודנים שמתאפסים כשאין להם מתח. או שהוא סתם התקלקל, או שהוא מסוג סיני נחות במיוחד...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

המספרים שרשמתי מציינים טופיק בתוך הפורם, מיכוון שאין לי אפשרות (הפורום חוסם אותי) מלכתוב קישורים.

אם בשורת הכתובות, אחרי הכתובת של האתר תכתוב:

showthread.php?t=368048

תגיע לטופיק בתוך הפורום שמכיל תמונות של הקודן שלי.

אני די בטוח שהוא התאפס כי המצבר היה כל כך ריק שאפילו הנעילה המרכזית לא עבדה כמו שצריך.

אולי אחרי צפיה בסוג הקודן יש לך רעיון איך להתגבר בלי להתעסק עם חוטים ולנתק אותו (מה שמפורט ב"קישור" שנתתי למעלה)

פורסם

UP (בהתאם לחוקים, עברו 24 שעות והפוסט עבר דף)

natco, בפוסט שציינתי למעלה אתה היית זה שהגיב, האם לפחות אתה/ מישהו אחר יודע לזהות את סוג הקודן בשביל שאוכל לחפש עליו מידע באינטרנט?

בבקשה אנשים, אני כבר יומיים מושבת ללא רכב

פורסם

גם לי הייתה בעיה שהקודן של רב בריח התקלקל ולא קיבל את הקוד מרוב עצבים שברתי אותו והייתי תקוע 3 שעות עד שהגיע תכנאי לפרק לי הקודן ..

I ♥ my Honda & I ❤ JDM

Honda Civc EX 93

Honda Civic 97 Coupe

פורסם

רק שאני די תפרן (סטודנט) ולכן אני מנסה לחסוך את הכסף של הטכנאי כי גם ככה יש לי כסף להוציא על המצבר...

לכן כל עזרה תתקבל בברכה (כולל רק לזהות את הדגם לפי התמונה)

תודה

8)

פורסם

סיכוי אפסי, אבל אתה יכול לנסות לנתק שוב את המצבר לכדקה, לחבר, לנסות שוב אם הקוד מגיב.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חביבי, אם תתעקש, תשאר ללא הרכב עוד הרבה זמן.

א. הקודנית שלך היא מדגם לינג-לונג 555. איך זה בדיוק עוזר לך? קוד המאסטר משתנה בכל קודנית. שתי קודניות לינג-לונג כאלה (שזהות כמותן ,אגב, מיובאות בקופסאות בצבעים שונים ותחת שמות שונים) יקבלו כל אחת קוד מאסטר שונה שמוטבע על מדבקה ע"ג הקופסא שלהן. את הקוד הזה שומרים "במקום מוצל וקריר" לצורך "טרגדיות" כמו שלך בדיוק. לקודנית הזו, לשאלתך, אין שם מותג או משהו שאפשר לחפש בגוגל. (אגב, למרבה הפלא, כל עניין קודניות האפטר-מרקט ממש לא נפוץ ברכבים מחוץ לארצנו החמה והלחה)

ב. רוב הסיכויים שהקודנית שלך לא תחזור לעצמה גם אם תאתר ותקיש את קוד המאסטר. החיבור/ניתוק של המצבר החדש/ישן קיצרו לה שם איזה רכיב ברבע סנט על הPCB המצ'וקמק בחצי דולר, אולי בגלל שהסינים לא השקיעו עוד חצי סנט בדיודת הגנה , או סתם בגלל שהיבוסים לא חיברו בזמן ההתקנה בארץ נתיך בערך מתאים על הקו.

ג. הפתרון היחיד וגם הכי זול לבעיה שלך , הוא לנטרל את הקודנית הזו. אם היא מעניקה לך שקט נפשי (מוטעה/מדומה, אגב,אבל פסיכולוג עולה יותר, אני יודע:lol: ) תוכל להשיג אחת מקבילה לה , חדשה מהניילונים , תמורת כ-150 ש' ולהתקין לבד. (מבטיח לסייע לך, גם בה"פ, אם תצטרך).

כמו שאמרתי, ההגנה היחידה שהיא נותנת , היא עיכוב של הגנב בדקה, שחצי ממנה הוא מבזבז בלהרגע מהצחוק בראותו את הצ'יקמוק, ואת החצי השני בלשבור לך את האמאמא של הפלסטיקה מתחת להגה (שבכל מקרה הוא עושה על הדרך, כי הוא צריך לפרק את הלוחית של פין נעילת ההגה) , שני גישורים קטנים והופ, הוא בדרך לכפר. הוא לא משקיע (בטח לא מתחת לבית שלך :)) בניתוק מסודר ויפה כמו שהסברתי בפוסט שאתה מפנה אליו

אני לא מאמין שקודנית מהסוג הזה מקובלת על איזושהיא חברת ביטוח, כך שלהערכתי, לא שם הבעיה שלך.

(דא"ג- לא אמרת לנו- איזה רכב זה?)

תנסה את מה שדני אומר. יש לו יתרון עלי של לפחות 466,775,334 התקנות ושל כמה שנים בתחום. בד"כ הוא יודע מה הוא אומר.

אני אישית לא מאמין בניסים כאלה, בטח לא ביכולתם להחזיק מעמד לאורך זמן, ולא לתקוע אותך מתחת לבית של חברה שלך ב-3 לפנות בוקר, או ב8:28 בבוקר בדרך למבחן הכי חשוב של הסמסטר.

בלוגיקה שלי- רכיב בפחות מ200 ש' , שיש לו "פוטנציאל תקיעה" אדיר שכזה- פישל פעם אחת- לא יקבל הזדמנות שניה.

אבל זה רק אני-שעה אחת מחיי שווה לי יותר מזה.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...